Vakıf Katılım web

17 OCAK 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 17 Oca 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe duygusal başlıyoruz.

Haftanın ilk gününe duygusal başlıyoruz. Önemli işlerimizi saat 10.00’dan sonra yapmalıyız. Sonra hızlanacağız. Enerjimiz artacak, motivasyonumuz yükselecek. İsteklerimizin peşinden gideceğiz. Sorumluluklarımızı yerine getirmek kolay olacaktır. İyileşmesini istediğimiz konuları şifalandırabileceğiz. Hafta ortası keyif, huzur isteğimiz artacak. Hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Maddi konular, güvencelerimize öncelik vereceğiz. Huzur, keyif, barış istesek de pek kolay olmayacaktır. Sorumluluklarımız bizleri yoracaktır. Hafta sonu iletişim trafiğimiz artacak. Hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Yakın çevremize, iletişimsel konulara ağırlık vereceğiz. Sosyal medyayı kullanırken dikkatli olmalıyız, kandırılmalara açığız.

Bu hafta Uranüs gezegeninin Jüpiter gezegenine yapacağı zorlu açı hem ekonomide hem inançlarımızda, düşüncelerimizde hem eğitimde hem hukukta hem dini konularda ani sürpriz gelişmeler, değişimler yaşatacaktır. Uranüs Mars gezegeniyle de kavuşum yapacağı için isyankar olabileceğimiz gibi ani beklenmedik olaylar da olabilir. Doğa olaylarında, toprakta değişimler, hareketlenmeler olabilir. Hava sıcaklığı iyice düşebilir. Patlamalar, uçaklarla ilgili olaylar, grevler ve isyanlar olabilir. Uranüs, Venüs gezegeniyle yapacağı olumlu açı hem ilişkilerde hem parada sürpriz gelişmeler yaşatacaktır.
Güneş 19 Ocak Salı akşamı Kova burcuna geçiyor. Dahilerin zamanı başlıyor. Bir ay boyunca odağımız sosyal hayatımızda ve arkadaşlarımızda olacak. İşten kazandığımız paraya odaklanacağız. Özgürlükten, eşitlikten yana olacağız. Özgün tarafımızı ortaya koyacağız. Ekip çalışmalarına, toplum yararına çalışmalara önem vereceğiz.


Sevgili Koçlar; haftaya enerjik başlıyorsunuz. Kendi isteklerimize önem vereceksiniz. Hafta ortası maddi konulara, kazançlarınıza önem vereceksiniz. Ani, sürpriz paralar, kazançlar gelebileceği gibi, ani harcamalarınız da olabilir. Hafta sonu yakınlarınızla, kardeşlerinizle iletişim trafiğiniz artacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza ve işten kazançlarınıza çevirecek.


Sevgili Boğalar; haftaya düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Eşinizin sağlık ve iş konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz artacak. Kendinize zaman ayırıp, isteklerinizi yapabileceksiniz. Sürpriz, ani şeyler de yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza ve sakarlıklara dikkat edin. Hafta sonu maddi konulara, gelir gider hesaplarına ağırlık vereceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı kariyerinize, geleceğe ve annenizle ilgili konulara veya eşinizin ailesine çevirecek.


Sevgili İkizler; haftaya arkadaşlarınıza, hayallerinize, işten kazançlarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Eşinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı işleriniz varsa ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız. Kendi isteklerinizi yapabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı yabancılara, eğitime, hukuki konulara, ticarete, turizme, seminerlere, babanızın sağlığına veya eşinizin akrabalarına çevirecek.


Sevgili Yengeçler; haftaya gerginliklerle başlıyorsunuz. İşiniz, anneniz ön planda olacak. Hafta ortası arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza, kazançlarınıza önem vereceksiniz. Hafta sonunu dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Veya teyzenizle, dayınızla ilgilenebilirsiniz. Eşinizin işleriyle ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı ortaklaşa paralara, alacak verecek hesaplarına, okült konulara çevirecek.


Sevgili Aslanlar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Yabancılar, yurt dışı işler, hukuki konular, medya, eşinizin akrabalarıyla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Hafta ortası kariyerinizde, işinizde ani gelişmeler olabilir. Annenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınıza, sosyal çevrenize ayıracaksınız. Güneş bir ay boyunca odağınızı ikili ilişkilere, iş birlikteliklerine, eşinize veya partnerinize çevirecek. Taşınmayı düşünebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya maddi konulara önem vererek başlıyorsunuz. Alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Hafta ortası yabancılarla, hukuki konularla, yurt dışı işlerinizle, eğitimle veya eşinizin akraba ve kardeşleriyle, babanızın sağlığıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonu olmasına rağmen çalışabilirsiniz. Annenize zaman ayırabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı işinize, sağlığınıza, amcanıza, halanıza, yanınızda çalışanlara, evcil hayvanlarınıza çevirecek.


Sevgili Teraziler; haftaya ikili ilişkilere, eşinize, partnerinize, ortağınıza, iş birlikteliklerinize, dedenize önem vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası parasal konularda ani gelişmeler olabilir. Alacak verecek hesaplarınızı iyi yapın. Hafta sonu bir eğitime, seminere katılabilirsiniz. Az tanıdığınız insanlarla veya eşinizin kardeşleriyle iletişim trafiğiniz fazla olabilir. Güneş bir ay boyunca odağınızı aşka, keyfe, seyahatlere, çocuklara, hobilere, borsa gibi yatırımlara çevirecek.


Sevgili Akrepler; haftaya işinizle, sağlığınızla, amca ve halalarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası ilişkilerinizde ani gelişmeler olabilir. Eşinizle tartışmalar, gerginlikler yaşayabilirsiniz. İş birlikteliklerinizde değişimler olabilir. Hafta sonunu para hesabı yaparak geçireceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Güneş bir ay boyunca odağınızı ailenize, evinize, babanıza, kardeşinizin kazançlarına çevirecek.


Sevgili Yaylar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Aşka, keyfe, çocuklarınıza hobilerinize önem vereceksiniz. Hafta ortası işinizde değişimler, ani olaylar olabilir. İş kazalarına, sakarlıklara dikkat edin. Hafta sonunu eşinizle, partnerinizle bol muhabbetli geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı yakın çevrenize, kardeşlerinize, kuzenlerinize, eğitime, kısa seyahatlere, ticarete, satış pazarlamaya, anlaşmalara ve kendi düşüncelerinizi özgürce ifade etmeye çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; haftaya ailevi konularla ve evinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Ailenizle bazı gerilimler olabilir. Hafta ortası aşka, çocuklara, keyfe, hobilerinize önem vereceksiniz. Yatırımlar yapabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin. Kısa bir iş gezisine gidebilirsiniz. Amcanızla, halanızla ilgilenebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı parasal konulara, sahip olduklarınıza ve kendinize ne kadar değer verdiğinize çevirecek.


Sevgili Kovalar; haftaya hızlı bir iletişim trafiğiyle başlıyorsunuz. Kardeşlerinize, yakınlarınıza, iletişimsel konulara önem vereceksiniz. Hafta ortası ailevi konularda, evinizle ilgili konularda, babanızla ilgili konularda gerginlikler olabilir. Ani değişimler karşısında sakin kalın. Hafta sonunu eğlenerek geçireceksiniz. Aşka, çocuklarınıza, partnerinize, hobilerinize vakit ayıracaksınız. Güneş burcunuza geçiyor. Doğum günleriniz kutlu olsun. Bir ay boyunca odağınızı kendinize çevireceksiniz. İstek ve arzularınıza odaklanacaksınız.


Sevgili Balıklar; haftaya parasal konulara önem vererek başlıyorsunuz. Yatırımlarınızla, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta ortası yakınlarınızla, kardeşlerinizle, komşularınızla veya eğitim, medya, ticaret, anlaşmalarda ani gelişmeler, gerginlikler olabilir. Özellikle araba kullanırken dikkatli olun. Hafta sonunu evde ailenizle geçireceksiniz. Aile içi iletişim trafiğiniz fazla olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı dinlenmeye, ruhsal konulara, hayır yapmaya, teyzenize, dayınıza, yurtdışı işlere, eşinizin sağlığına çevirecek.