​27 MART 2017, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 27 Mar 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Ay, Balık burcunda ve boşlukta olacak.

Bugün Ay, Balık burcunda ve boşlukta olacak. Pazartesi sendromuna kapılmamak elde değil. Bunu bertaraf etmek ise bizlere düşüyor. Elimizdeki işlere sarılmak ve kendi kendimizi motive etmek iyi bir çıkış yolu olacaktır. Hayal kurmak, geleceğe yönelik planlar yapmak ve bunlarla mutlu olma zamanı.

KOÇ: Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, biraz izole olmaya ihtiyacınız var, kendi kendinize düşünmeye, yaptıklarınızı tartıp biçip, eksik yönleri anlamaya, nerde ne yapıldı, tartıp biçmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Genel olarak çarşamba günü daha rahat etkiler altındasınız. 

BOĞA: Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, sosyal alanda kendinizi göstererek, arkadaşlarınızla, çevrenizle, iş takımınızla projelerde boy gösterip, hayattan zevk alarak ve iyimser bir tutum içerisinde haftaya başlıyorsunuz. Zaman zaman gerilimleriniz olsa da, genel olarak güzel bir hafta sizler için.

İKİZLER: Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, iş ve kariyer konularınızda hayli aktif ve yorucu bir süreçten geçiyorsunuz. Arkadaşlıklar ve sosyal temalı organizasyonlar, farklı projeler içinde kendinizi ortaya koymak için çaba sarf ederken, yorgunluk ve bıkkınlık açığa çıkabilir. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu yengeç olanlar; seyahatler, yurtdışı bağlantıları yoğun olan bir haftaya başlıyorsunuz. Yalnız enerji olarak düşük, belki, motivasyonu düşük, çalışma ortamınızda rahat olmadığınız, bir takım çekişme ve tatsız olayların yaşandığı günler var bu hafta.

ASLAN: Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, ortaklaşa işler ve para konularınız ön plana çıkıyor sevgili Aslanlar, bir işe koyulurken mutlaka fikir alın ve danışın… Bir elin nesi var iki elin sesi var, bu hafta bunu kendinize aşılayın, yapacağınız çalışmalarda, genel bakış açısınız, perspektifiniz her an değişebilir ve bundan siz fayda görürsünüz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, haftaya sevgi ve aşk konularıyla giriyorsunuz, ortaklaşa işler, planlar devrede olacak genel olarak, sevdiğiniz kişiyle daha çok bir arada olmak ve keyif almak isteyeceksiniz, sıradan giden bir ilişki ciddiye doğru kayabilir, romantik başlıyorsunuz haftaya.

TERAZİ: Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar; yoğun bir hafta başlıyor sizler için, her türlü trafiğiniz akışkan ve iletişime dayalı… Haftaya çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz, çalıştığınız yerdeki koşuşturmalarınızla başlıyorsunuz. Kardeşlerden yana destekler var.

AKREP: Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, abartılara açık bir haftadasınız, gerek özel yaşamınızda, gerekse iş ve sosyal hayatınızda bir takım bereketli gelişmeler var, aktivite ve hobilerinize zaman ayırabileceğiniz, aşk hayatınızda da kadersel bir takım şanslar yakalayabileceğiniz bir hafta sizler için.

YAY: Sevgili Yaylar ve yükselen burcu yay olanlar, ev ve aile konularınız ön plana çıkarken, bu alanda hassas olduğunuzu gözlemliyorum. Biraz gerilimli ve stresli, belki bir kırgınlık veya hastalık geçirmiş olabilirsiniz. Veya bazı Yaylar evlerinde değişiklik yapmak isteyebilirler, haftanın başında ev, emlak, arsa gibi konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirler.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, yeni bir haftaya başlarken pazarlama, halkla ilişkiler, iletişim , medya konularında atak davranmaya çalışmanız sizi daha iyi yerlere çekiyor, kardeşlerinizden, yanınızda olan kişilerden güzel destek ve dostane yardımlar olabilir bu evrede.

KOVA: Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, haftaya parasal konularda yoğunlaşarak, işleriniz, maddi değerlerinizle ilgili kaynaklarınıza yönelerek başlıyorsunuz. Bir yandan kazanırken, bir yandan harcamak zorunda olmak ve birikim yapamamak canınızı sıkıyor olabilir. 

BALIK: Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, istekleriniz oldu, fakat olurken de sabrınız taştı ve sevinemediniz bile… Ama olsun kendinize yönelmek, biraz da kendinizle ilgilenmek size iyi gelecek ve toparlayacaksınız… Kişisel anlamda fikirleriniz değişiyor ve hayata başka açıdan bakmayı öğreniyorsunuz.