14 MART 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 14 Mar 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya enerjik başlıyoruz. Kendi isteklerimizin peşinden cesaretle gidebileceğiz.

Haftaya enerjik başlıyoruz. Kendi isteklerimizin peşinden cesaretle gidebileceğiz. Daha mücadeleci olacağız. Riskler alabileceğiz. Kadersel güzel gelişmeler yaşayacağız. Yakaladığımız fırsatları değerlendirebileceğiz. Salı sabahı güç çekişmeleri ve krizler yaşayabiliriz. Salı gününden cuma günün ilk saatine kadar huzur, sakinlik, keyif almak isteyeceğiz. Maddi güvencelerimiz önemli olacak. Bazı zorluklarla ve engellerle karşılaşabiliriz. Perşembe günü hem ilişkilerde hem maddi konularda daha rahat olacağız. Hafta sonuna hem fiziksel hem zihinsel olarak hızlı giriyoruz. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Eğitimlere, seminerlere, kısa seyahatlere ağırlık vereceğiz. Cumartesi günü hayatımızda karmaşalar, belirsizlikler olabilir.

16 Mart, Salı günü iletişim gezeni Merkür Balık burcuna geçiyor. Rasyonelliğimizi kaybedeceğiz. Sezgilerimizle düşüneceğiz. Dikkatimizi toparlamak kolay olmayacak. Sık sık fikir değişiklikleri yaşayabiliriz. Aklımız karışık olacak. Hayal gücümüz yüksek olacağından yaratıcı fikirlerimizi ortaya koymak kolay olacaktır. Rüyalarımızdan, hayallerimizden, ideallerimizden etkileneceğiz.
20 Mart, Cumartesi günü Güneş Koç burcuna geçerek ilkbaharı başlatacak. Doğa ve bizler uyanmaya canlanmaya başlayacağız. Yaşam enerjimiz artacak. Daha yürekli, savaşan, cesaretli, sabırsız, ateşli olacağız. Riskler alabileceğiz. Girişimler yapabileceğiz. Bir ay boyunca doğuş enerjisini, canlanmayı, başlangıçları, cesareti hayatımıza katacağız. Taptaze bir enerji başlıyor. Mazi yok artık. Tüm Koç burçlarının doğum günleri kutlu olsun.
21 Mart, Pazar günü ilişkiler, aşk, sevgi, cazibe, güzellikler, sanat, keyif, para gezegeni Venüs Koç burcuna geçiyor. Aşklar alev alev olacak. Aşkın o sıcak, coşkun her halini yaşayacağız. Sevgimizi açık ve net ifade edeceğiz. Aşkta ego ön planda olacak. Yeni ilişkiler hızlı başlayıp hızlı bitebilir. Her türlü ilişkiyi kendi isteklerimize göre yönlendireceğiz. Parayı da hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz.


Sevgili Koçlar; bu hafta kendinize, paranıza, düşüncelerinize önem vereceksiniz. Merkür sizleri ruhsal konularla ilgilendirecek. Beklenmedik yerlerden haberler alabilirsiniz. Yurt dışı görüşmeleriniz, iş görüşmeleriniz fazla olacaktır. Güneş burcunuza geçiyor. Enerjiniz artacak. Odağınızı kendinize, kendi isteklerinize çevireceksiniz. Venüs de burcunuzda size güzellikleri, aşkı getirecek.


Sevgili Boğalar; bu hafta sağlığınıza, dinlenmeye, kendi isteklerinize, paranıza önem vereceksiniz. Merkür arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. İş ve para konularında aklınız karışık olabilir. Güneş ve Venüs odağınızı dinlenmeye, kendinize vakit ayırmaya çevirecekler. Ruhsal konular, eşinizin sağlığı ve işiyle de ilgileneceksiniz. Yalnız olanlara beklemedik bir anda aşkı bulacaklar.


Sevgili İkizler; bu hafta arkadaşlarınıza, davetlere, dinlenmeye, kendi isteklerinize önem vereceksiniz. Merkür iş, kariyer ve annenizle konuşmalarınızda hassaslıklar yaratabilir. Yaratıcı düşüncelerinizi iş hayatınızda rahatça ortaya koyabilirsiniz. Güneş ve Venüs odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza çevirecekler. Yalnız olanlar aşk sosyal çevrenizden gelebilir.


