27 ŞUBAT 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 27 Şub 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sosyalleşerek başlıyoruz. Arkadaşlarımızla olmak mutluluk verecek.

Haftaya sosyalleşerek başlıyoruz. Arkadaşlarımızla olmak mutluluk verecek. Farklılığımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Hafta ortası duygusal ve şanslı olacağız. Fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal gücümüz fazla olacak. Hafta sonu enerjimiz ve canlılığımız artacak. Cesur ve atak olacağız. İsteklerimizin peşinden gideceğiz.

2 Mart çarşamba günü Balık burcunda yeniay meydana gelecek. Şanslı bir yeniay olacak. Hayallerimizi gerçekleştirmek için adımlar atacağız. Yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Sanatsal ve ruhsal çalışmalara başlayabiliriz. Evrensel sevgiyle birleşeceğiz. Şifalanacağız.
6 Mart pazar günü sevginin gezegeni Venüs ve enerjinin gezegeni Mars Kova burcuna geçiyorlar. Sıra dışı, heyecanlı ilişkiler yaşamak isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla olmaktan keyif alacağız. Enerjimizi de sosyalleşmeye, özgür olmaya yönlendireceğiz. İdeallerimiz için savaşacağız.


Sevgili Koçlar; Balık yeniayı kontrolünüz dışında olacak. Kadersel alanınızda olacağı için manevi konularla ilgili başlangıçlar yapacaksınız. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Alacağınız önemli kararları uygulamak için hilal zamanını bekleyin. Venüs ve Mars sosyal hayatınızı, arkadaş ilişkilerinizi, işten kazançlarınızı, ideallerinizi ön plana aldıracaktır. Aşk, arkadaş çevrenizden gelecek.


Sevgili Boğalar; Balık yeniayı yeni bir sosyal çevreye girmenizi sağlayacak. Hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. İdeallerinizi paylaşan kişilerle işler yapabilirsiniz. Venüs ve Mars kariyerinizde, işinizde keyifli mücadelelere sizleri sokacak. Toplumsal statünüzde yenilikler olabilir. Aşk, iş ortamından gelebilir.


Sevgili İkizler; Balık yeniayı hayalini kurduğunuz iş için başlangıçlar yaptıracak. Kariyerinizle ilgili fırsatlar gelecek. Annenizden şanslar gelecek. Venüs ve Mars yabancılar, yurt dışı işler, eğitimler, seyahatler, ticaret, hukuk, medya gibi konularda keyifli kararlar alacaksınız. Aşk, uzaklardan gelecek.


Sevgili Yengeçler; Balık yeniayı seyahat, eğitim, hukuki konular, inançlar ve ruhsal konularda güzel başlangıçlar yapacaksınız. Hayalini kurduğunuz işi yabancılarla yapabilirsiniz. Torun haberi alabilirsiniz. Venüs ve Mars maddi konuları ön plana alacak. Parayla ilgili kararlar alacaksınız. Aşk ve para aynı anda önemli olacak.


Sevgili Aslanlar; Balık yeniayı ödemelerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Bir hayalinizi gerçekleştirmek için kredi alabilirsiniz. Eşinizin kazançları artacaktır. Mistik konularla ilgilenmeye başlayacaksınız. Venüs ve Mars odağınızı ikili ilişkilerinize, eşinize çevirecek. Aşık olup evlenebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; Balık yeniayı hayalini kurduğunuz romantik bir ilişkiye adım attıracak. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Venüs ve Mars odağınızı işinize, sağlığınıza çevirecek. İşinizle ilgili güzel şeyler olacak. Aşk, iş ortamınızdan gelebilir.


Sevgili Teraziler; Balık yeniayı hayalini kurduğunuz işlere başlatacak. İş hayatınızda şanslı fırsatlar, teklifler gelecek. Sağlığınız da iyi olacak. Venüs ve Mars odağınızı aşka çevirecek. Aşık olacaksınız. Hayattan keyif aldığınız aktivitelerle ilgileneceksiniz.


Sevgili Akrepler; Balık yeniayı hayalinizdeki romantik aşkı getirecek. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Hayattan keyif alacaksınız. Venüs ve Mars odağınızı ailenize, evinize çevirecek. Aşk, aile ortamlarından gelecek.


Sevgili Yaylar; Balık yeniayı ev ve ailenizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Hayalini kurduğunuz evi alabilirsiniz. Emlak yatırımları yapabilirsiniz. Venüs ve Mars insancıl düşüncelerinizi keyifle ortaya koyduracaklar. Kardeşlerinizle ve iletişimsel konularında mücadeleler vereceksiniz. Aşk, yakınlarınızdan gelecek.


Sevgili Oğlaklar; Balık yeniayı iletişimsel konularda hayalini kurduğunuz işlere başlatacak. Kardeşlerinizin hayatında güzel gelişmeler olacak. Sanatla veya ruhsal konularda eğitimlere başlayabilirsiniz. Venüs ve Mars odağınızı paranıza çevirecek. Kazançlarınızdan keyif alacaksınız. Aşk ve parada güzellikler olacak.


Sevgili Kovalar; Balık yeniayı hayalinizdeki işlerden, sanatsal ve ruhsal konulardan para kazanmanızı sağlayacak. Venüs ve Mars burcunuza geçiyor. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Kendinizi sevecek, kendi isteklerinize göre kararlar alacaksınız.


Sevgili Balıklar; yeniay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili her türlü hayalinizi, idealinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız. Venüs ve Mars kontrolünüzün dışına çıkıyorlar. Platonik aşklar yaşayabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyeceksiniz.