20 ARALIK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 20 Ara 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal, empatik ve fedakar başlasak da, haftanın ilk gününü bayağı yoğun geçireceğiz.

Haftaya duygusal, empatik ve fedakar başlasak da, haftanın ilk gününü bayağı yoğun geçireceğiz. Güneş Oğlak burcuna geçerek kışı başlatıyor. Hayatı bir ay boyunca fazla ciddiye alacağız. İşlerimiz, hedeflerimiz, sorumluluklarımız önceliğimiz olacak. Her şeyi aynı kışın soğuğu gibi kontrol altına almaya çalışacağız. Saygı önemli olacak. Hem kendimize hem başkalarına saygılı olacağız.

Gene haftanın ilk günü iletişim gezegeni Merkür de Oğlak burcuna geçerek, gerçekçi ve sistemli düşünmemizi sağlayacak. Gerçekleştirebileceğimiz projelerimizi ön plana alacağız. Her şeyi ciddi ciddi düşüneceğiz. İletişim şeklimiz kuru, soğuk ve mesafeli olacak.
Evet bitmedi, haftanın ilk günü Satürn ve Jüpiter Kova burcunda kavuşarak 20 yıllık yeni döngüyü başlatacaklar. İyimserlikle, kötümserlik, inançla sorumluluk el ele vererek başlatacak. İnanarak sorumluluk alarak başlattığımız şeyler kalıcı olacaktır. Herkes eşit hak ve özgürlük içerisinde yaşamaya başlayacak. Toplumsal konular önemli olacak. Akıl ve zihin ön planda olacak. Sosyal hayat, arkadaşlıklar, gurup ve ekip çalışmaları ön planda olacak. Yeni, modern olan şeylere ağırlık vereceğiz. Fikirde, bilimsel konularda, teknolojide yenilikler olacak. Radyo, televizyon, elektrik, elektronik, internet, havacılık gibi konularda yenilikler olacak. Uzay, astronomi, astrolojiyle fazlaca iç içe olacağız.
Salı gününden itibaren perşembe öğlene kadar enerjimiz, motivasyonumuz artacak. Daha sonra hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Sahip olduklarımız ve maddi konular daha önemli olacak.
Sevgili Koçlar; bir ay boyunca odağınız kariyeriniz olacak. Aklınız hem işinizde hem gelecekte olacak. Yeni döngü arkadaşlık, sosyal hayatınız, işten kazançlarınızda olacak. Haftaya isteksiz başlayacaksınız ama salı gününden itibaren enerjiniz yüksek olacak. Bu yüzden sakarlıklara, kazalara karşı dikkatli olun. Perşembe öğleden itibaren parasal konular önemli olacak. İniş çıkışlar olabilir. Pazar günü iletişim trafiğiniz fazla olacak.


Sevgili Boğalar; bir ay boyunca odağınız ve aklınız eğitimlerde, seminerlerde, seyahat, medya, yurt dışı bağlantılı işlerde, hukuki konularda, evliyseniz eşinizin kardeş ve akrabalarınızda olacak. Yeni döngü iş ve kariyer hayatınızda başlıyor. İşinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Annenizle ilgili yenilikler de var. Haftaya sosyal çevrenizle ilgili konularla başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren isteksiz olacaksınız. Dinlenmek sizlere iyi gelecektir. İş ve sağlık konularında gerilimler olabilir. Perşembe gününden itibaren daha rahat olacaksınız. Kendi isteklerinizi yapabileceksiniz. Pazar günü parayla ilgili hesaplar yapacaksınız.


Sevgili İkizler; bir ay boyunca odağınız ve aklınız eşinizin veya ortağınızın parasında olacak. Ortaklaşa para konuları, kredi, vergi, borçlar önemli olacak. Yeni döngü gelecekle ilgili önemli kararlar alacaksınız. Eğitim, yurt dışı, medya, hukuki konularda başlangıçlar olacak. Haftaya annenizle ilgili konularda veya işinizle ilgili hassasiyetlerle başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren arkadaşlarınıza zaman ayıracaksınız. Onlarla para konularında tartışabilirsiniz. Perşembe öğleden sonradan itibaren hayatın tadını çıkartmak isteyeceksiniz. Dinlenmek sizlere de iyi gelecektir. Pazar günü kendinizle, arzularınızla ilgileneceksiniz.


Sevgili Yengeçler; bir ay boyunca odağınız ve aklınız özel ilişkilerinizde olacak. Evliyseniz eşinizle ilgileneceksiniz. Yeni döngü ortaklaşa para alanında başlıyor. Miras, ödemeler, kredi, eşinizin parasıyla ilgili şanslarda olacak. Ruhsal konulara ilgi duyup öğrenmeye başlayacaksınız. Haftaya duygusal haberlerle başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren iş hayatınız, annenizle ilgili konular fazla olacak. Partnerinizle bu konularda gerilimler olabilir. Perşembe öğleden sonradan itibaren arkadaşlarınıza, hayallerinize önem vereceksiniz. Pazar günü annenizin kardeşleriyle iletişim trafiğiniz fazla olabilir. Dinlenmeye vakit ayırın.


Sevgili Aslanlar; bir ay boyunca odağınız ve aklınız iş, sağlık ve babanızın kardeşlerinde olacak. Yeni döngü ilişkiler alanında başlıyor. Bekarlar evlilik kararı alabilir. Yeni ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Haftaya ödemelerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren gelecekle ilgili, yabancılarla yapacağınız konuşmalar, medya, hukuki konular, eğitimlerle ilgileneceksiniz. Çalıştığınız kişilerle gerilimler olabilir. Perşembe gününden itibaren iş, kariyer veya annenizle ilgileneceksiniz. Pazar günü arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz fazla olacak.


