31 EKİM 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 31 Eki 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya endişeli başlıyoruz. Günlük koşuşturmacalarımızda, işlerimizde belirsizlikler olabilir.

Haftaya endişeli başlıyoruz. Günlük koşuşturmacalarımızda, işlerimizde belirsizlikler olabilir. Bitirmemiz gereken yarım kalmış işlerimizi toparlamaya çalışacağız. Salı ve çarşamba günleri uyum ve denge arayışında olacağız. İkili ilişkilerimize önem vereceğiz. Kadersel güzel gelişmeler, şanslı gelişmeler olacaktır. Perşembe ve cuma günleri yoğun duygusallık hakim olacak. Maddi konular ön planda olacak. Zorlu ani olaylar bizleri derinden etkileyecektir. Hafta sonu enerjimiz artacak. İyimser, canlı ve neşeli olacağız. Duygusal anlamda kadersel bitişler yaşayabiliriz.

4 Kasım günü Akrep burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Yeni adımlarımızı tutkuyla atacağız. En derindeki duygularımıza gideceğiz. İçimizdeki gücü keşfedeceğiz. Bu yeniay sürecinde parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korkularımızla yüzleşeceğiz.
5 Kasım günü sevgi, keyif, huzur, para, gezegeni Oğlak burcuna geçiyor. Ciddi ilişkiler kuracağız. Sadakat ve güven önceliğimiz olacak. Saygın ilişkilere değer vereceğiz. Yeni ilişkiler ciddi ve kontrolcü olacak. Hem eş hem arkadaş ilişkilerinde seçici olacağız. Başarılı olursak keyifleneceğiz. Geleneklere ve kurallara uyacağız. Garanti ve güvence için para kazanacağız.
6 Kasım günü akıl, iletişim gezegeni Akrep burcuna geçiyor. Zihnimiz damardan çalışacak. Uçlarda düşüneceğiz. Aklımız fikrimiz tutkuda, güçte, parada, cinsellikte olacak. Takıntılı düşüncelerimiz olabilir. Komplolar üretebiliriz. Görünenin ardındaki gerçeği arayacağız. Düşüncelerimizi kolay kolay değiştirmeyeceğiz. Alacağımız kararlar uzun soluklu olacak.


Sevgili Koçlar; Yeniay bütünleşmek, arınmak için yeni adımlar attıracak. Gizemli konular, ölümle ilgili yeni şeyler keşfedeceksiniz. Maddi konularda da yeni başlangıçlar yapacaksınız. Merkür de bu alanda olacak. Aklınız parada, cinsellikte, ölüm ötesiyle ilgili konularda olacak. Venüs, sizleri kabuğunuzdan çıkartacak. Toplumsal alanda keyifli vakitler geçirtecek. Kariyerinizden para kazanacaksınız.


Sevgili Boğalar; Yeniay yeni ilişkiler başlatacak. Evlilik kararı alabilirsiniz. Ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Merkür de bu alanda aklınızı ilişkilerde, evlilikte, eşinizde tutacak. Venüs, sizlere olumlu etki yapacak. Yabancılarla yaptığınız işler, yurtdışı işler, medya, seminerlerden para kazanacaksınız. Seyahatlerden keyif alacaksınız. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Aşk uzaklardan gelecek.


Sevgili İkizler; Yeniay yeni işler başlattıracak. İşiniz için yeni kişiler alabilirsiniz. Var olan işinize tutkuyla yapmak istediğiniz değişiklikleri yapacaksınız. Gündelik hayatınıza yön vereceksiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Merkür de aklınızı işlerinizde, gündelik rutinlerinizde, sağlığınızda tutacak. Venüs ortaklaşa paralarda, ödemelerde kolaylık sağlayacak. Gizemli konuları ciddi ele alacaksınız.


Sevgili Yengeçler; Yeniay sizlere iyi gelecek. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız. Yalnız olanlar aşık olacak. Yaratıcı işlerinizden, hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Merkür de aklınızı aşkta, keyifte, çocuklarda tutacak. Venüs de sizlere aşk getirecek. Eşinizle keyifli anlar yaşayacaksınız. Ortaklı işlerinizden para kazanacaksınız.


