Vakıf Katılım web

31 MAYIS 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 31 May 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve estetik konular, eşitlik, hak, hukuk ve adalet konularına ağırlık vererek başlıyoruz.

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve estetik konular, eşitlik, hak, hukuk ve adalet konularına ağırlık vererek başlıyoruz. Hoşgörü ve denge içerisinde anlaşmak, uzlaşmak önemli olacak. Hafta ortası yoğun ve derin duygular içerisinde olacağız. Olayların iç yüzünü görmeye çalışacağız. Maddi manevi güvencelerimiz önceliğimiz olacak. Hafta sonunda iyimser, neşeli, canlı olacağız. Yeni deneyimler, yeni keşifler yapmak, özgür olmak, eğitimlere, seminerlere katılmak, dışarda vakit geçirmek, seyahat etmek bizlere mutluluk verecektir.

5 Haziran Cuma günü Yay burcunda hem bir Dolunay hem de parçalı Ay tutulması var. Yeniay’da başlattıklarımızın görünür olduğu ve tamamlandığı bir zaman dilimindeyiz. Her şey görünür olacak ve tamamlanacak. İkizler Yay hattında oluşacak Dolunay ve Ay tutulması öğrendiklerimizle inançlarımızı karşı karşıya getiriyor. Kendi bildiğimiz ve düşündüklerimizle başkalarının bildiği ve düşündükleri karşı karşıya geliyor. Hepsini stres yaşamamak için dengelememiz gerekiyor. Bildiklerimizle hayat felsefemizin nerelerde bizleri zorladığını göreceğiz. Bunları dengelemek için daha fazla bilmeye ve deneyimlemeye ihtiyaç duyacağız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerimizle, seyahatlere, eğitimlere daha fazla önem vereceğiz. Yay burcu yabancılar, uluslararası işler, eğitimler, seminerler, uzak seyahatler, inançlar, felsefe, hukuk, yayıncılık, medya, hava ulaşımı konularıyla alakalıdır. Bu konularda stresler yaşayabiliriz. Bireysel haritalarımıza göre hayatımızda bu konuları dengelersek yeni keşifler, yeni deneyimler yaşamak ufkumuzu geliştirecektir. Ay tutulmasında kafa karışıklıklarımız da olacağı için hiçbir şeyi aceleye getirmemek iyi olacaktır.

Sevgili Koçlar; bu hafta ikili ilişkileriniz, maddi konular, eşinizin akrabaları, eğitimler, seyahatler gündeminizde olacak. Yakın çevre ilişkilerinize de dikkat edin. Tartışmalara girmeyin. Ay tutulması eğitim, hukuki konular, uzak akrabalar, yabancılarla yapacağınız işlere, hayata bakış açınıza dikkat çekecektir.

Sevgili Boğalar; bu hafta işiniz, sağlığınız, rutinleriniz, ikili ilişkileriniz, maddi konular gündeminizde olacak. Maddi konularınızı ele alacaksınız. İlişkilerinizde tartışmalara girmeyin. Ay tutulması ödemelerinize, borçlarınıza, eşinizin parasına dikkat çekiyor. Ödemelerle ilgili kararlarınıza önem vereceksiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta aşk, çocuklar, hobileriniz, günlük rutinleriniz, sağlığınız, ikili ilişkiler ve eşiniz gündeminizde olacak. Maddi konularda rahatlayacaksınız. Kendinizle ilgili konuları gözden geçireceksiniz. Ay tutulması her türlü ikili ilişkilere ve özel hayatınıza dikkat çektirecek. Taşınabilirsiniz. Bekar olanlar evlilik kararı alabilirler.

Sevgili Yengeçler; bu hafta aileniz, eviniz, çocuklarınız, aşk hayatınız, eğlence, günlük rutinleriniz, işiniz ön planda olacak. Kontrol dışı olaylar sizleri yoracaktır. Ay tutulması işinize ve sağlık konularınıza dikkat çekecek. İşinizle ilgili konu ve olayları tamamlarken kafa karışıklıklarınız olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Aslanlar; bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, anlaşmalar, eğitim konuları, aileniz, babanız, eğlence, aşk, çocuklar, tatiller gündeminizde olacak. Arkadaş ilişkilerinizde dikkatli olun. Onlarla gerilimlere girmeyin. Ay tutulması aşkla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Çocukları olanlar onlarla ilgili olaylarla ilgilenecekler. Veya bir bebek haberi gelebilir.

Sevgili Başaklar; bu hafta maddi konular, yakın çevreniz, kardeşleriniz, anlaşmalar, aileniz, eviniz, babanız gündeminizde olacak. Kariyeriniz ve işinizle ilgili bazı gerginlikler olabilir. İş ilişkilerinize dikkat edin. Ay tutulması ev, aile konularında tamamlanmalar yaşatacak. Aile içi konularınızı çözümleyeceksiniz.

Sevgili Teraziler; bu hafta kendi istekleriniz, kendinize ait olaylar, parasal konular, yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişimsel konular önceliğiniz olacak. Yabancılarla veya eşinizin akrabalarıyla olan problemlerinizi halletmek isteyeceksiniz. İş arkadaşlarınızla tartışmayın. Ay tutulması yakın çevre, kardeşlerinizle, sosyal medya, ticaret, eğitim konularında tamamlanmalar yaşatacak.

Sevgili Akrepler; bu hafta geri planda kalıp dinlenmek isteyeceksiniz. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Maddi konular önemli olacak. Para konularını halletmek isteyeceksiniz. Para yüzünden sevdiklerinizle tartışmayın. Ay tutulması da parasal konularda olacak. Elinize bir para geçebilir. Ödemelerinizle ilgili kararlar alıp netleşebilirsiniz. Eğitimlere, seyahatlere para harcayabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; bu hafta sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, kontrolünüz dışında gelişecek olaylar ve kendi istekleriniz önceliğiniz olacak. İkili ilişkilerinizde dikkatli olun. Tartışmalara girmeyin. Ay tutulması burcunuzda oluyor. Hayatınızla ilgili konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. İlişkileriniz ön planda olacak. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta kariyeriniz, işiniz, anneniz, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, kontrolünüz dışında gelişecek olaylar gündeminizde olacak. İş ve sağlık konularında sorunlarınızı çözümleyeceksiniz. İş arkadaşlarınızla tartışmayın. Ay tutulması kadersel konularda olacak. Beklemediğiniz şeyler olabilir. Sizden saklanan gerçekleri göreceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta yabancılar, eğitimler, seyahatler, uzak akrabalar, işiniz, kariyeriniz, anneniz, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Aşk hayatınızla ilgili konular önemli olacak. Partnerinizle tartışmayın. Ay tutulması sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Davetler, organizasyonlar içerisinde olacaksınız.

Sevgili Balıklar; bu hafta maddi konular, ödemeler, uzak akrabalar, yabancılar, eğitimler, seyahatler, hukuki konular, işiniz, kariyeriniz, anneniz ön planda olacak. Aile içi konularda tartışmalara girmeyin. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizde gerginlikler de güzellikler de olacak. Ay tutulması kariyer ve iş konularında tamamlanmalar yaşatacak. Aile ve iş hayatınızı dengelemeniz gerekecek.