Vakıf Katılım web

29 EYLÜL 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 29 Eyl 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Hafta başından itibaren yoğun duygular içerisinde olacağız.

Hırslarımız, tutkularımız, para çarşamba öğlene kadar önceliğimiz olacak. Çarşamba gününden itibaren özgürlük, dışa dönüklük, iyimserlik ve neşe hayatımıza hakim olacak. Kendimizi daha şanslı hissedeceğiz. Cuma gününden itibaren hedeflerimizi, sorumluluklarımızı ön plana alacağız. Hayata daha ciddi bakacağız.

Cuma günü enerji, savaş, hareket, mücadele gezegeni Mars Terazi burcuna geçiyor. Adaleti sağlamak, ilişkilerimizde uyum ve denge yaratmak için mücadele edeceğiz. Karşıtlıkları uzlaştırmak için harekete geçeceğiz.

Sevgili Koçlar; haftaya parasal konulara ağırlık vererek başlıyorsunuz. Ödemeleriniz önceliğiniz olacak. Hafta ortası enerjiniz yüksek olacak. Yabancılarla, yurt dışı işler veya medya, eğitim gibi konularda güzel gelişmeler olacak. Hafta sonu çalışmak biraz gerginlik yaratabilir.

Sevgili Boğalar; haftaya ortaklaşa işlerinize, evliliğinize öncelik vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası ödemeleriniz varsa kolaylıkla yapacaksınız. Hafta sonu işinizle ilgili farklı kişilerle görüşebilirsiniz. Çalışmak sizleri yorabilir.

Sevgili İkizler; bu haftaya günlük işleriniz, sorumluluklarınıza ağırlık vererek başlıyorsunuz. İşinizle ilgili yeni kişilerle görüşebilirsiniz. Hafta ortası özel ilişkilerinizde şanslar ve fırsatlar sizden yana olacak. Hafta sonu parasal konularda düzenlemeler yapacaksınız.

Sevgili Yengeçler; haftaya aşka, hobilerinize veya çocuklarınıza zaman ayırarak başlıyorsunuz. Hafta ortası yaptığınız işlerden yana şanslar elde edeceksiniz. Hafta sonu çalışmaktan yorulacağınız için eşiniz veya ortağınızla gergin durumlar oluşabilir. Dikkatli olun.

Sevgili Aslanlar; bu hafta başı ailenizle veya babanızla ilgili duygusal durumlar olabilir. Hafta ortası aşktan, çocuklardan yana şanslısınız. Hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Hafta sonu çok çalışmaktan biraz gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; bu hafta yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konularda duygusallık hakim olacak. Hafta ortası şans sizden yana, parasal konularda önemli fırsatlar yakalayabileceksiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda gerginlikler olabilir.

Sevgili Teraziler; bu hafta sorun yaşamamak için maddi konulara dikkat etmelisiniz. Hafta ortası anlaşmalar sözleşmelerden yana yeni fırsatlar oluşacaktır. Eğlenceli kısa seyahatler yapabilirsiniz. Hafta sonu ailevi konularda gerginlikler olabilir.

Sevgili Akrepler; haftaya önceliği kendinize vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası maddi konularda çok şanslı olacaksınız. Hafta sonu iletişimle ilgili konularda, yakın çevre ilişkilerinizde gerginlikler olabilir. Ama gücünüzü ortaya koyabileceksiniz.

Sevgili Yaylar; bu hafta başı geri plandan yürüteceğiniz işlerde duygusal davranabilirsiniz. Hafta ortası şanslısınız. Kendinize zaman ayıracaksınız. Hafta sonu maddi konularda düzenlemeler yapmak sizlerde gerginlik yaratacaktır.

Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günleri arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Yeni işler gelebilir. Hafta ortası yalnız kalmak ve eğlenmek isteyeceksiniz. Hafta sonu kendinizle ilgili kararları ve sorumluluklarınızı gözden geçireceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta başı kariyerinize ve işlerinize yöneleceksiniz. Önemli iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Hafta ortası işinizle ilgili güzel fırsatlar ve kazançlar elde edebileceksiniz. Hafta sonu yalnız kalıp problem yaşadığınız konuları toparlayacaksınız.

Sevgili Balıklar; haftaya medya işleriniz, toplantılar, konuşmalar, seyahatler ağırlıklı başlıyorsunuz. Hafta ortası iş ve kariyer konularında güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Hafta sonu yoğun bir iş temposu veya arkadaşlarınız biraz gerginlik yaratacaklardır.