26 OCAK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 26 Oca 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz. Fedakarlıklarımız, merhametimiz fazla olacak.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Fedakarlıklarımız, merhametimiz fazla olacak. Kadersel bazı gelişmeler bizleri yorabilir. Hafta ortası daha enerjik, dinamik, girişimci olacağız. Yaşayacağımız olaylar karşısında çabuk tepkiler verebiliriz. Sanatsal, artistik yeteneklerimiz artacak. Şifa çalışmaları yapabiliriz. İşlerimizde güçlü ve tecrübeli kişilerden destekler alabileceğiz. Hafta sonu sakinlik, huzur, hayattan tat almak isteyeceğiz. Maddi konular ve güvencelerimiz önceliğimiz olacaktır. Beklenmedik hoş sürprizler yaşayabiliriz. Toleranslı olup zorlukları hafife alabileceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta başı kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında fedakarca davranabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını alabileceksiniz. Hafta ortası kendinizle ilgilenmeye vakit ayırmalısınız. Hafta sonu maddi konularda hoş sürprizler sizleri bekliyor.

Sevgili Boğalar; bu hafta başı sosyal çevreniz ve işten kazançlarınızla ilgili kadersel olaylar olacak. Para konularında dikkatli olun. Hafta ortası yurt dışı, yabancılarla yapacağınız işlerden olumlu sonuçlar alacaksınız. Eğitimler, seyahatler gündeminizde olacak. Hafta sonunu daha sakin huzur içerisinde kendinize vakit ayırarak geçireceksiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta başı işinizle ilgili belirsizlikler olabilir. Özel ilişkinizde bazı hayal kırıklıkları ve sorunlar olabilir. Partnerinizin ailesiyle ilişkilerde problemler olabilir. Hafta ortası arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Parasal konularda destekler alacaksınız. Hafta sonu şaşıracağınız olaylar olabilir. Kendinizi geri planda tutmalısınız. Dinlenmek size iyi gelecektir.

Sevgili Yengeçler; bu hafta başı eşinizin kardeşleriyle ilgili olaylar sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Yabancılarla yaptığınız işlerde kaoslar olabilir. Hafta ortası işinizle ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız. Önemli destekler alabileceğiniz gibi engellerle de karşılaşabilirsiniz. Hafta sonunda arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Aslanlar; bu hafta başı ödemelerinizle ilgili belirsizlikler olabilir. Partneriniz veya ortağınız yüzünden parasal konulara dikkat edin. Hafta ortası partnerinizin yakınlarıyla ilgili gerginlikler olabilir. Yurt dışı yeni bir işe adım atabilirsiniz. Hafta sonu hem kariyerinizde hem annenizle ilgili sürpriz bir gelişme olabilir.

Sevgili Başaklar; bu hafta başı sevdiğiniz kişiye veya eşinize karşı fedakarlığınız fazla olacak. Duygusal tepkiler verebilirsiniz. Hafta ortası ödemelerinizle ilgili destekler alabileceğiniz gibi bazı sorunlar da yaşayabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli olun. Hafta sonu yurt dışına ani bir seyahat yapabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; bu hafta başı iş ortamınızda kaoslar olabilir. Çalışma düzeninize dikkat edin. Kandırılmalara karşı tedbirli olun. Sağlığınıza özen gösterin. Hafta ortası taşınma konuları gündeminize gelebilir. Partneriniz size hem destek hem engel çıkaracak davranışlarda bulunabilir. Hafta sonu olmasına rağmen ödemelerinizle ilgileneceksiniz.

Sevgili Akrepler; bu hafta başı hem maddi konulara hem de sevdiğiniz kişiyle ilişkinizde dikkatli olun. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hafta ortası işinizle ilgili yeni girişimler yapmak isteyeceksiniz. Kolaylıklar ve engeller bir arada olacak. Hafta sonu partnerinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Ani taşınma kararı da alabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; bu hafta başı ailenizle ilgili fedakarlıklarınız artacak. Ebeveynlerinize karşı daha hassas olacaksınız. Hafta ortası partnerinizle veya çocuklarınızla eğlenceli aktiviteler içerisinde olacaksınız. Hafta sonu işinizle ilgili sürpriz gelişmeler olacak. Yeme içmeyi abartmayın. Kilo almaya bu hafta sonu müsaitsiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta başı anlaşma, sözleşme yaparken dikkatli olun, kandırılmaya müsaitsiniz. İş hayatınızda hayal kırıklıkları olabilir. Yakın akrabalarınızla sorunlar olabilir. Hafta ortası ailevi konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Hafta sonu sevdiklerinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Beklenmedik hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta başı parayla ilgili konularda dikkatli olun. Organizasyonlardan alacaklarınızı alamayabilirsiniz. Harcamalarınızı dengeleyin. Hafta ortası yakın çevrenize tepkisel davranabilirsiniz. Yeni bir anlaşma yapabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle huzur içerisinde keyifli zamanlar geçirmek sizlere iyi gelecek.

Sevgili Balıklar; bu hafta başı her şey karşısında kararsızlıklarınız olacaktır. Olayları net göremeyebileceğiniz için kariyerinizle ilgili dikkatli adımlar atın. Maddi konularda hayal kırıklıkları olabilir. Hafta ortası yeni kazançlar elde etmek için destekler alırken bazı zorlanmalarda yaşayabilirsiniz. Hafta sonu yakın dostlarınızla, kardeşlerinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Keyifli hafta sonu tatilleri yapabilirsiniz.