Vakıf Katılım web

​14 OCAK 2018, PAZAR

Dolunay KARACA 14 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay Satürn kavuşumunun etkin olduğu bugün; tepkilerimizde kontrollü belki biraz soğuk ve mesafeli olabiliriz.

Ay Satürn kavuşumunun etkin olduğu bugün; tepkilerimizde kontrollü belki biraz soğuk ve mesafeli olabiliriz. Sorumluluk gerektiren işlerde başarılı çalışmalar yapabilir, çevremizdeki insanlara, özellikle sevdiklerimize duygularımızı saklama ihtiyacı hissedebiliriz. Aksam 21:00’de boşluğa girecek Ay, akşam saatleri için herhangi bir konuda başlangıç yapmamayı, günün yorgunluğunu atmak için kendinizi dinlendirmeye çalışmanın doğru olduğunu vurguluyor.

KOÇ: Anne ve babanız ile ilgili konular yine gündeminizde olabilir. Sizlerin yaşam şekliniz ve genel hedefleriniz önem kazanmakta. İş çevrelerinizde bir değişim konusu gündemde olabilir, üstleriniz ile ilişkileriniz de dikkat çekiyor olacak. 

BOĞA: Davalar ve bazı yasal sonuç beklediğiniz işleriniz bunlar ile ilgili gelişmeler de beklenebilir. Evinizde yapmak istediğiniz düzenlemeler ve yenilikler için de avantajlar devrede olacak. Özetle; ailevi konular öne çıkacak diyebilirim. 

İKİZLER: Yakın çevre ve genel seyahat konularında da destekler getirmekte. Güneş’in sizin burcunuza geçmesine çok az kaldı; biraz daha sabır gerekiyor; bununla birlikte  bir seyahat hazırlığında olabilirsiniz. Maddi konular ön plana çıkıyor.

YENGEÇ: Genel rutininizi ilgilendiren işlerinizin de düzenlendiği bir dönemde olduğunuzu da göstermekte. Önemli kararlar alıyorsanız bu konuda desteklendiğiniz, alacağınız haberlerin sizler için önemli olduğu ama bu haberlerin de olumlu olabileceğini düşünüyorum. 

ASLAN: Sağlıklı beslenme, egzersiz ve diyet programına başlayabilir, genel rutininizde değişimler isteyebilir ve bazı düzenlemeler içinde olabilirsiniz. Yanınızda çalışan insanlar olmak üzere, birlikte çalıştığınız insanlar ile olan ilişkiniz de önem kazanabilir. 

BAŞAK: Eğer anne veya baba iseniz çocuklarınızın istediği bir konu veya bir yenilik sizler için önem kazanabilir. Dinlenmek ve kendinize bakmak sizlere iyi gelecek ;ikili ilişkiler önem kazanıyor. 

TERAZİ:  Kararlarınızda çevrenizin desteği olabileceği gibi, iş konularında çevre desteği ile önemli görüşmeler de yapabilirsiniz. Yani bir yandan bazı stresli durumlar var gibi, fakat stres ile birlikte desteklere de açıksınız.

AKREP: Kararlar, açıklamalar, yolculuklar ve imzalar ile ilgili konular önem kazanıyor. Kardeşler ile ilgili bir konu, parasal bir durum, ortak bir karar ve bunun ile ilgili bir maddi konu gündeminizde olabilir.

YAY: Kariyer konularında destekler alıyorsunuz,  ayrıca bir teklife de son derece açıksınız. Dolayısı ile ekonomik anlamda alabileceğiniz destekler var sizlere. Bu hafta aşk ve sevgi konularında bekar olan Yaylar için, gittikleri seyahatlerde karşılaşmalar ve tanışmalar söz konusu.

OĞLAK: Sağlık konusunda sizleri güçleniyorsunuz, olası sağlık problemleriniz varsa bunları çözmek konusunda destekler almaktasınız. Ortaklaşa işler, para haneniz dolmaya başlıyor, kredi çekmek, borç para almak vermek gibi temalar öne çıkıyor, para konuşuyor, parayla ilgileniyorsunuz genel anlamda.

KOVA: Destekleyici enerjileri bu hafta hissediyorsunuz, bu da size bir görüşme ve hayatınızdaki insanlardan bir destek alabileceğinizi göstermekte. Gündeminiz maddi alanınızda  bu hafta, ortaklı konular olmak üzere, her türlü ilişkiler adına önemli zamanlar. 

BALIK: Günlük rutininizde ve genel işlerinizde birtakım yeniliklere açık olabileceğinizi de göstermekte. Venüs ve Merkür rutin ve genel tempo adına yoğun bir dönemde olduğunuzu gösterirken, iş yaşamınız ve genel rutininizde bazı düzenlemelerin de önem kazanacağını söylüyor.