24 MAYIS 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 24 May 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya duygusal başlıyoruz.

Bu haftaya duygusal başlıyoruz. Ailemiz, evimiz, sevdiğimiz insanlar, vatanımız önceliğimiz olacak. Duygusal güvenceye ve maddi güvenceye önem vereceğiz. Hassasiyetimiz, alınganlıklarımız olabilir. Hafta ortası enerjimiz artıyor. Kendimize daha fazla güveneceğiz. Eğlenmek isteyeceğiz. Çocuklarla, sanat ve sporla, hobilerimizle ilgilenmek bizleri mutlu edecektir. Aşk hayatımız önemli olacak. Hafta sonu yarım kalmış işlerimizi tamamlayabiliriz. Temizlik, tamirat işleriyle uğraşacağız. Faydalı ve üretken olmak bizleri mutlu edecek. Sağlığımıza, hijyenimize, beslenmemize daha fazla özen göstereceğiz.

İletişim gezegeni Merkür perşembe günü Yengeç burcuna geçiyor. Düşüncelerimiz duygularımızdan etkilenecek. Aklımız daha çok ailevi konularda ve geçmişte olacak. Konuşmalarımızda hassaslık olacak. Gelenekçi düşüneceğiz. Duygularımızı şairane ve edebi ifade edeceğiz.
Şeker Bayramı’mız kutlu olsun. İyi bayramlar diliyorum.

Sevgili Koçlar; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, aşk hayatınız, çocuklarınız, eğlenme isteğiniz, sağlığınız ve işiniz ön planda olacak. Merkür uzunca bir müddet aklınızı ailevi konularla, evinizle meşgul edecektir.


Sevgili Boğalar; bu hafta kardeşleriniz, yakın çevreniz, aileniz, eviniz, çocuklarınız ve aşk hayatınız ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre sizlere duygusal konuşmalar yaptıracak. Aklınız kardeşlerinizde ve yakın çevrenizde olacak.


Sevgili İkizler; bu hafta maddi konular, kardeşleriniz, yakın çevreniz, iletişimsel konular, aileniz, eviniz, babanız ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre sizlere parayı ve kazançlarınızı düşündürecek.


Sevgili Yengeçler; bu hafta kendinizle, maddi konularla ve yakın çevreniz, kardeşleriniz ön planda olacak. Merkür sizin burcunuza geçiyor. Uzunca bir süre kendinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Aklınız hep kendi isteklerinizde olacak.


Sevgili Aslanlar; bu hafta kontrolünüz dışındaki olaylar, dinlenme isteğiniz, kendi arzularınız ve maddi konular, kazançlarınız ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre düşüncelerinizi kendinize saklatabilir, iç gözlemler yaptırabilir.


Sevgili Başaklar; bu hafta arkadaşlarınız, olacak kazançlarınız, dinlenmek, kendinizi geri plana almak ve kendinizle ilgili istekleriniz ön planda. Merkür uzunca bir süre aklınızı sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızda, davetlerde tutacaktır.


Sevgili Teraziler; bu hafta kariyeriniz, işiniz, anneniz, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, dinlenme isteğiniz, mistik ve ruhsal konular ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre aklınızı kariyerinize, işlerinize yönlendirecek.


Sevgili Akrepler; bu hafta uzak akrabalar, yabancılar, eğitimler, hukuki konular, kariyeriniz, anneniz, arkadaşlarınız, işten kazançlarınız ön planda olacak. Merkür uzunca bir müddet hayatınızı değiştirebilecek yeni düşünceleri, bakış açılarını önünüze getirecek.


Sevgili Yaylar; bu hafta maddi konular, ödemeler, uzak akrabalar, hukuki konular, seyahatler, eğitimler, kariyeriniz, anneniz ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre aklınızı parada ve spiritüel konularda tutacak. Miras konuları da gündeminizde olabilir.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta eşiniz, sevdiğiniz kişiler, maddi konular, hukuki konular, eğitimler, seyahatler, uzak akrabalar, başkalarının düşünceleri sizler için önemli olacak. Merkür uzunca bir süre aklınızı eşinizle paylaşımlarınızda tutacak.


Sevgili Kovalar; bu hafta sağlığınız, işiniz, günlük koşuşturmacalarınız, ikili ilişkileriniz, partneriniz, maddi konular ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre aklınızı hem işinizle hem sağlığınızla meşgul edecek. Sağlık kontrollerinizi yaptıracaksınız. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; bu hafta aşk hayatınız, çocuklarınız, eğlenceler, keyfiniz, işiniz, sağlığınız, eşiniz ve ortağınız ön planda olacak. Merkür uzunca bir süre aklınızı aşk hayatınızda, çocuklarınızda, hobilerinizde tutacak. Yaratıcı projelerinizi ortaya koyacaksınız.