Sevgili Yengeçler; bu hafta işe, annenize, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, dinlenmeye, sağlığınıza önem vereceksiniz. Merkür eğitim, medya, hukuki konularda, ticarette hassaslık yaratabilir. Güneş ve Venüs odağınızı kariyer, iş, statü, annenize çevirecekler. İşten yana şanslı olacaksınız. Yeni girişimler yapabilirsiniz. Yalnız olanlar aşk iş ortamından gelebilir. Veya anneniz sizleri biriyle tanıştırabilir.
Sevgili Aslanlar; bu hafta yabancılara, eğitime, babanızın sağlığına, ticarete, işe, annenize, arkadaşlarınıza önem vereceksiniz. Merkür aklınızı maddi konularda tutacak. Alacak verecek hesaplarınızda dalgınlıklar yapabilirsiniz. Güneş ve Venüs enerjinizi arttıracak. Odağınızı eğitimlere, seminerlere, seyahatlere, eşinizin düşüncelerine çevirecekler. Yalnız olanlara aşk uzaklardan gelecek.


Sevgili Başaklar; bu hafta maddi konulara, yabancılara, eğitimlere, ticarete, eşinizin akrabalarına, kariyerinize, annenize önem vereceksiniz.  Merkür ikili ilişkilerde ve eşinizle ilgili konuşmalarda, anlaşma, sözleşmelerde problemler, dalgınlıklar yaşayabilirsiniz. Güneş ve Venüs odağınızı alacak verecek hesaplarınıza, okült konulara çevirecekler.


Sevgili Teraziler; bu hafta ilişkilere, eşinize, ortağınıza, maddi konulara, hukuki konulara, eğitimlere, seyahatlere, yabancılara, eşinizin akrabalarına, babanızın sağlığına önem vereceksiniz. Merkür iş ve sağlık konularında yanlış anlaşılmalar yaşatabilir. Yaratıcı düşüncelerinizi işinize yansıtabilirsiniz. Güneş ve Venüs odağınızı ilişkilere, iş birlikteliklerine çevirecekler.


Sevgili Akrepler; bu hafta işe, sağlığa, gündelik işlere, eşinize, ortağınıza, maddi konulara önem vereceksiniz. Merkür yaratıcı düşüncelerinizi ortaya çıkartacaktır. Aklınızı aşka, romantizme vereceksiniz. Güneş ve Venüs odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. İşinizle ilgili girişimler yapabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yalnız olanlara aşk iş ortamından, çalışma arkadaşlarından gelebilir.


Sevgili Yaylar; bu hafta aşka, çocuklarınıza, sanata, yatırımlarınıza, işinize, sağlığınıza, eşinize önem vereceksiniz. Merkür aklınızı evinizde, ailenizle ilgili konularda tutacak. Aile bireyleriyle duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Güneş ve Venüs enerjinizi arttıracaklar. Odağınızı aşka, çocuklara, sanata, tatile çevireceksiniz. Hayattan keyif alıp, mutlu olacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, partneriniz, çocuklarınız, keyif, iş ve sağlık önemli olacak. Merkür iletişimsel konularda problemler yaşatabilir. Kardeşlerinizle ve yakınlarınızla hassas konuşmalar yapabilirsiniz. Ama yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Güneş ve Venüs odağınızı evinize, ailenize çevirecekler. Ev alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Evinizi güzelleştirebilirsiniz. Yuva kurmak için harekete geçebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; bu hafta kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız, iletişimsel konular, eviniz, aileniz, partneriniz, çocuklarınız, keyif ön planda olacak. Merkür aklınızı paraya çevirecek. Yaratıcı işlerden para kazanabilirsiniz. Parayla ilgili fedakarlıklar yapabilirsiniz. Güneş ve Venüs odağınızı iletişimsel konulara, kardeşlerinize çevirecekler. Kendinizi rahat ve net ifade edeceksiniz. Yalnız olanlar aşk yakınlardan gelecektir.


Sevgili Balıklar; bu hafta para, iletişim konuları, eğitim, yakınlarınız, eviniz, aileniz, babanız ön planda olacak. Merkür burcunuzda, kendi düşüncelerinizi söyleyebileceksiniz. Kendinizi düşüneceksiniz. Güneş ve Venüs para alanınızda olacaklar. Yeni girişimler yapacaksınız. Yeni kazanç yollarını, yeni işleri hayatınıza katacaksınız. Cesurca, hızlı para kazanıp harcayacaksınız.