Vakıf Katılım web

27 EYLÜL 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 27 Eyl 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya özgürlük ve sosyalleşme isteğimiz fazla olarak başlıyoruz.

Haftaya özgürlük ve sosyalleşme isteğimiz fazla olarak başlıyoruz. Bireyselliğimizi, farklılığımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Toplumsal konulara öncelik vereceğiz. Salı ve çarşamba günleri duygularımız ön planda olacak. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz, ilham gücümüz yüksek olacak. Hafta sonu daha enerjik ve canlı olacağız. Yaşam enerjimiz, motivasyonumuz artacak. İsteklerimizi cesurca yapabileceğiz.

perşembe gece yarısı, cuma günün ilk dakikalarında Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar stresli de olsa farkındalık zamanlarıdır. Her şeyi yalın bir şekilde anlayacağımız zamanlardır. Bu dolunayın konusu Ben-Biz dengesi olacak. Kendimizi fark edip isteklerimizi ortaya koymalıyız. Hangi konularda cesur olduğumuzu, liderliğimizi ortaya koyabildiğimizi, “Ben” diyebildiğimizi göreceğiz. Mücadeleci ve savaşçı yönlerimizi fark edeceğiz. Hem ilişkilerimizle hem kendimizle ilgili yüzleşmeler yaşayacağız.
Aşk ve ilişkiler gezegeni cumartesi günü Başak burcuna geçiyor. İlişkilerimizde, aşkta mükemmeliyetçiliğimiz artacak. Sevgimizi hizmet ederek göstereceğiz. Her şeyde sadeliği tercih edeceğiz. Karşımızdakilerin daha iyi olmaları için eleştirel olabiliriz. Çalışmaktan, ustalaşmaktan, somut bir şekilde herkese yararlı olmaktan keyif alacağız. Sağlığımıza, hijyenimize, düzene, verimli olmaya özen göstereceğiz.

Sevgili Koçlar; haftaya arkadaşlarınızla beraber olmak, onlarla planlar yapma isteğiyle başlıyorsunuz. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Hayatınızla ilgili kararlarınız önemli olacak. İlginiz kendi isteklerinizde olacağı için ilişkilerinizdeki dengeyi bozmayın. Venüs iş hayatınıza, sağlığınıza özen göstermenizi sağlayacak. İşinizin hakkını verip emeğinizin karşılığını alacaksınız.


Sevgili Boğalar; haftaya kariyerinize önem vererek başlıyorsunuz. Farklılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Dolunay kontrolünüzün dışındaki olayları fark etmenizi sağlayacak. İş hayatınızla ilgili bitişler olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Dinlenmeye vakit ayırın. Venüs partnerinize, çocuklarınıza, hobilerinize vakit ayırmanızı istiyor. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Yalnız olan Boğalara yeni bir aşk gelebilir.


Sevgili İkizler; haftaya yabancılar, yurt dışı işleriniz, eğitimler, arkadaşlarınızla seyahat etmek, hukuki konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Dolunay arkadaşlarınızla ilgili, kazançlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Sosyal çevrenize ağırlık vereceksiniz. Çocuklarınızı, aşk hayatınızı da sosyal hayatınızla dengede tutmaya çalışmalısınız. Venüs evinizi güzelleştirmenizi sağlayacak. Aile içi ilişkileriniz iyi olacak.


Sevgili Yengeçler; haftaya maddi konular, alacak verecek hesaplarına öncelik vererek başlıyorsunuz. Dolunay kariyeriniz, geleceğinizle ilgili farkındalıklar yaşatacak. Kendi isteklerinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Ailevi konularda da yüzleşmeleriniz olacak. Annenizle de ilgili duygusal yüzleşmeleriniz olacak. Venüs yakın çevre, akrabalar, kardeşlerinizle iletişiminizi arttıracak.


Sevgili Aslanlar; haftaya ilişkilere, eşinize önem vererek başlıyorsunuz. Dolunay başkalarının düşünceleriyle kendi düşüncelerinizi dengelemenizi istiyor. Uzak akrabalar, eşinizin kardeşleri, yabancılarla ilgili farkındalıklarınız artacak. Varsa hukuki konularda, eğitim veya sosyal medya işlerinizde tamamlanmalar yaşayacaksınız. Venüs para konularında şanslı olduğunuzu gösteriyor.


Sevgili Başaklar; haftaya işinize ve sağlığınıza önem vererek başlıyorsunuz. Dolunay maddi konularda, ortak kazançlarınızda, ödemelerle ilgili farkındalıklar, yüzleşmeler yaşayacaksınız. Para konularında dengede kalmalısınız. Venüs burcunuza geçiyor. Kendinizle ilgileneceksiniz. Aşkla ilgili güzel gelişmelerde olacak.


Sevgili Teraziler; haftaya eğlenceye, aşka, çocuklara ve hobilerinize önem vererek başlıyorsunuz. Dolunay ilişkilerle ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Evliliğinizle ilgili, ortağınızla ilgili olaylar sizi de yoracaktır. Taşınabilirsiniz. Venüs sizleri ruhsal anlamda rahatlatacaktır. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Yalnız kalıp kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya ailevi konular, babanızla ilgili konulara önem vererek başlıyorsunuz. Dolunay iş hayatınızla ve sağlığınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. İşinizle ilgili daha çok benim isteklerim diyeceksiniz. Venüs kariyerinizden kazançlarınızı arttıracaktır. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.  Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya iletişim trafiğiniz fazla olarak başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle sosyalleşeceksiniz. Dolunay aşk ve çocuklarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Kendi isteklerinizi doğrultusunda hareket isteseniz de onlarında isteklerine önem vermelisiniz. Venüs kariyer ve iş konularında şanslı olacaksınız. Zam ve terfi alabilirsiniz. Annenizle ve eşinizin ailesiyle keyifli zamanlar geçireceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya parasal konulara önem vererek başlıyorsunuz. Özgürce para harcamak isteyebilirsiniz. Dolunay ailevi konularda farkındalığınızı arttıracak. İş ve aile hayatınızı dengede tutmalısınız. Aile içi olaylarda sakin olmakta fayda var. Venüs seyahatlerden, eğitimlerden, eşinizin kardeşleriyle olmaktan, dış ortamlarda olmaktan keyif almanızı sağlayacak.


Sevgili Kovalar; haftaya kendi istek ve arzularınızı özgürce yapma isteğiyle başlıyorsunuz. Dolunay kendi düşüncelerinizi oryaya koymanızı sağlayacak. Kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Başkalarının düşüncelerine de önem verin. Acele karalar almayın. Venüs sizlere ödemelerinizde, parasal konularda şanslı bir dönemde olduğunuzu söylüyor.


Sevgili Balıklar; haftaya yalnız kalma isteğiyle başlıyorsunuz. Ama güzel haberlerde alacaksınız. Dolunay parasal konularda farkındalıklar, yüzleşmeler yaşatacak. Alacaklarınızı alırken dikkatli ve dengeli adımlar atın. Venüs ikili ilişkilerde, eşinizle ilişkilerinizde güzellikler olacak. Yaptığınız işlerden güzel kazançlar elde edebilirsiniz.