​16 OCAK 2018, SALI

Dolunay KARACA 16 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Oğlak burcunda bir stelyum oluştu…

Oğlak burcunda bir stelyum oluştu… Pek çok gezegen bu burçta toplanmış durumda şu anda. Disiplinli ve sorumluluk duygusu ağır basıyor. Yorgun ve bitkin hissettiğimiz zamanlarda, günlük tutmak, duyguları yazıya dökmek, duygu ve fikirlerimizi kendi içimize atmamak, paylaşmak bugünün öne çıkan atmosferi. Ay Oğlak burcunda ilerlerken iş konuları önem kazanıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ailenizle birlikte bolca iletişim kurmak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırmak isteyeceğiniz bir gün. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bir gün, yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle tanışma fırsatınız var.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün zamanı yönetmek en önemli şey olabilir sizler için, yetiştirilmesi gereken iş ve projeler için çok fazla çalışarak geçirebilirsiniz. Sorumluluğunuz artıyor, yönetmeniz, idare etmeniz gereken durumlar söz konusu olabilir.

İKİZLER: Sevgili İkizler, siz çok fazla derine inmeden her şeyden biraz biraz öğrenme peşindesiniz fakat bugün bunun tam tersi söz konusu olabilir. Araştırma yapmak ve en derin bilgiye ulaşmak için kolları sıvamalısınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, ortaklaşa işlerden gelen geliriniz artıyor. Bunun yanı sıra bugün uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu tartışmak ve konuşmak isteyebilirsiniz. Bazı şeyleri netleştirmek size iyi gelecek. Bugün ayrıca gizemli konulara yönelmek ve terapi almak için de iyi bir zamanlama.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, etkileyici konuşmalarınızla herkesi etkilemek için uygun bir gün, ikna kabiliyetiniz oldukça yüksek. İkili ilişkilerde özgürlük ve rahat etme isteğiniz artıyor. Partnerinizle uyumlu bir dönemdesiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, özgüven, cesaret  ve enerji gerektiren işlere başlamak için uygun bir zaman dilimi. Eklem ağrıları, baldır ve bacaklardaki varis vs. gibi sağlık durumlarınız olabilir. Önlemini alırsanız sizler için iyi olacaktır. Koşuşturmalarınız ve temponuz yüksek.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, çocuklarla ilişkileriniz güzel gidiyor, her türlü faaliyet ve aktiviteler için uygun bir gündesiniz. Aşk flört konularında iletişim aksaklıkları olabilir. Akşamüstü saatlerde düzelecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, evinizde huzurlu ve rahat hissedeceğiniz bir gün. Yakın çevre aile ve arkadaşlarınızla birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz bir gün. İstekleriniz artıyor ve bunları hayata geçirmek için zamana ihtiyacınız var.

YAY: Sevgili Yaylar, sahip olduğunuz maddi kaynakları geliştirmek, yerine yenilerini koymak niyetindesiniz. Aşk ve ilişkilerden yana şanslı olduğunuz için, onların da desteğiyle bazı şeyler için start verebilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, düşünmeden hareket edeceğiniz bir gün. Motivasyonunuz ve enerjiniz yüksek olduğundan bir an önce bir şeyleri yapmak istiyorsunuz. Fakat plansızlık size uygun bir şey değil. Düşünmeden harekete geçmemelisiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, hem bireysel hem de grup bilinciyle harekete geçme isteğiniz yüksek. Kendinize güveniniz tam bugün. Güzel bir gün sizleri bekliyor olacak. Özgürlüğünüzün kısıtlanmasına ise tahammülünüz yok.

BALIK: Sevgili Balıklar, kendinizi yorgun ve bitkin hissedebilirsiniz. Canınız hiç evden çıkmak istemeyebilir. İzole olmaya biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız var gibi. Kendi kendinize kalıp hoşlandığınız şeylerle ilgilenebilirsiniz.