17 MAYIS 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 17 May 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya enerjik başlıyoruz. Yaşam enerjimiz artıyor. Motivasyonumuz yüksek olacaktır.

Haftaya enerjik başlıyoruz. Yaşam enerjimiz artıyor. Motivasyonumuz yüksek olacaktır. Cesaretle girişimler yapmak isteyeceğiz. Hafta ortası keyif, huzur, sakinlik isteğimiz ön planda olacak. Maddi konular ve güvencelerimizi dikkate alacağız. Ani olaylar, sürpriz gelişmeler olabilir. Hafta sonu hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz hızlanacak.

21 Mayıs Perşembe günü Güneş İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca zihin ve iletişim konularına önem vereceğiz. Öğrenmeye, yeni bilgilere açık olacağız. Her şeyi mantık zinciriyle birbirine bağlayacağız. Değişen koşullara kolaylıkla uyum sağlayacağız. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, bilgi, eğitim, ticaret, ulaşım, seyahat, medya, konuşmak, yazmak odak noktamızda olacak.
22 Mayıs Cuma günü İkizler burcunda Yeniay meydana geliyor. Yoğun bir iletişim trafiğimiz olacak. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Akıl, zihin, iletişim, eğitim, bilgi, ticaret, sosyallik, seyahat, ulaşım, yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konularda yeni adımlar atıp başlangıçlar yapacağız. Yeniay’ın aldığı güzel açılardan bu başlangıçların uzun soluklu ve kalıcı olması için hareket etmemiz gerektiğini anlıyoruz. Kalıcı işlerimizi umutla, şansla başlatabiliriz. Aynı zamanda kafa karışıklıklarımızda olabileceği için aldanmalara, aldatıcı olaylara karşı dikkatli olmalıyız. Hayatımızda çeşitlilik başlayacak.
19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun.


Sevgili Koçlar; bu haftaya enerjiniz yüksek başlıyorsunuz. Kendi istekleriniz, girişimleriniz, maddi konular ve yakın çevreniz ön planda olacak. Yeniay yakın çevre, kardeşler, iletişim, medya, ticaret, ulaşım, eğitim, reklam ve pazarlama konularında yeni adımlar atmanızı sağlayacak.


Sevgili Boğalar; bu haftaya kontrolünüz dışındaki olaylarla mücadele ederek ve dinlenmek isteğiyle başlıyorsunuz. Kendi istekleriniz, girişimleriniz ve maddi konular ön planda olacak. Yeniay para konularında yenilikler yapmanızı istiyor. Kazancınızı arttıracak güzel anlaşmalar yapabilirsiniz.


Sevgili İkizler; bu haftaya arkadaşlarınızla hareketli zamanlar geçirme isteğiyle başlıyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara sakince yaklaşmalısınız. Güneş ve Yeniay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili konular, istekleriniz ve kararlarınız önemli olacak. Aklınızdaki plan ve projelerinizi başlatacaksınız.


Sevgili Yengeçler; bu haftaya kariyer ve annenizle ilgili konularda yenilikler yaparak başlıyorsunuz. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, işten kazançlarınız ve sağlığınız, dinlenme isteğiniz ön planda olacak. Yeniay kadersel gelişmeler getirecek. Kontrol elinizde olmayabilir. İçinize dönüp kendinize zaman ayırmaya başlayacaksınız.


Sevgili Aslanlar; bu haftaya yabancılar, eşinizin akrabaları, yurt dışı işlere ağırlık vererek başlıyorsunuz. Kariyeriniz, anneniz, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, kazançlarınız ön planda olacak. Yeniay sizleri destekliyor. Yeni ilişkiler kuracaksınız. Sosyalleşmek için adımlar atacaksınız. İşten kazançlarınızı arttırmak için güzel başlangıçlar yapacaksınız.


Sevgili Başaklar; bu haftaya alacak verecek hesaplarınız, eşinizin parasıyla ilgili yeniliklerle başlıyorsunuz. Uzak akrabalar, yabancılar, eğitimler, hukuki konular, kariyeriniz ve anneniz ön planda olacak. Yeniay kariyerinizle ilgili yeni adımlar attıracak. İşinizle ilgili uzun soluklu başlangıçlar yapacaksınız. Annenizle de ilgili konular devrede olacak.


Sevgili Teraziler; bu haftaya ikili ilişkilere, ortaklıklara, özel ilişkinize ağırlık vererek başlıyorsunuz. Maddi konular, ödemeler, yabancılar, eğitimler, medya ve hukuki konular ön planda olacak. Yeniay sizi destekliyor. Yabancılarla yapacağınız işler, medya, ticaret, eğitim, seyahatler, uzak akrabalarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız.


Sevgili Akrepler; bu haftaya günlük hayatınızda, işinizle ilgili yapmak istediklerinizle başlıyorsunuz. Partneriniz, eşiniz veya ortağınızla ilişkileriniz, maddi konular, ödemeler ön planda olacak. Yeniay ortaklaşa para konularında oluyor. Parayla ilgili, ödemelerinizle ilgili yeni planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız.


Sevgili Yaylar; bu haftaya enerjik başlıyorsunuz. Aşk, eğlence, çocuklar, işiniz, sağlığınız, eşiniz veya ortağınız ön planda olacak. Yeniay ilişkilerde yeni başlangıçlar yaptıracak. Bekar olanlarınız evlilik kararı alabilir. Evli olanlar eşleriyle ilgilenecekler. Eşlerinizin düşüncelerini dikkate alacaksınız. Taşınmalar olabilir. Ev değişiklikleri için adımlar atacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; bu haftaya evinizle, ailenizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, eğlence, hobileriniz, işiniz, sağlığınız ön planda olacak. Günlük koşuşturmacalarınız artıyor. Yeniay işinizle ilgili, sağlığınızla ilgili yeni adımlar attıracak. Yeni iş teklifleri gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; bu haftaya iletişim konularına, kardeşlerinizle ilgili konulara hız vererek başlıyorsunuz. Aileniz, eviniz, babanız, aşk, çocuklar, eğlence, hobiler ön planda olacak. Yeniay sizlere aşkla ilgili başlangıçlar yaptıracak. Hobilerinizi paraya çevirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni güzel şeyler olacak. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız.


Sevgili Balıklar; bu haftaya para konularında girişimler yaparak başlıyorsunuz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitimler, ticaret, medya, aile, ev konuları ön planda olacak. Yeniay evinizle ilgili, ailenizle ilgili konularda yeni kararlar alacaksınız. Yeni bir eve taşınabilir veya tamirat tadilat yapabilirsiniz. Aile ilişkileriniz önemli olacak.