2 NİSAN 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 02 Nis 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür Boğa burcuna geçiyor.

Haftaya işlerimize, günlük koşuşturmacalarımıza ağırlık vererek başlıyoruz. Sağlığımıza özellikle sindirim sistemimize ve bağırsaklarımıza özen göstermeliyiz. Endişelerimiz ve evhamlarımız bizleri yoracaktır. Ani ve sürpriz olaylar olacak ama sorumluklarımız engeller çıkartacaklar.

Pazartesi günü iletişim gezegeni Merkür Boğa burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz keyifte, parada, yeme içme de olacak. Nasıl para kazanacağımızı düşüneceğiz. Düşüncelerimizi değiştirmek kolay olmayacak. İletişimde yapıcı konuşacağız. Alacağımız kararlar, yapacağımız anlaşmalar kalıcı olacak.
Hafta ortası ikili ilişkiler, ortaklıklar, iş birliktelikleri ön planda olacak. Hayatımıza denge, uyum, huzur getirmek isteyeceğiz. Ve Terazi burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dolunay gerçekten dengede miyiz yoksa kararsızlıklarımız yüzünden dengeyi kaçırıyor muyuz, gösterecek. Yolunda gitmeyen her türlü ilişkinin sonlandırılması var. Hak, hukuk, adalet, siyaset önemli konular olacak.
Hafta sonunu yoğun duygular içinde geçireceğiz. Yaşadığımız krizleri yapılandırıp çözümlemeye çalışacağız. Ve para, alacak verecek hesaplarımızla ilgileneceğiz.

Sevgili Koçlar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi parada tutacak. Kendinizi her açıdan güvende hissetmek isteyeceksiniz. Para konularında pratik ve akıllı hareket edeceksiniz. Terazi dolunayı ilişkilerde tamamlanmalar yaşatacak. Evliliğiniz bitebilir. Veya bekarsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de yüzleşmeler yaşayacaksınız.

Sevgili Boğalar; Merkür burcunuza geçiyor. Aklınız fikriniz kendinizde olacak. Kendi isteklerinizi daha fazla düşüneceksiniz. Terazi dolunayı iş ve sağlık konularında tamamlanmalar yaşatacaktır. Gündelik hayatınızda huzurlu olup olmadığınızı anlayacaksınız.

Sevgili İkizler; Merkür Boğa sizleri kendi düşüncelerinizle baş başa bırakacak. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Arkanızdan iş çevirenlerin kimler olduğunu anlayacaksınız. Terazi dolunayı hayattan keyif almanızla ilgili farkındalıklar kazandıracak. Aşk ve eğlencede kendinize ne kadar adil davranıyorsunuz anlayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili konular, yaratıcı işleriniz gündeminizde olacak.

Sevgili Yengeçler; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi sosyal hayatınızda, arkadaşlarınızda, işten kazançlarınızda tutacak. Her türlü sosyal aktiviteye, organizasyonlara katılacaksınız. Terazi dolunayı aile içerisinde ne kadar adaletlisiniz, ne kadar huzurlusunuz farkına varmanızı sağlayacak. Ev, yuva, ailevi meselelerde tamamlanmalar yaşayacaksınız. Taşınabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi kariyerinizde, toplumsal statünüzde tutacak. Keyif aldığınız işler yapmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili önemli konuşmalar, yazışmalar yapabilirsiniz. İş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Terazi dolunayı iletişimsel konularda adaletli olup olmadığınızı gösterecek. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde huzurlu ve adil konuşmalar yapıyor musunuz farkına varacaksınız.

Sevgili Başaklar; Merkür Boğa aklınız fikriniz hayat amacınızda olacak. Yurt dışı işleriniz, yabancılar, eğitimler, medya, hukuki konular gündeminizde olacak. Terazi dolunayı kazanımlarınızdan ne kadar keyif alıyorsunuz ne kadar kendinize öz değerinize önem veriyorsunuz farkına vardırtacak. Parasal konularda yüzleşmeler yaşayacaksınız.

Sevgili Teraziler; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi maddi konularda, cinsellikte, gizemli konularda tutacak. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Ben-Sen dengesini iyi kurun. Kendinize ne kadar adaletli davranıyorsunuz. Ne kadar huzurlusunuz bunları fark edeceksiniz. Kendi isteklerinize göre tamamlanmalar yaşayacaksınız.

Sevgili Akrepler; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi ilişkilerinizde, eşinizde tutacak. İlişkilerinizde keyifli konuşmalar yapacaksınız. İşinizle ilgili veya ilişkinizle ilgili anlaşmalar sözleşmeler yapabilirsiniz. Terazi dolunayı kendi iç dünyanızda yüzleşmeler yaşatacak. İçsel olarak ne kadar huzurlusunuz göreceksiniz. Arkanızdan çevrilen işler de gün y çıkacaktır. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Yaylar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi işinizde, sağlığınızda tutacak. İş ortamında ve gündelik yaşamınızda keyifli konuşmalar yapacaksınız. Keyif ve tat alacağınız yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Gündelik rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Terazi dolunayı arkadaş ilişkilerinizde yüzleşmeler tamamlanmalar yaşatacak. Adalet dengenizi iyi koruyun.

Sevgili Oğlaklar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi hayattan keyif almada tutacak. Aşk isteyeceksiniz. Aşkın tadını çıkartmak önemli olacak. Çocuklarınızla keyifli konuşmalar yapacaksınız. Eğlenceli aktivitelerin içerisinde olacaksınız. Terazi dolunayı iş ve özel hayatınızı dengelemenizi istiyor. Huzur duymadığınız iş ortamıyla ilişiğinizi kesebilirsiniz.

Sevgili Kovalar; Merkür Boğa aklınızı fikrinizi evinizde ve ailenizde tutacak. Aile içi keyifli sohbetler yapabilirsiniz. Ev değiştirmek ve evinizde tadilat yapmayı düşünebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı da gözden geçireceksiniz. Terazi dolunayı inançlarınızda kendinize ne kadar adaletli oluyorsunuz gösterecek. Düşüncelerinizi inançlarınızı, yakın uzak çevre ilişkilerinizi dengelemeniz gerekecek.

Sevgili Balıklar; Merkür Boğa keyifli sohbetler yaptıracak. Düşüncelerinizi konuşarak veya yazarak ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle iletişiminiz artacak. Keyifli kısa seyahatler yapabilirsiniz. Terazi dolunayı ortaklaşa paralarda, alacak verecek hesaplarında ne kadar dengeli ve adaletlisiniz sizlere gösterecek. Bu dönem borçlarınızı bitirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.