17 KASIM 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 17 Kas 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya eğlenme isteğiyle başlıyoruz.

Enerjimiz, motivasyonumuz, öz güvenimiz yüksek olacak. Ama ani gelişecek olaylar bizleri duygusal olarak yorabilir. Hafta ortası işlerimizi toparlamakla meşgul olacağız. Yeniden düzenleyeceğiz. Hafta sonu ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatsal konular ön planda olacak. Denge, uyum, hoşgörü arayışında olacağız.

Hafta sonu Güneş, Yay burcuna geçecek ve bir ay boyunca her şeyden çok özgür ve inançlı olacağız. İyimserliğimiz, enerjimiz artacak. Deneyimlerle gelişeceğiz.
Perşembe günü Merkür Akrep burcunda geri hareketini tamamlıyor. Artık iletişimle ilgili konularda daha rahat olacağız.

Sevgili Koçlar; bu hafta aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcılık konularında şanslısınız. İşlerinizle detaylı ilgileneceksiniz. Hafta sonu sosyalleşmek isteyecek, insanlarla bir arada bulunmaktan mutlu olacaksınız.


Sevgili Boğalar; ailevi konularda oluşacak olaylar sizleri biraz yorabilir. Çocuklarınızla veya özel ilişkilerinizle hafta ortası fazlaca meşgul olacaksınız. Hafta sonu iş arkadaşlarınızla yeni çalışmalarla ilgileneceksiniz.


Sevgili İkizler; kardeşlerinizle yaşayacağınız iletişim problemleri sizleri yoracaktır. Hafta ortası ev ve aile konularındaki sorunlara pratik çözümler üreteceksiniz. Hafta sonu sosyalleşmekten keyif alacaksınız. Sanat ve sporla ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; hafta başı maddi konularda yaşayacağınız ani durumlar olabilir. İşinizle ilgili fırsatları iyi değerlendirin. Hafta ortası kardeşlerinizin sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonu evinizde ailenizle sosyalleşmekten mutlu olacaksınız.


Sevgili Aslanlar; haftaya kendinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Alacağınız kararlara dikkat edin. Hafta ortası maddi konularda çözümler üreteceksiniz. Hafta sonu kardeşler ve yakın akrabalarla bir arada olabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; hafta başı kontrol edemeyeceğiniz olaylar sizleri yorabilir. Hafta ortası kendinizle ilgili sorunlara pratik çözümler bulacaksınız. Hafta sonu maddi konular, eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacak.


Sevgili Teraziler; parasal konularda rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz. Hafta başı arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olun. Hafta ortası sakinliğinizi koruyun. Hafta sonu keyif aldığınız aktivitelerle uğraşmak sizleri mutlu edecek.


Sevgili Akrepler; hafta başı iş konuları biraz sizleri gerebilir. Ama hayatınızda renklenmeye başlıyor. Hafta ortası geleceğe ait düşüncelerinizi, projelerinizi hayata geçirebileceksiniz. Hafta sonu yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Yaylar; yabancılarla yapacağınız işlerden yana şanslı bir haftaya başlıyorsunuz. Hafta ortası işlerinizdeki sorunlara pratik çözümler bulabileceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla sosyalleşmek sizleri mutlu edecektir.


Sevgili Oğlaklar; hafta başı ödemelerinizle ilgili zorlanabilirsiniz. Gizemli konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Hafta ortası seyahatler, eğitimler, yabancılar gündeminizde olacak. Hafta sonu işiniz ve annenizle ilgilenmek sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Kovalar; hafta başı ilişkilerde denge yakalamak kolay olmayabilir. İş konularında rahatlamalar olacaktır. Hafta ortası ödemelerinizle ilgili sorunlara pratik çözümler bulabileceksiniz. Hafta sonu seyahatlerden, eğitimlerden, yabancılarla iletişime geçmekten mutlu olacaksınız.


Sevgili Balıklar; hafta başı günlük rutinler, işiniz biraz sizleri yorabilir. Hafta ortası ilişkilerinizde yaşayacağınız sorunlarla detaylı ilgileneceksiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayacaksınız. Hafta sonu parasal konularda gelir gider dengesi yapmalısınız.