5 NİSAN 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 05 Nis 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk günü işlerimizi toparlamak, tamirat ve temizlik yapmak, her şeyi düzenlemek, şifa çalışmaları önceliğimiz olacak.

Haftanın ilk günü işlerimizi toparlamak, tamirat ve temizlik yapmak, her şeyi düzenlemek, şifa çalışmaları önceliğimiz olacak. Salı ve çarşamba günleri ilişkilere, ortaklıklara, estetik ve sanatsal çalışmalara önem vereceğiz. Perşembe ve cuma günleri yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Her şeyi derinden hissedeceğiz. Tutuklularımız, hırslarımız, para, alacak verecek hesaplarımız ön planda olacak. Hafta sonu daha iyimser ve neşeli olacağız. Hayatı pozitif değerlendirebileceğiz. Bizleri özgür hissettirecek faaliyetler yapmak isteyeceğiz. Ama evde kalarak sağlığımızı hastalıklardan koruyarak özgür olmayı seçmeliyiz.

8 Nisan günü Terazi burcunda Dolunay meydana geliyor. Yeni Ay’da başlattıklarımızın sonuçlarını alacağız. İlişkilerle ilgili önemli farkındalıklar kazanacağız. “Ben-Sen” dengesini, stres yaşamamak için adil bir şekilde kurmalıyız. İlişkilerimizi ölüm kalım meselesi yapmamalıyız. Bu Dolunay şifası ile geliyor. 14 gün bu enerjide olacağız.


Sevgili Koçlar; Dolunay, ilişkilerinize ait kararlar aldıracak. Eşinizle, partnerinizle veya ortağınızla ilgili durumlar söz konusu olacak. Düşmanlarınız kim onları göreceksiniz. Bekar olanlar evlenmeye karar verebilirler.


Sevgili Boğalar; Dolunay, işinizle ilgili farkındalıklar yaşatacak. Sağlığınıza önem vereceksiniz. İş ve dinlenme isteğinizi dengelemeniz gerekiyor. Kiracılarınızla, çalışma arkadaşlarınızla ve evcil hayvanlarınızla olan ilişkilerinizde bir tamamlanma yaşayacaksınız.


Sevgili İkizler; Dolunay, aşka ve çocuklarınıza önem verdirecek. Aşk hayatınızı, hobilerinizi, hayattan keyif almayı değerlendireceksiniz. Bekar olanlara aşk gelecektir. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak işlerinizi fark edeceksiniz.


Sevgili Yengeçler; Dolunay, aile, ev, ebeveynlerinizle ilgili farkındalıklar yaşatacak. Geçmiş konular gündeminize gelebilir. Aile içi ilişkilerinizde hassasiyetler olabilir. Evinizle ilgili sorunlar gün ışığına çıkabilir. Taşınmak isteyebilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Dolunay, kardeşler, yakın çevre ve iletişimle ilgili konularda farkındalıklar yaşatacak. Kendi düşüncelerinizdeki huzuru önemseyeceksiniz. Aklınızdan geçirdiklerinizi dile getireceksiniz. Yeni bir iş anlaşması yapabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; Dolunay, para konularında, sahip olduklarınızda, değerlerinizde farkındalıklar yaşatacak. Maddi manevi değerlerinizi anlayacaksınız. Elinize beklediğiniz bir para gelebilir. Harcamalarınız dengelemenizde fayda var.


Sevgili Teraziler; Dolunay burcunuzda oluyor. Sağlığınıza, kendinize daha fazla özen gösterin. Hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. İlişkileriniz ön planda olacak ve onlara farklı yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Kendinizle ilgili kararsız kaldığınız konuları fark edip sonuçlandıracaksınız.


Sevgili Akrepler; Dolunay, sizden gizlenen konuları ve arkanızdan yapılan işleri  gün ışığına çıkartacak. Gizli düşmanlarınızı tanıyacaksınız. Dinlenmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlığınıza da önem vereceksiniz.


Sevgili Yaylar; Dolunay, arkadaş ilişkilerinizi, sosyal hayatınızdaki olayları, işten kazançlarınızı, gelecek planlarınızı ve umutlarınızı fark ettirecek. Arkadaşlarınızla hassas durumlar oluşabilir. Hayatınızda güzel gelişmelerin de olacağı 14 günlük bir süredesiniz.


Sevgili Oğlaklar; Dolunay, kariyerinizle ilgili konular, iş sorumluluklarınızı fark ettirip değerlendirmenizi sağlayacak. Terfiler, ödüller gelebilir. Annenizle ilgili hassas durumlar oluşabilir. Ev, aile hayatınızla iş hayatınızı dengelemeniz gerekiyor. Yeni Ay’da başlattığınız projelerinizin sonuçlarını alacaksınız.


Sevgili Kovalar; Dolunay, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerinizi, eğitimlerinizde, uzak akraba ilişkilerinde farkındalıklar yaşatacak. Başkalarının düşünceleriyle kendi düşüncelerinizi dengelemeniz gerekecek. İnançlar, felsefik konularla ilgili deneyimler yaşayacaksınız.


Sevgili Balıklar; Dolunay, küllerinizden nasıl yeniden doğacağınızı fark ettirecek. Ortaklaşa kazançlarda dengeyi sağlamanız gerekiyor. Korkularınızı fark edeceksiniz. Alacak verecek hesaplarınızı dengeli bir şekilde yapmalısınız.