Sevgili Aslanlar; Yeniay ev, yuva, aile ve babanızla ilgili konularda yeni adımlar attıracak. Ev alabilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Evlilik kararı alabilirsiniz. Merkür de aklınızı evinizde ve ailenizde tutacak. Venüs işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşatacak. Size yardımcı olan kişilerle iyi ilişkiler içerisinde olacaksınız. Yeni işler de yapabilirsiniz. Gündelik hayatınızda huzurlu olacaksınız. Sağlığınız iyi olacak.


Sevgili Başaklar; Yeniay tutkuyla düşündüğünüz projelerinizi başlatmanızı sağlayacak. Kardeşlerinizle ilgili yeni gelişmeler olacak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Merkür de aklınızı kendi zihninizde, düşüncelerinizde tutacak. Kardeşleriniz ön planda olacak. Venüs sizlere ciddi bir aşk getirecek. Hayattan keyif almayı ön plana alacaksınız.


Sevgili Teraziler; Yeniay para konularında yeni adımlar attıracak. Güçlü bir şekilde kendi değerinize sahip çıkacaksınız. Yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Merkür de aklınızı parada, değerlerinizde, sahip olduklarınızda tutacak. Venüs ev hayatınızda, aile ilişkilerinde olumlu gelişmeler yaşatacak. Evinizde keyifli vakitler geçireceksiniz.


Sevgili Akrepler; Yeniay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili, hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Merkür de burcunuzda, aklınız hep kendinizde, kendi isteklerinizde olacak. Venüs yakınlarınızla ve kardeşlerinizle iletişiminizde keyifli ve de ciddi iletişim yapmanızı sağlayacak. İletişimsel konulardan para kazanabilirsiniz. Aşk yakınlardan gelecek.


Sevgili Yaylar; Yeniay kontrolünüz dışında olacağı için alacağınız kararları uygulamayı birkaç gün sonra yapın. Ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Eşiniz yeni bir işe başlayabilir. Merkür de bu alanda olacağı için aklınız dinlenmekte, ruhsal çalışmalarda ve eşinizin işinde olacak. İkinci bebek sahibi olmayı da düşünebilirsiniz. Venüs parasal konularda ciddi kazanımlar verecek. Keyif aldığınız işlerden para kazanabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; Yeniay tutkuyla istediğiniz yeni hayallerinizi hayata geçirmenizi sağlayacak. Sosyal hayatınızla ve arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Çevre değişikliği yapabilirsiniz. Merkür de aklınızı fikrinizi sosyalleşmede tutacak. Venüs burcunuza geçiyor. Cazibeniz artacak. Kendinizde estetiksel değişimler yapabilirsiniz. İyi ilişkiler içerisinde olacaksınız.


Sevgili Kovalar; Yeniay kaderinizle ilgili yeni kararlar aldıracak. Kariyerinizde tutkuyla yapmak istediğiniz işlere başlayabilirsiniz. İşinizde terfiler olabilir. Annenizle ilgili de gelişmeler olacak. Merkür de aklınızı işlerinizde, gelecek planlarınızda tutacak. Venüs sizleri biraz geri plana çekecek. Bir müddette olsa yalnız kalmaktan keyif alacaksınız. Ruhsal çalışmalarla ilgilenmek, meditasyon yapmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Balıklar; Yeniay hayata bakışınızda yenilik yaptıracak. Geleceğe dönük kararlar alacaksınız. Yeni eğitimlere, yabancılarla işlere, astrolojiye, felsefe öğrenimine, yabancı dil eğitimine başlayabilirsiniz. Merkür de aklınızı uzaklarda, inançlarınızda tutacak. Dış ticaret, eğitim, yayıncılık, hukuki konularla da ilgileneceksiniz. Yöneticiniz Venüs sizleri destekleyecek. Aşk sizlere de var. Davetlerde ve arkadaşlarınızla olmaktan keyif alacaksınız. İşten kazançlarınız artacak.