11 EYLÜL 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 11 Eyl 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhabalar, yeni haftaya enerjik başlıyoruz. Kendi isteklerimize öncelik vereceğiz. Duygusal ihtiyacımız özgür olmak olacak.

Merhabalar, yeni haftaya enerjik başlıyoruz. Kendi isteklerimize öncelik vereceğiz. Duygusal ihtiyacımız özgür olmak olacak. Girişimler yapacaksak dikkatli olmalıyız. Çünkü, iletişim gezegeni Merkür geri hareketine hız verecek. Terazi burcunda gerilerken ikili ilişkilerimizi, ortaklıklarımızı gözden geçireceğiz. İlişkilerdeki iletişim problemleri olacak. Başak burcuna geçince de yarım kalan işlerimizi, yarım bıraktığımız projelerimizi, gündelik rutinlerimizi, sağlığımızı gözden geçireceğiz.

Salı akşamından perşembe gece yarısına kadar önceliğimiz keyif, huzur, barış olacak. Hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Maddi konular da önemli olacak. Güvence isteğimiz fazla olacak. Satürn gezegeni zorlanmalar yaşatacaktır.
Daha sonra hayatımız hızlanacak. Hafta sonu hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Kısa seyahatlere gidebiliriz. Öğrenmek istediğimiz konularda eğitimler alabiliriz. Merkür retrosunu unutmayalım. İletişim problemlerine dikkat edelim.
Cuma günü Venüs Başak ile Mars İkizler arasında olumsuz açı meydana gelecek. Dişil, eril enerji çatışacak. Bu yüzden ilişkilerde tartışmalar olacak. Evli olanlar daha dikkatli olmalıdır. Venüs, para demek. Paramızla ilgili de sorunlar olacaktır. Sağlık açısından da böbreklerimize ve ayaklarımıza önem verelim.
Ayrıca cuma günü Neptün Balık burcundan Güneş Başak burcunu zorlayacak. Hayatlarımızda kaoslar, net olmayan durumlar oluşabilir. Aldanmalara, aldatılmalara açık olacağız. Kandırılmalara dikkat edelim. İdeallerimizle gerçeklerimiz arasında kalacağız. Bağışıklık sistemimizde de sorunlar olabilir. Yediğimiz içtiğimize dikkat edelim.
Güzel bir hafta olsun.