​28 MART 2017, SALI

Dolunay KARACA 28 Mar 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Sabah erken saatlerde; 6:00 civarı, Koç burcunda bir yeniay meydana geliyor.

Sabah erken saatlerde; 6:00 civarı, Koç burcunda bir yeniay meydana geliyor. Bu yeniay esnasında Balık burcu yükseliyor. Şans noktası ve Neptün Balık burcunda. Yeniaylar, yeni şeyler başlatmak, tohum atmak, bir girişimde bulunmak için ideal zamanlardır. Koç gibi öncü bir burçta yeni şeylere başlamak için atak davranabiliriz. Özellikle yaratıcılığımızı işin içine katmak son derece önemli olacaktır.

KOÇ: Sevgili Koçlar, burcunuzda bir yeniay meydana gelecek, yeni kararlar almak, özellikle ilişkilerinizi düzene koymak için çok ideal bir süreçte olacaksınız. İş konularınızda yabancılarla diyaloglarınız, seyahatler ön planda olacak. Sevdiğiniz kişiyle aranızda para konuları konuşulacak, isteklerinizi elde etmek için uygun bir zaman dilimi. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, yeniay meydana geliyor; sizin 12. evinizde gerçekleşecek olan bu yeniay; bir takım gecikme ve engeller, sürtüşmeler yaratsa da, daha önceden iletişim halinde olduğunuz kişilerden yarar göreceksiniz. Meditasyon yapmak, spora başlamak, diyet programları, kurslar, hobiler, flörtler… Hepsi için fırsatlar çıkabilir karşınıza.

İKİZLER: Sevgili İkizler; yeniay var ve sizi fedakarlığa, sevgiye, merhamete itecek. Yalnız kalmak istemeyeceksiniz, arkadaşlık hanenizde gerçekleşen bu yeniay yeni umutlara, yeni hayallere de yer açmanızı, kendinizi tamamen yenilemenizi söylüyor, yeni arkadaşlar edinmek açısından da ideal bir süreç. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Koç burcunda 28 Mart’ta bugün yeniay oluşumu var; iş ile ilgili ne diliyorsanız dileyin, bu fırsatı kaçırmayın. Kariyerde parlayacaksınız. Patronlarınızla diyaloglarınız düzeliyor. Kendinizi daha net ifade edeceksiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Koç burcundaki yeniay, sizi, eğitiminizle ilgili yeni başlangıçlara itebilir, yurt dışına taşınma fikri bir anda beyninizde yer edebilir; seyahatleriniz artıyor ve felsefik olarak daha üst düzey insanlarla bir araya geliyorsunuz. Daha önceden iletişim halinde olduğunuz kimselere kapınızı kapatmayın ve onlarla iletişime geçerek bilgi alışverişi yapın.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, yeniaylar yeni başlangıçlara gebedir; bu süreç sizler için ortaklaşa işler, insanlarla hem fikir de olmak, bazı anlaşmaları hayata geçirmek için fayda sağlayacaktır. Hayata baktığınız pencere genişleyebilir ve daha önceden iletişim halinde olduğunuz biriyle bir görüşme fırsatı doğabilir sizler için.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, aşk hayatınızda bir takım engeller ve sorunlar olabilir veya sorun olarak gördüğünüz şey tekrar önünüze çıkabilir, iletişim yeteneğinizi kullanarak bu süreci aşabilirsiniz. Özellikle 28 Mart’ta bugün karşıt burcunuz Koç’ta meydana gelecek olan yeniay sizlere aşk sunuyor olacak, barış ve sevgi getirecek.

AKREP: Sevgili Akrepler, bu yeniay sizler için günlük hayatınızda yeni başlangıçlara başlamanızı tavsiye ediyor, yenilenmek belki bazı şeyleri değiş tokuş etmek gerekebilir, diyet ve sağlık programları için de uygun bir süreç. 

YAY: Sevgili Yaylar, sevdiğiniz kişiyle iletişim probleminizi çözebilirseniz her şey daha da iyi olacak sizler için.28 Mart’ta Koç burcunda bir yeniay meydana geliyor, bu yeniayla birlikte yeni bir aşka yelken açabilir, yeni biriyle tanışabilir ve onu hayatınıza katabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, Koç burcundaki yeniayla birlikte, yeni bir eve taşınmak hayalinizi gerçekleştirebilir, emlak veya arsa almak veya satmak istiyorsanız bu konuda girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ve aile düzeninize de yenilikler geliyor. Enerjinizi bu yönde kullanmak daha sağlıklı olacaktır. 

KOVA: Sevgili Kovalar, Koç burcunda yeniay meydana geliyor ve sizlerin; kardeşlerinizle olan iletişiminize ışık katıyor, yeni bilgiler ediniyorsunuz, insanlarla, yakın çevrenizle aranızdaki konuşmalar daha spontane ve sıcak oluyor, yanlış anlaşılmalar düzene giriyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, Koç burcunda meydana gelecek olan yeniayla, maddi alanda yenilikler yapıyor olacaksınız. Bu anlamda bazı konularda yeni girişimler ve iş ile ilgili yeni toplantılar öne çıkıyor olacak, destek görmediğiniz yerlerden destek almaya başlamak sizi rahatlatacak, maddi geliriniz yükseliyor.