21 NİSAN 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 21 Nis 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya enerjik, iyimser ve pozitif başlıyoruz. Hafta ortası sorumluluklarımız, gelecekle ilgili konular ön planda olacaktır.

Sorumluluklarımızla ilgili kadersel yüzleşmeler yaşayacağız. Hafta sonu daha özgür olup sosyal ortamlarda bulunmak isteyeceğiz. Yaşayacağımız olaylar karşısında kendimizi zayıf ve çaresiz hissedebiliriz. Yapmamız gerekenler için harekete geçemeyebiliriz.

İlişkiler, para gezegeni Venüs, Koç burcuna geçiyor. İlişkilerimizde kendi isteklerimizi ön plana alacağız. Para kazanmakta girişimci olacağız. Hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenmekten keyif alacaksınız. Hafta başı yabancılarla yapacağınız işlerden olumlu sonuçlar alacaksınız. Hafta ortası sorumluluklarınız sizi yoracaktır. Ama hafta sonu arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve tembellik yapmak sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Boğalar; bu hafta parasal konularda şanslısınız. Hafta başı yalnızlıktan ve yalnız çalışmaktan memnun olacaksınız. Çünkü ilişkilerinizde bazı zorlanmalar olabilir. Hafta ortası yakın uzak çevrenizde sizleri yoran olaylar olabilir. Geleceğiniz ve kariyerinizle ilgili alacağınız kararları hafta sonuna bırakmalısınız.

Sevgili İkizler; bu hafta iş yatırımlarınızla ilgili olumlu gelişmeler başlayacak. Eşiniz ve ortaklarınızdan destekler alarak haftaya başlıyorsunuz. İşlerinizde güzel şanslar yakalayacaksınız. Ama hafta ortası maddi konulardaki gerçeklerle yüzleşmek sizleri yorabilir. Hafta sonu günlük rutinlerinizden kaçmak isteyeceksiniz. Küçük bir tatil sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Yengeçler; bu hafta yaratıcılığınızı gözler önüne sereceksiniz. Haftanın ilk günleri iş hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Hafta ortası eşiniz veya ortaklarınızla yaşayacağınız sorunlar sizleri yoracaktır. Hafta sonu para konuları daha önemli olacak. Yapmak istediğiniz, hayalini kurduğunuz işleri erteleyeceksiniz.

Sevgili Aslanlar; bu hafta alışılmış şeylerin dışına çıkmak isteyeceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Haftanın ilk günleri şans sizlerden yana olacak. Hafta ortası işinizdeki sorumluluklar, günlük hayatınızda yapmak istedikleriniz sizleri yoracaktır. Hafta sonu partnerinizle beraber sosyal ortamlarda vakit geçirmek sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Başaklar; bu hafta ödemelerinizden ve alacaklarınızdan yana şanslısınız. Hafta başı ailenizden güzel destekler alacaksınız. Hafta ortası sevgiliniz veya çocuklarınız sizleri yorabilir. Bu yorgunlukları hafta sonunu kendinize zaman ayırarak atabilirsiniz. Alacağınız önemli kararları da ertelemenizde fayda var.

Sevgili Teraziler; bu hafta ilişkilerden yana şanslısınız. Yeni bir aşk gelebilir. Haftanın ilk günleri kardeşlerinizle, ticaret ve eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olacak. Yeni iş fırsatları oluşabilir. Hafta ortası ailenizle ilgili konular canınızı sıkabilir. Kadersel yüzleşmeler olacaktır. Hafta sonu partnerinizle eğlenceli aktiviteler içerisinde olmak sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Akrepler; bu hafta huzurlu olup, güzel iş imkanları yakalayacaksınız. Hafta başı maddi konularda şanslısınız; iyi değerlendirin. Hafta ortası kardeşleriniz, yakın çevrenizle yaşayacağınız olaylar sizleri bazı gerçeklerle yüzleşmek zorunda bırakacaktır. Hafta sonunuzu arkadaşlarınızla veya dinlenerek evde geçirmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Yaylar; bu hafta yaşadığınız birlikteliklerden keyif alacaksınız. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Hafta başı kendinizin ne kadar şanslı olduğunu hissedeceksiniz. Ama hafta ortası maddi konulardaki gerçeklerle yüzleşmek neşenizi kaçırabilir. Hafta sonu kardeşlerinizle yapacağınız aktiviteler veya kısa seyahatler sizlere iyi gelecektir. 

Sevgili Oğlaklar; bu hafta ev hayatınız ve ailenizle ilgili olumlu gelişmeler olacaktır. Evinizde yapmak istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Haftanın ilk günleri biraz yalnız kalmak, içinize dönmek sizleri motive edecektir. Çünkü hafta ortası kendinizle ilgili, sorumluluklarınızla ilgili yüzleşmeler yaşamak sizleri yoracaktır. Hafta sonu maddi güvence ihtiyacınız artacaktır. Özgürce para harcayamayabilirsiniz. Duygusal olarak rahat olamayabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta yakın çevrenizle olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Önemli görüşmelerinizde kendi fikirlerinizi kolaylıkla ortaya koyacaksınız. Haftanın ilk günleri sizinle aynı idealleri paylaşan kişilerden destekler ve şanslar bulacaksınız. İş kazanımlarınız artacaktır. Hafta ortası biraz yalnız kalmanız iyi olur. Çünkü gerçeklerle ve gelecek korkularınızla yüzleşmek sizleri yoracaktır. Hafta sonu özgür olmak veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizleri toparlayacaktır, mutlu edecektir.

Sevgili Balıklar; bu hafta maddi konulardan yana şanslısınız. Haftanın ilk günleri iş ve kariyerinizle ilgili önemli fırsatlar önünüze gelecektir. Ebeveynleriniz sizleri her konuda destekleyecektir. Hafta ortası arkadaşlarınızla ilgili olaylar sizleri zorlayacaktır. Rahatlamak için hafta sonunu bekleyin. Yalnız kalıp içinize dönerseniz ve ruhsal çalışmalar yaparsanız rahat ve huzurlu olursunuz.