14 HAZİRAN 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 14 Haz 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya enerjik başlıyoruz. Yaşam enerjimiz artıyor.

Haftaya enerjik başlıyoruz. Yaşam enerjimiz artıyor. Motivasyonumuz yüksek olacak. Haftanın ilk günü girişimci olup isteklerimiz doğrultusunda ilerleyebileceğiz. Salı gününden itibaren keyif, huzur, sakinlik isteyeceğiz. Maddi konular ve güvencelerimiz ön planda olacak. Cuma ve Cumartesi günleri iletişim trafiğimiz fazla olacak. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Haftanın son günü duygusallığımız artacak. Ailemiz, evimiz, vatanımız ve sevdiğimiz insanlara karşı daha koruyucu ve şefkatli olacağız.

18 Haziran günü iletişim gezegeni Merkür, Yengeç burcunda geri harekete başlıyor. İletişim konularında bazı aksamalar olabilir. Ailemizle ilgili konuları gözden geçirmemiz gerekecek.

21 Haziran Pazar gününün ilk saatlerinde Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Yaz mevsimine başlıyoruz. Odağımız ailemizde, evimizde olacak. Anaçlıklarımız, babacanlıklarımız artacak. Duygularımızla yol almaya başlayacağız. Aynı gün Ay da Yengeç burcuna geçerek hem Yeniay hem de Güneş tutulmasını meydana getirecek. Tutulmanın etkileri başladı. Önümüzdeki 2 ay yoğun biçimde devam edecek. Zorlu bir tutulma olacak. Çabuk ve hızlı oluşumlar olacaktır. Bu tutulma yeni başlangıçları ayrılık ve kopmalarla yaptıracaktır.

Sevgili Koçlar; haftaya enerjik başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi sizlere aile, ev, yuva konularını gözden geçirtecek. Ailenizle ilgileneceksiniz. Güneş tutulması da ilginizi ailevi konulara yönlendirecek. Taşınma ve yer değişiklikleri olabilir. Ev alım satımı yaparken Merkür gerilemesinin bitmesini bekleyin.

Sevgili Boğalar; haftaya enerjiniz biraz düşük başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi sizlere kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan iletişimsel konuları gözden geçirtecek. Güneş tutulması da yakın çevrenizdeki insanların, kardeşlerinizin, akrabalarınızın hayatlarında yenilikler olacak. Anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz.

Sevgili İkizler; haftaya sosyal hayatınıza hız vererek başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi  maddi konuları gözden geçirtecek. Güneş tutulması da para konularını devreye sokuyor. Elinize para geçebilir. Kazancınızı arttıracak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Maddi konularda sizi engelleyen gelişmeler de olabilir.

Sevgili Yengeçler; haftaya enerjinizi kariyerinize yönlendireceksiniz. Merkür burcunuzda geriliyor. Hayatınızı gözden geçireceksiniz. Yanlış anlaşılmalara açıksınız. Duygusal tepki vermemeye çalışın. Tutulma da burcunuzda oluyor. Hayatınızla ilgili hızlı değişimler olacak. Kendi gücünüzü gerçekçi olarak tartın. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Aslanlar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Merkür gerilemesinde kontrolünüz dışındaki olayları, sağlığınızı gözden geçireceksiniz. Güneş tutulması kadersel gelişmeler yaşatacak. Kontrolünüz dışında olan olaylar sizleri engellenmiş hissettirecek. Kendinizi yormayın. Biraz yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir. Dinlenmeye vakit ayırın.

Sevgili Başaklar; haftaya enerjinizi, alacak verecek hesaplarınızı düzenlemeye aktararak başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi arkadaş ilişkilerinizi gözden geçirtecek. Güneş tutulmasında arkadaşlarınızla ilgili kopuşlar, ayrılıklar yaratabilir. İdealleriniz, hayalleriniz değişebilir. Yeni sosyal çevreye girebilirsiniz.

Sevgili Teraziler; haftaya enerjinizi ikili ilişkilere yönlendirerek başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi sizlere kariyerinizi, iş hayatınızı gözden geçirtecek. Güneş tutulması da aynı alanda oluyor. Kariyerinizde, toplum statünüzle ilgili başlangıçlar yaptıracak. İşinizde zorlanmalar yaşıyorsanız yollarınızı ayırıp yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; haftaya enerjinizi gündelik işlerinize yönlendirerek başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi uzak akraba ilişkilerini, yabancılarla yaptığınız işleri, hukuki konuları gözden geçirtecek. Güneş tutulmasında yurt dışı işler, yabancılar, seyahatler, hukuki konular, medya, eğitim konularında yeni başlangıçlar yapacaksınız. Sizi engelleyen meseleleri görüp ona göre adımlar atacaksınız.

Sevgili Yaylar; haftaya keyifli başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi sizlere ortak kazançlarınızı gözden geçireceksiniz. Güneş tutulmasında eşinizin veya ortağınızın parası ile ilgili gelişmeler olacak. Alacak verecek hesaplarınızda, krediler, vergiler, burslar, banka hesaplarınızla ilgili yenilikler yapacaksınız. Miras konularında beklenmedik olaylar olabilir.

Sevgili Oğlaklar; haftaya ailenize, evinize odaklanarak başlıyorsunuz. Merkür gerilemesi evliliğinizi, ortaklıklarınızı gözden geçirtecek. Özel ilişkinizde duygusal durumlar oluşabilir. Güneş tutulması da eş, evlilik, ortaklı işlerde yeni başlangıçlar yaptıracak. Yer değişikliği yaparak taşınabilirsiniz. Açık düşmanlarınıza dikkat edin.

Sevgili Kovalar; bu hafta enerjinizi yakın çevrenize yönlendirerek başlıyorsunuz. Merkür gerilemesinde iş hayatınızı, günlük hayatınızı, sağlığınızı gözden geçireceksiniz. Güneş tutulması da gündelik hayatınızda, iş ve çalışma ortamınızda sizleri kısıtlayan konularda bitişler yaşayacaktır. İş ve sağlığınızla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız.

Sevgili Balıklar; haftaya enerjinizi para konularına yönlendireceksiniz. Merkür gerilemesinde aşk hayatınızı, çocuklarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız işlere yönelebilirsiniz. Güneş tutulması da aşk, eğlence, çocuklar, hobilerinizle ilgili yenilikler yaptıracak. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir.