16 AĞUSTOS 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 16 Ağu 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgüvenimiz yüksek başlıyoruz. Eğlenme isteğimiz, liderliğimizi ortaya koyma isteğimiz artacak.

Haftaya özgüvenimiz yüksek başlıyoruz. Eğlenme isteğimiz, liderliğimizi ortaya koyma isteğimiz artacak. Çocuklar, sanat, sporla ilgilenmek için uygun günlerdeyiz. Aşksız olmaz diyeceğiz. Parladığımızı, beğenildiğimizi hissettirecek faaliyetlerle ilgileneceğiz. Yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Hafta ortası işlerimizi toparlamak, temizlik yapmak, tamirat yapmak, her şeyi yeniden düzenlemek önemli olacak. Şifa çalışmaları yapabiliriz. Titiz ve çalışkan olacağız. Her şeyin kusursuz olmasını isteyeceğiz. Hafta sonu ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatsal çalışmalar önceliğimiz olacak. Daha fazla hoş görü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sosyalleşmek isteyeceğiz.

19 Ağustos Çarşamba sabahı Aslan burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniay’lar yeni başlangıçlardır. Bu Yeniay’ın Merkür, Mars ve güney ay düğümü ile uyumu motivasyonumuzu arttıracak. Yaratıcı zihnimizi, mücadele gücümüzü ortaya koyabileceğiz. Kadersel güzel başlangıçlar olacak. Aslan Yeniay’ı bizlerin özgüvenini arttıracak, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve almış aldığımızı hissettirecek başlangıçlar yaptıracak. Özgüvenimizi tazeleyecek. Ruhsal ve bedensel olarak canlı ve enerjik hissedeceğiz. Yaşam enerjimizi ve liderliğimizi ortaya koyacağız.
20 Ağustos Perşembe günü iletişim gezegeni kendi tahtına Başak burcuna geçiyor. Daha analitik düşüneceğiz. İletişimsel alanlarda başarılı olacağız. Kendimizi rahat ifade edeceğiz. Aklımız iyi çalışacak. En küçük ayrıntıyı dahi atlamayacağız. Sistemli, metodik düşüneceğiz. Sorunlara pratik çözümler bulacağız. Bilgimizi pratiğe döküp faydaya dönüştüreceğiz. Eleştirel yönümüz fazla olabilir. Çünkü her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğiz.
Sevgili Koçlar; bu Yeniay sizlere olumlu enerji verecek. Partneriniz yoksa yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Bebek sahibi olmak isteyenler bu konuda adımlar atabilirler. Hobilerinizle, sanatsal çalışmalarla ilgilenebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yenilikler devrede olacak. Eğlence ve tatil planlarınız 14 gün hayatınızda olacak.


Sevgili Boğalar; bu Yeniay sizlere ailevi konularda, evinizle ilgili yenilikler yaptıracak. Toprak, emlak gibi yatırımlar yapabilirsiniz. Ev alabilirsiniz. İşinizdeki değişimler yet değişiklikler yaptırabilir. Eşinizin işiyle ilgili yeni başlangıçlar olacak. Babanızla ilgili konular devrede olacak. Ailenizdeki yaşlı kişilerle ilgili de yenilikler hayatınızda olacak.


Sevgili İkizler; bu Yeniay sizleri hareketlendiriyor. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde liderliğinizi ortaya koyacaksınız. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Sizler de yer değişikliği yapabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; bu Yeniay sizlere paranızla ilgili yenilikler yaptıracak. Yeni kazançlar için yeni iş konularıyla ilgileneceksiniz. Harcamalarınız lüks şeylere olacak. Para kazanmak için yaratıcı yetenekleriniz devrede olacak. Maddi kazanımlarınız için hayat tecrübelerinizi de dikkate alın. Yeni bir arabada alabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendi hayatınızla ilgili yenilikler yapacaksınız. Yaratıcı projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Liderliğinizi ortaya rahat bir şekilde koyacaksınız. Kendi isteklerinizi yapmak için hayatınızın iplerini elinize alacaksınız. Eğlenceye, aşka her zamankinden fazla zaman ayıracaksınız.


Sevgili Başaklar; bu Yeniay sizlerin kontrol edemediğiniz alanda olduğu için yeni başlangıçlar için beklemeniz gerekiyor. Önem verdiğiniz konularda problemler olabilir. Alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Bu dönem yalnız kalıp, içinize dönmek iyi olacaktır. İçinizdeki yaratıcılığı keşfedebilirsiniz. Sağlığınıza da özen gösterin.


Sevgili Teraziler; bu Yeniay sizlere liderliğinizi sosyal hayatınızda ortaya koymanızı istiyor. İşten kazançlarınızı yaratıcı düşüncelerinizle arttırabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar başlayabilir. Arkadaşlarınızla eğlenceli zamanlar geçireceğiniz günlerdesiniz. Geleceğe ait yeni hedeflerinizi, hayallerinizi hayata geçireceksiniz.


Sevgili Akrepler; bu Yeniay sizlere kariyerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Yaratıcılığınızı ve liderliğinizi ortaya koyacak yeni işlere başlayabilirsiniz. Toplum statünüz, unvanınız değişebilir. İşinizde ve çevrenizde dikkat çekeceksiniz. Annenizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Yaylar; bu Yeniay sizlere olumlu enerji verecek. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar yapacaksınız. İnandığınız şeyleri dile getirmeye başlayacaksınız. Eğitimler, seyahatler, medya, hukuksal konularda yenilikler var. Başkalarının yaratıcı fikirlerinden yararlanacaksınız. Eşinizin kardeşleriyle ilişkilerinizde yenilenmeler olacak. Yeni insanlarla tanışacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay sizlere finansal konularda başlangıçlar yaptıracak. Ödemeler, ortak kazanımlar ve miras konuları devrede olacak. Varsa kredilerinizi ödemek için düzenlemeler yapacaksınız. Korkularınız olabilir. Eşiniz kazançlarında yenilikler olacak. Bilinmeyen ve gizemli konuları öğrenmek, anlamak için adımlar atacaksınız.


Sevgili Kovalar; bu Yeniay sizlere ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Evliliğinizde liderliği elinize alabilirsiniz. Bekarsanız evlilik için adımlar atabilirsiniz. Taşınma gündeminizde olacak. Lüks ve gösterişli bir eve geçebilir veya satın alabilirsiniz. Yeni ortaklı işlere de başlayabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; bu Yeniay sizlere yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz yeni işlere başlatacak. İşleriniz artabilir. İşinizle ilgili, gündelik hayatınızla ilgili, sağlığınızla ilgili yeni adımlar atacaksınız. Evcil bir hayvan alabilirsiniz. Kiraya vermek istediğiniz bir ev veya dükkanınız varsa bu dönem kiralanabilir.