Vakıf Katılım web

25 EYLÜL 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 25 Eyl 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba haftaya Terazi burcundaki yeniayla başlıyoruz.

Merhaba haftaya Terazi burcundaki yeniayla başlıyoruz. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. İlişkiler, ortaklıklarla ilgili yeni adımlar atacağız. En önemli konusu adalet, hak ve hukuk olacak. Hayatlarımızda başlatacağımız yeniliklerde denge, uyum, eşitlik isteyeceğiz. Terazinin kefelerinde ölçüyü tutturmak önemli olacak. Hayatımıza yeni insanlar girebilir. Yeni ortaklı işlere başlayabiliriz. Her başlattığımız konuda barış, huzur, güzellik, adalet isteyeceğiz.

Hafta ortası yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Tutku, güç, para, cinsellik ön planda olacak. Krizlerden beslenebiliriz, dikkatli olalım. Maddi konularda zorlanmalar yaşayacağız. Alacak verecek hesaplarımızla, miras, vergi, krediler gibi parasal konular önceliğimiz olacak.
Cuma gününden itibaren hafta sonunu iyimser, neşeli, enerjik geçireceğiz. Umut dolu olacağız. Maceracı ruhumuz devreye girecek. Yeni deneyimler yaşamak için özgür olmak isteyeceğiz. Ufkumuzu genişletmek istediğimiz konularda eğitimlere, seminerlere katılabiliriz.
İlişkiler gezegeni Venüs de bu hafta kendi yönettiği Terazi burcuna geçiyor. Aşka, aşık olacağız. Paraya, aşık olacağız. Her türlü ilişkilerimizde uzlaşmacı olacağız. Dengeli olacağız. Yalnız kalmak istemeyeceğiz. Görgülü, zarif, nazik insanlardan hoşlanacağız. Güzelliğimize, estetiğimize, cazibemize önem vereceğiz. Keyfimize para harcayacağız. Estetiksel, sanatsal şeylere değer vereceğiz.
Merkür bu hafta artık düzeliyor. İletişimsel konularda rahatlayacağız. Düşüncelerimizi ifade etmek kolay olacak. İşlerimize yoğunlaşacağız.