19 ŞUBAT 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Şub 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya Balık burcundaki yeniayla başlıyoruz. Yeniayın ana konusu ruhsal açılımlar, teslimiyet, aşkın duygulardır. Bu yeniayda birlik olmayı, bir olmayı önemseyeceğiz.

Haftaya Balık burcundaki yeniayla başlıyoruz. Yeniayın ana konusu ruhsal açılımlar, teslimiyet, aşkın duygulardır. Bu yeniayda birlik olmayı, bir olmayı önemseyeceğiz. Hayallerimizi ve ideallerimizi gerçekleştirmek için yeni adımlar atacağız. Evrensel sevgiyi hissedeceğiz. İlahi aşkı hissedeceğiz. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Su sporlarıyla, suyla ilgili işlere başlayabiliriz. Hafta ortası enerjimiz artacak. Cesur ve atak olacağız. İsteklerimizin peşinden gideceğiz. İstediğimiz girişimleri yapabileceğiz. Hafta sonunu keyifli geçireceğiz. Hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Maddi konular ön planda olacak.

İlişkiler, para, keyif gezegeni Venüs haftanın ilk günü Koç burcuna geçiyor. Sevginin sıcak, çocuksu, savaşçı halini yaşayacağız. İlişkilerde ben merkezci olacağız. Hızlı, direkt ve net olacağız. İlişkilerimizi kendimiz yönetmek isteyeceğiz. Keyif aldığımız şeyler için mücadele edeceğiz. Parayı hızlı kazanıp hızlı harcayacağız.


Sevgili Koçlar; Balık yeniayı kontrolünüz dışında olacak. Kadersel alanınızda olacağı için manevi konularla ilgili başlangıçlar yapacaksınız. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Alacağınız önemli kararları uygulamak için hilal zamanını bekleyin. Venüs, burcunuza geçiyor. Kendinizle barışık olacaksınız. Kendinize hoşluklar ve güzellikler yapacaksınız. İlişkilerde şanslı olacaksınız.


Sevgili Boğalar; Balık yeniayı yeni bir sosyal çevreye girmenizi sağlayacak. Hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. İdeallerinizi paylaşan kişilerle işler yapabilirsiniz. Venüs Koç, sizlere dinlenmenizi sağlayacak. Yurt dışı işlerden para kazanabilirsiniz. Ruhsal bir konuda hızlı bilgiler öğrenebilirsiniz.


Sevgili İkizler; Balık yeniayı hayalini kurduğunuz iş için başlangıçlar yaptıracak. Kariyerinizle ilgili fırsatlar gelecek. Annenizden şanslar gelecek. Venüs Koç, sizleri sosyalleştirecek. Arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız. İşten kazançlarınızda artışlar olabilir.


Sevgili Yengeçler; Balık yeniayı seyahat, eğitim, hukuki konular, inançlar ve ruhsal konularda güzel başlangıçlar yapacaksınız. Hayalini kurduğunuz işi yabancılarla yapabilirsiniz. Torun haberi alabilirsiniz. Venüs Koç, iş ve kariyerinizden yana hızlı şanslar elde edeceksiniz.


Sevgili Aslanlar; Balık yeniayı ödemelerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Bir hayalinizi gerçekleştirmek için kredi alabilirsiniz. Eşinizin kazançları artacaktır. Mistik konularla ilgilenmeye başlayacaksınız. Venüs Koç, aşkı uzaklardan getirecek. Yabancılar, eğitim, medya, ticaret, turizm, hukuki konularda, babanızın iş ve sağlık konuları, torunlarınızla ilgili hızlı gelişmeler olacak.


Sevgili Başaklar; Balık yeniayı hayalini kurduğunuz romantik bir ilişkiye adım attıracak. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Venüs Koç, sizlere ortaklaşa paralarda, kredi, vergi, miras, nafaka gibi konularda hızlı gelişmeler yaşatacak.


Sevgili Teraziler; Balık yeniayı hayalini kurduğunuz işlere başlatacak. İş hayatınızda şanslı fırsatlar, teklifler gelecek. Sağlığınız da iyi olacak. Venüs Koç, sizlere eşinizle keyifli vakitler geçirtecek. Ortaklı işlerinizden para kazanacaksınız.


Sevgili Akrepler; Balık yeniayı hayalinizdeki romantik aşkı getirecek. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Hayattan keyif alacaksınız. Venüs Koç, sizlere iş, sağlık konularında hızlı neticeler aldıracak. İş hayatınızda çabuk sonuçlanacak projelerden kazançlar elde edeceksiniz.


Sevgili Yaylar; Balık yeniayı ev ve ailenizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Hayalini kurduğunuz evi alabilirsiniz. Emlak yatırımları yapabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz. Venüs Koç, sizlere aşkı ve keyfi getirecek. Borsa gibi yatırımlarınızdan güzel kazançlar elde edebilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; Balık yeniayı iletişimsel konularda hayalini kurduğunuz işlere başlatacak. Kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmeler olacak. Sanatla veya ruhsal konularda eğitimlere başlayabilirsiniz. Venüs Koç, sizlere aile içi güzellikler yaşatacak. Evinizi dekore edebilirsiniz. Davetler verebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; Balık yeniayı hayalinizdeki işlerden, sanatsal ve ruhsal konulardan para kazanmanızı sağlayacak. Venüs Koç, sizlere iletişim, ticaret, eğitim konularda, kardeşlerinizle, yakınlarınızla hızlı güzel gelişmeler yaşatacak. Aşk, yakınlardan gelecektir.


Sevgili Balıklar; yeniay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili her türlü hayalinizi, idealinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız. Venüs Koç, sizlere hızlı paralar kazandırtacak. Maddi konularda güzel gelişmeler olacak.