15 MAYIS 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 15 May 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya yoğun duygusallıkla ve Ay tutulması etkisiyle giriyoruz.

Bu haftaya yoğun duygusallıkla ve Ay tutulması etkisiyle giriyoruz. Perşembe gününe kadar iyimser enerji hakim olacak. Özgürlüğümüzü önemseyeceğiz. Deneyimler yaşayarak maceracı ruhumuzu keşfedeceğiz. Cumartesi gününe kadar olan süreçte hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Hafta sonuna sosyalleşme isteğiyle giriyoruz. Arkadaşlarımızla olmak, ekip çalışmaları yapmak için iyi bir zaman olacak. Farklılığımızı yaratıcılığımızı ortaya koyacağız.

16 Mayıs günü Akrep burcunda dolunay ve tam ay tutulması meydana gelecek. Akrep burcunun ana teması krizler, tutku, hırs, dönüşüm ve paradır. Bu konularda tamamlanmalar, yüzleşmeler yaşayacağız. Duygusal zorlanmalar yaşayacağız.

21 Mayıs Cumartesi günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Bizlere ilkbaharın bittiğini söyleyecek. Bir aylık dönemde sosyalleşeceğiz. Yakın çevremizle, kardeşlerimizle daha fazla ilgileneceğiz. Akıl, mantık ön planda olacak. Kendi düşüncelerimize önem vereceğiz. Fazla meraklı olacağız. Her şeyden çabuk sıkılacağız. Kendimizi ifade etmek isteyeceğimiz için iletişime, bilgi alışverişine, konuşmaya, yazmaya, öğrenmeye, öğretmeye önem vereceğiz. Ticarete, haberleşmeye, medyaya hareket ve hız gelecek.

Sevgili Koçlar; ay tutulması ortaklaşa paralar, miras, kredi, vergi gibi konularla uğraşmanız gerektiğini söylüyor. Parasal konulara dikkat edin. Korkularınızla yüzleşeceksiniz. Derinde kalmış yoğun duygularınız gün yüzüne çıkacak. Güneş İkizler odağınızı kendi düşüncelerinize çevirecek. Yakın çevrenizle daha fazla ilgileneceksiniz. İletişimsel konular ön planda olacak.

Sevgili Boğalar; ay tutulması karşıt burcunuzda oluyor. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında yüzleşmeler yaşayacaksınız. Bir iş birlikteliğiniz bitebilir. Eşinizle duygusal durumlar söz konusu olacak. Taşınmalar, davalar ön planda olacak. Güneş İkizler odağınızı kazançlarınıza, paraya çevirecek. Sahip olduklarınızla ilgileneceksiniz.

Sevgili İkizler; ay tutulması iş, sağlık konularıyla, gündelik rutinlerinizle ilgili yüzleşmeler yaşayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. İş konularında  itişler yaşayabilirsiniz. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca odağınızı kendinize kendi isteklerinize çevireceksiniz. Hayatınız hareketlenecek.

Sevgili Yengeçler; ay tutulması aşkla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Aşk, çocuklar, hayattan keyif aldığınız konularda yüzleşmeler tamamlanmalar yaşayacaksınız. Güneş İkizler bir ay boyunca odağınızı dinlenmeye ve ruh sağlığınıza çevirecek. Bu dönem kendinizi göz önünde olmak istemeyeceksiniz. Kendinize vakit ayıracaksınız.

Sevgili Aslanlar; ay tutulması aile, ev, ebeveynlerinizle  ilgili krizlerle  yüzleşmeler tamamlanmalar yaşatacak. Ailenizle ilgili duygusal olaylar olacak. Aile bütçesi ön planda olacak. Taşınmalar gündeminizde olacak. Güneş İkizler odağınızı arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza ve işten kazançlarınıza çevirecek.

Sevgili Başaklar; ay tutulması derinlerde kalmış kendinize bile söyleyemediğiniz düşüncelerinizle yüzleşmeler yaşatacak. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle ilgili konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. İletişimsel konulardaki işlerinizde sonlanmalar yaşayacaksınız. Güneş İkizler odağınızı kariyerinize çevirecek. Daha fazla toplun önünde olacaksınız.

Sevgili Teraziler; ay tutulması paranızla, kazançlarınızla, sahip olduklarınızla ilgili tamamlanmalar yüzleşmeler yaşatacak. Parayla ilgili kararlar alacaksınız. Güneş İkizler odağınızı yabancılara, eğitimlere, seyahatlere, ticari ve hukuksal konulara çevirecek. Bu dönem aydınlanacağınız olaylar yaşayacaksınız.
Sevgili Akrepler; ay tutulması burcunuzda oluyor. Hayatınızla ilgili önemli yüzleşmeler yaşayacaksınız. Kendi hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Yoğun duygusallık sizleri yorabilir. Güneş İkizler odağınızı ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarınıza, okült konulara çevirecek.

Sevgili Yaylar; ay tutulması kadersel alanınızda kör noktanızda olacak. Görmediklerinizi göreceğiniz, bilmediklerinizi bileceğiniz bir tutulma yaşayacaksınız. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Dinlenmeye vakit ayırın. Eşinizin de iş ve sağlığıyla ilgili durumlar söz konusu olacak. Güneş İkizler odağınızı eşinize, ortağınıza, iş birlikteliklerinize çevirecek. Taşınmalar, davalar olabilir.

Sevgili Oğlaklar; ay tutulması sosyal hayatınız, arkadaş ilişkileriniz ve işten kazançlarınızla ilgili yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşatacak. Arkadaş ilişkilerinizde parasal konulara dikkat edin. Güneş İkizler odağınızı işinize, sağlığınıza çevirecek. Çalışma arkadaşlarınıza, evcil hayvanlarınıza önem vereceksiniz.

Sevgili Kovalar; ay tutulması kariyer, iş konularında tamamlanmalar yaşatacak. İş konularında duygusal krizler sizleri yorabilir. Toplumsal statünüz değişebilir. Anneniz, eşinizin ailesiyle ilgili krizlere dikkat edin.. Güneş İkizler odağınızı aşka, çocuklara, hayattan keyif almaya, seyahatlere çevirecek.
Sevgili Balıklar; ay tutulması inançlarınızla ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Yabancılar, eğitimler, uzak akrabalar, ticaret, hukuki konular, seyahatler ön planda olacak. Uzaklardan, yabancılardan alacağınız duygusal haberler krizler yaratabilir. Güneş İkizler odağınızı evinize, ailenize çevireceksiniz.