13 ŞUBAT 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Şub 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz ama Ay saat 14.17'e kadar boşlukta olacağından önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım.

Haftaya duygusal başlıyoruz ama Ay saat 14.17’e kadar boşlukta olacağından önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım. Daha sonra perşembe gününe kadar enerjimiz artacak. Eğlenmek, beğenilmek isteyeceğiz. Aşk, çocuklar, keyifli aktiviteler ön planda olacak. Sevgililer Günü’nü eğlenceli geçireceğiz. Haftanın ikinci yarısı işlerimize, günlük koşuşturmacalarımıza yöneleceğiz. Evhamlı, endişeli olabiliriz. Her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğimiz için eleştirel davranabiliriz. Düzen, tertip, temizlik, tamirat, hijyen konuları ön planda olacak. Hafta sonunda ilişkilerimize ağırlık vereceğiz. Hayatımızda uyum, denge, ahenk yaratmaya çalışacağız.

16 Şubat günü Aslan burcunda dolunay meydana geliyor. Dolunaylar stresli zamanlardır. Önemli farkındalıklar, yüzleşmeler, tamamlanmalar yaşatır. Aslan dolunayı hayatla oyun oynuyor muyuz, aşkla yaşıyor muyuz, her şeye rağmen eğleniyor muyuz ve özgüvenimiz tam mı bunları görmemizi sağlayacak.
18 Şubat günü Güneş Balık burcuna geçiyor. Bizlere her şeyin bir sonu olduğunu, kış mevsiminin bittiğini söyleyecek. Bir ay boyunca teslimiyeti, tamamlanmayı, hiçliği öğreneceğiz. Sonsuzluk denizinde bir damla olduğumuzu öğreneceğiz. Fedakar, empatik, duygusal, toleranslı, bağışlayıcı olacağız. Sezgilerimiz, hayal gücümüz artacak.


Sevgili Koçlar; Aslan dolunayı sizlere olumlu yansıyacak. Aşkla ilgili konular, hayattan keyif almanızla ilgili kararlar vereceksiniz. Aşkta cesur olacaksınız. Hayatla oyun oynayıp oynamadığınızı göreceksiniz. Güneş Balık bir ay boyunca sizleri içinize döndürecek. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Göz önünde olmak istemeyeceksiniz. Hayaller kuracaksınız. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz.


Sevgili Boğalar; Aslan dolunayı ev, aile bireyleriyle ilgili kararlar alacaksınız. Evinizde ailenizle eğlenmek isteyeceksiniz. Ev, emlak gibi alım satım konuları, taşınmalar gündeminizde olacak. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize, işten kazançlarınıza yönlendirecek. Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz.


Sevgili İkizler; Aslan dolunayı yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular ön planda olacaksınız. Kendi düşüncelerinizi yakınlarınıza ifade edip etmediğinizi göreceksiniz. Aşk dolu eğlenceli konuşmalar yapabilir, yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı kariyerinize, işinize, gelecek planlarınıza, annenize çevirecek.


Sevgili Yengeçler; Aslan dolunayı sizlere parasal konularda farkındalıklar kazandırtacak. Paranıza dikkat edin. Lüks şeylere para harcayabilirsiniz. Eğlenerek para kazanıp kazanmadığınızı göreceksiniz. Güneş Balık burcu bir ay boyunca odağınızı eğitimlere, seyahatlere, yabancılara, ticari konulara, hukuki konulara, eşinizin akrabalarına çevirecek.


Sevgili Aslanlar; dolunay burcunuzda meydana geliyor. İçinizdeki çocuğun sesine kulak verin. Tüm hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Yaratıcı taraflarınızı ortaya koyabilirsiniz. Eğlenceye, aşka zaman ayırın. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı alacak verecek hesaplarınıza yönlendirecek. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Başaklar; Aslan dolunayı sizden gizlenen gerçekleri ortaya çıkarabilir. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı ilişkilerinize, eşinize çevirecek. Taşınmalar, evlilikle ilgili konular gündeminizde olacaktır.


Sevgili Teraziler; Aslan dolunayı arkadaşlarınızla eğlenmeye ne kadar vakit ayırıyorsunuz bunu görmenizi sağlayacak. Arkadaşlarınızla ilgili, işten kazançlarınızla ilgili planlar yapacaksınız. Davetlere katılabilirsiniz. Güneş Balık odağınızı bir ay boyunca iş ve sağlık konularına çevirecek. Sağlığınıza dikkat edin. Kiracılarınızla, evcil hayvanlarınızla ilgileneceksiniz.


Sevgili Akrepler; Aslan dolunayı kariyerinizde ve statünüzle ilgili önemli kararlar aldıracak. İşinizde yaratıcılığınızı kullanıyor musunuz, eğlenerek çalışıyor musunuz, bununla ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgili konular ön planda olacak. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı aşka, çocuklara, hayattan keyif almaya çevirecek.


Sevgili Yaylar; Aslan dolunayı inançlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Dolunay sizlere güzellikler getirecek. Uzaklardan bir aşk gelebilir. Seyahatler, eğitimler, medya, yayımcılık, hukuki konular, ticari konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Torun haberi alabilirsiniz. Güneş Balık odağınızı evinize, ailenize, babanıza çevirecek. Ev alabilir veya taşınabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; Aslan dolunayı maddi konuları ön plana getirecek. Eşinizin parasıyla ilgili veya miras gibi konularda kararlar alabilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödemeyi veya alacağınızı fark edebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı yakın çevrenize, kardeşlerinize, iletişimsel konulara, annenizin iş ve sağlık konularına çevirecek. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; karşıt burcunuzda dolunay meydana geliyor. İlişkilerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız.. Evlilikle, taşınmayla ilgili kararlar alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizle gerilimler olabilir. Güneş Balık bir ay boyunca odağınızı paranıza çevirecek. Kazanımlarınızda şanslı olacaksınız.


Sevgili Balıklar; Aslan dolunayı sağlığınıza dikkat etmenizi söylüyor. İşinizde, gündelik hayatınızla, sağlığınızla ilgili kararlar alacaksınız. İşlerinizi eğlenerek mi yapıyorsunuz, bunu fark edeceksiniz. Dinlenmeyi unutmayın. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca parlayacaksınız. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Her konuda şanslı olacaksınız. Doğum gününüz kutlu olsun.