Sevgili Başaklar; bir ay boyunca odağınız ve aklınız aşkta, çocuklarınızda, sanatsal konularda, hobilerinizde, hayattan keyif almada olacak. Yeni döngü iş ve sağlık alanında başlıyor. Başlatacağınız işler kalıcı olacaktır. Haftaya ilişkilere, eşinize zaman ayırarak başlıyorsunuz. Salı günden itibaren parasal konular, ödemeler ön planda olacak. Çocuklarınızla veya partnerinizle para konularında gerilimler olabilir. Perşembe öğleden itibaren daha rahat ve keyifli olacaksınız. Pazar günü olmasına rağmen işle ilgili iletişim trafiğiniz fazla olacak.


Sevgili Teraziler; bir ay boyunca odağınız ve aklınız ailenizde, evinizde, babanızla ilgili konularda olacak. Yeni döngü aşk, hayattan keyif almak, çocuklar, sanat ve spor konularında başlangıçlar yaptıracak. Her şeyi aşkla yapacaksınız. Haftaya iş, sağlıkla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Bol bol vitamin alarak bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin. Salı gününden itibaren aile bireyleriyle ve sevdiğiniz kişiyle gerginlikler olabilir. İlişkiler ve eşiniz ön planda olacak. Perşembe öğlenden itibaren para konuları önemli olacak. Ödemelerinizle, alacak hesaplarıyla ilgileneceksiniz. Pazar günü hem işle ilgili konularda hem de annenizle iletişim trafiğiniz hızlanacak.


Sevgili Akrepler; bir ay boyunca odağınız ve aklınız kardeşlerinizde, eğitimde, iletişimsel konularda, kısa gezilerde olacak. Yeni döngü ev ve ailevi konularda başlıyor. Emlak gibi yatırımlar yapabilirsiniz. Aile kurabilirsiniz. Haftaya sizler olumlu başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren iş hayatınızda, günlük işlerinizde fazla hareketlilik olacak. Yakınlarınızla tartışmayın. Trafikte dikkatli olun. Perşembe öğleden itibaren eşiniz, ortağınız, partnerinizle keyifli anlar yaşayacaksınız. Pazar günü parasal konularda hızlı gelişmeler olacaktır.


Sevgili Yaylar; bir ay boyunca odağınız ve aklınız para konularında, kazançlarınızda olacak. Yeni döngü iletişimsel konularda, eğitimlerde, girişimler, medya, ticaret ve yakın çevre, kardeşlerinizle ilgili önemli kararlar alıp başlangıçlar yapacaksınız. Haftaya ev ve ailenizle ilgili hassaslıklarla başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren çocuklarınıza, spora, partnerinize, keyif aldığınız konulara vakit ayıracaksınız. Çocuklarınızla, aşk hayatınızda gerilimler olabilir. Perşembe öğleden itibaren işinize, sağlığınıza, günlük işlerinize önem vereceksiniz. Pazar günü eşinizle, partnerinizle bol bol sohbet ederek geçireceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; bir ay boyunca odağınız ve aklınız kendinizde olacak. Kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yaşamınızı yönlendireceksiniz. Yeni döngü para konularında başlıyor. Yeni kazançları hayatınıza katacaksınız. Yatırımlar yapabilirsiniz. Haftaya yakınlarınızla duygusal konuşmalar yaparak başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren evinize, ailenize, babanıza daha çok zaman ayıracaksınız. Aile fertleriyle tartışmalar olabilir. Perşembe öğleden itibaren olumlu enerjiler altındasınız. Hayatın, aşkın, çocuklarınızın tadını çıkartacaksınız. Pazar günü tatil olmasına rağmen işle ilgili gelişmeler olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Kovalar; bir ay boyunca odağınız annenizin kardeşlerinde, yurt dışı işlerinizde, ruhsal çalışmalarda ve dinlenmekte olacak. Yeni döngü tüm hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Hayatınızı yeniden yapılandıracaksınız. Haftaya para konularına önem vererek başlıyorsunuz. Salı gününden itibaren yakınlarınızla, kardeşlerinizle ilgili konular ön planda olacak. Konuşmalarınızda gerilim olabilir. Trafikte dikkatli olun. Perşembe öğleden itibaren ailenizle evinizde keyifli zamanlar geçireceksiniz. Pazar günü iş, sağlık ve günlük koşuşturmacalarınıza önem vererek geçireceksiniz.


Sevgili Balıklar; bir ay boyunca odağınız ve aklınız sosyal hayatınızda, arkadaşlarınızda, işten kazançlarınızda olacak. Yeni döngü kadersel olaylar, yurt dışı işler, hastaneler, yardım kurumları, annenizin kardeşleriyle ve ruhsal çalışmalarda başlangıçlar yaptıracak. Haftaya kendi isteklerinizi yaparak başlıyorsunuz. Gelgitleriniz olabilir. Salı gününden itibaren parasal konular, kazançlarınız önemli olacak. Arkadaşlarınızla para yüzünden gerilimler yaşayabilirsiniz. Perşembe öğleden itibaren hayat sizleri destekleyecekler. Keyifli konuşmalar yapacaksınız. Pazar günü aile içi iletişim trafiğiniz fazla olacak.