​22 AĞUSTOS 2017, SALI

Dolunay KARACA 22 Ağu 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, çalışkan Başak burcunda.

Ay, çalışkan Başak burcunda. Yüksek konsantrasyon gücüne sahibiz ve günlük işlerimizi organize etmek konusunda çok daha başarılıyız. Ay ve Merkür ilişkisi ile aklımızı kurcalayan sorunlara yanıtlar bulabiliriz. Kaybettiğimiz bir eşyamızı bulabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, ailenizi hayatınızdaki seçimlerin önüne geçmesi sizi zorluyor. Eviniz ve işiniz arasındaki dengeyi bulmak durumundasınız.  Detaycı ve planlı davranırsanız sevdiğiniz kişinin, ne yapmak istediğini daha net anlayacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, aşk sevgi ve muhabbet dolu güzellikleri hayatınıza çekebilir ve gönül bahçenizde mutluluk şarkıları söyleyebilirsiniz. Ticari bir ortaklık kapıda. Ev konuları ise biraz beklemeli.

İKİZLER: Sevgili İkizler, sponsorluk veya burs başvuruları yapabilir, kredi çekmek için uygun koşullar bulabilirsiniz. İş arayan İkizler için yeni ticaret kapıları ve fırsatlar söz konusu.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, paranızı arttıracağınız alternatif iş konuları sizlerin de gündeminde olacak, yakın sandığınız birileri ile ortaklık yapmak için uygun şartlar yok; samimiyetsizlik doğabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ödenmeyen paralar veya geciken makbuzlar sizlerin kabusu oldu bu aralar. İş yerinizde detaylı çalışmalar yapmalısınız. Aşk konusunda cömertsiniz ve risk almaya meyillisiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, Ay sizin burcunuzda ve geçmişte yaşanmış mevzularda önünüzde… bunlarla mücadele etmek sizi yormuyor dahası daha da motive ediyor. Detaylar sizin için çocuk oyuncağı ama bu konu aşk ile ilgili ise romantizm için uygun değilsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, sosyal çevrenizde bazı gerginlikler yaşanmış olabilir. Maaş veya alacaklarınız tahsil etmek sizi yormuş olabilir. Biraz isteksiz ve enerjisi düşük olan bugünü akşam üstü güzel bir gezme ile atlatabilirsiniz.

AKREP: Sevgili Akrepler, ailenizle ilgili konuları konuşmak için uygun bir günde değilsiniz fakat arkadaşlarınızla dertleşmek, sosyal çevrenize vakit ayırmak size daha cazip gelebilir. Yeni bir hobi söz konusu olabilir.

YAY: Sevgili Yaylar, arkadaşlarınızla veya patronlarınızla iletişim kurarken kurduğunuz cümlelere dikkat etmek ve eleştirel davranmamak yerinde olacaktır. Siz içinizden geldiği gibi hareket etmeyi seviyorsunuz ama bazen yanlış zaman yanlış mekanda.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Merkür gerilemesi aile içinde yanlış anlaşılmalara neden olabilir, önemli konuları konuşmak için uygun bir dönemde değilsiniz, bazı Oğlaklar ise iş konularında iki kere düşünüp öyle hamle yapmalılar.

KOVA: Sevgili Kovalar, evinizde küçük çaplı tartışmalar olabilir, bundan kaçmak size iyi gelmeyecektir, aksine yüzleşmeli ve mücadele etmelisiniz. Boş vermek yerine üstünüze düşen sorumluluğu taşımalısınız.

BALIK: Sevgili Balıklar, yapay şeyler ilginizi çekmiyor, organik ürünler ve tahıllarla beslenme şeklinizi düzenlemelisiniz. Eşinizle çıkacağınız bir yemek keyfinizi yerine getirebilir. Küslükler bitebilir.