Vakıf Katılım web

​18 EKİM 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 18 Eki 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Terazi burcunda ve Venüs ile yakın ilişkide.

Ay, Terazi burcunda ve Venüs ile yakın ilişkide. Güzel ortamlar yaratmak, sanatsal aktivitelerde bulunmak isteyebiliriz. Konser, sinema veya ilginizi çekebilecek bir etkinlik için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ayrıca konuşma dilimiz de yumuşak ve sevgi dolu olacağından pek çok işi halledebiliriz. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutmayalım.

KOÇ: Sevgili Koçlar, yeni bir haftaya yeni başlangıçlar yaparak başladınız. Günlük temponuz ve iş koşuşturmalarınız çok yoğun olabilir. Varsa toplantı, seminer, ikili görüşmeler bu konularda öncü ve aktif olacağınızı söyleyebilirim. Kolay gelsin.

BOĞA: Sevgili Boğalar, düşüncelerle dolu bir haftaya girdiniz, hafta sonunun yoğunluğu ve dolayısıyla yorgunluğunuzu tam atamamış olmanız nedeniyle biraz isteksiz başlayabilirsiniz güne. Fakat kalkın, silkelenin ve güzel bir günün sizleri beklediğini unutmayın.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yeni bir sosyal sorumluluk projesi, vakıf, dernek işleri sizleri bekliyor olabilir bugün. Arkadaş çevrenizden bolca telefon alabilirsiniz. Fakat esas konunuz aileniz olmalı. Onlardan alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek, gününüze güneş doğacak. Çok keyif alacaksınız.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, sıcakkanlı ve uyumlu kişiliğiniz sayesinde engellenemeyen bir başarı ve adım adım ilerleyeceğiniz bir yolunuz açılıyor. Çevrenizin takdirini toplayacaksınız, bolca alkış alabilirsiniz bugün. Bu pohpohlanmanın ardından, kendinizi bırakmayın ve tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, bir dönüşüm sürecine girdiğinizi düşünebilirsiniz, özellikle parasal konularda güzel gelişmeler ve haberler var. Aile ve eş destekli ortak kaynaklarınızdan çok, kendi paranızı kendiniz yönetin; zaten de öyle yapmayı tercih edeceğinizi tahmin ediyorum .

BAŞAK: Sevgili Başaklar, kararsız kaldığınız konularda artık bir karara varma aşamasına geldiniz. Bir şeylere başlama enerjisi içerisindesiniz. Dakik ve disiplinli tavırlarınız dikkat çekici bugün. Özellikle iş ve ikili ilişkiler söz konusu olduğunda sizden daha detaycı birisi olamaz. Bu bakış açınız sayesinde mükemmel ve pürüzsüz başarı sizi bekliyor.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendinizi keyifsiz hissetmeyin. Dalgın ve düşünceli olabilirsiniz bugün. İkili ilişkilerinize tekrar canlılık gelecek. Aradığınız aşk uzakta değil. Pek çok konuda yoruldunuz belki ama bunlar artık gerilerde kalacak ve güzel günler gelecek. Bugün özellikle sıra dışı bir teklifle karşılaşmanız muhtemel. İç sesinize kulak verin.

AKREP: Sevgili Akrepler, uzaktan gelen birileriyle görüşebilirsiniz bugün. Yeni bir sosyal projeye başlama isteği duyacaksınız. Yepyeni umutlarla dolu bir hafta sizleri bekliyor olacak. Fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin.

YAY: Sevgili Yaylar, ilerleme isteğiniz, motivasyonunuz, cesaret ve harekete geçme kapasiteniz oldukça yoğun bugün. Başarı takıntılı olabilir, sözlerinizle agresif çıkışlar yapabilirsiniz. Çalışma temponuzun yüksek oluşu ve pek çok işe yetişme isteğiniz artabilir. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, eğitiminizle ilgili çok güzel işlere imza atabilirsiniz. Sağlam duran, dayanıklı bir yapınız var olaylar karşısında, ne mutlu size. Bugün bazı durumlarda inatçı kişiliğiniz devreye girebilir. Özellikle hukuksal bir meseleniz varsa, halletmek için olumlu bir etki var sizden yana. 

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün sezgileriniz çok güçlü olabilir. Bir şeylerin altında yatan nedenleri güçlü önsezileriniz sayesinde kavrayabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla beraber yeni bir işe başlamak isteyebilir, yeni bir proje için kolları sıvayabilirsiniz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, bugün eşinizin alışılmışa karşıt isyankar bir enerji içerisinde olduğunu hissedebilirsiniz. Bu da sizi isteklerinizi gerçekleştirirken duygusal anlamda zayıf düşürebilir. Oysa gayet yaratıcı ve çözüm odaklısınız. Birlikte fikir beraberliği yapıp, o şekilde ilerlemelisiniz.