​7 MAYIS 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 07 May 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya Akrep tutulması etkileri devam ederek giriyoruz. Bırakmamız, bitirmemiz gerekenler nelerse iyice anlamamız lazım.

Haftaya Akrep tutulması etkileri devam ederek giriyoruz. Bırakmamız, bitirmemiz gerekenler nelerse iyice anlamamız lazım.

İlişkiler, keyif, haz, huzur, barış, güzellik gezegeni Yengeç burcuna geçerek, duygularımızı hissetmemizi sağlayacak. İlişkilerde alınganlıklarımız olabilir. Her şey de duygu arayacağız. Maddi konular ön planda olacak. İlişki içerisinde fazla sahiplenici olmamız, kıskançlıklar yapmamız bizleri yorabilir. Şefkat, merhamet ön planda olacak. Ama tutulma etkileri içerisinde olduğumuz için bunları kendimize göstermek daha doğru olacaktır. Sevdiklerimiz tarafından kollanmak isteyeceğiz. Dünyaları verseler beğenmeyeceğiz. Evimizde olmaktan keyif alacağız.

Umut etmeden olmaz, haftaya umutlu, neşeli, sıcak bir enerjiyle başlıyoruz. Deneyimler, maceralar yaşamak için özgür olmak isteyeceğiz. Dışarıda ve doğada olmak bizlere iyi gelecektir.

Salı günü Güneş’in Uranüs ile bir araya gelmesi ani, beklenmedik, sıra dışı olaylar yaşamamıza sebep olacak. Etkisi tüm haftaya yayılacak. Yıkıcı ve sert olaylarda sakin kalmalıyız.

Salı gününden perşembe sabahına kadar da zaten gökyüzü sakin kalın, yaşadığınız olayları ciddiye alın, diyor. Karamsar enerjiler devrede olacak. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Daha sonra bağımsız, özgür, özgün duygularımızla hareket edeceğiz. Her şeye karşı çıkma isteğimiz olacak. Kadersel zorlanmalar yaşayacağız. Hafta sonuna şanslı gireceğiz. Jüpiter burç değiştirmeden bolluğunu verecektir. Ve duygusal olacağız. Duygularımızda gelgitler yaşayacağız. Acı çekmemek için hassasiyetimizi göstermeyebiliriz. Fedakar, empatik olacağız. Hayatımızdaki belirsizlikleri kontrol edemeyebiliriz.