ALTERNATİF TATİL

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Bayram süresince Bodrum ve Çeşme'deki adım atılmayacak kadar kalabalık görüntüleri hayretle izledik.

Bayram süresince Bodrum ve Çeşme’deki adım atılmayacak kadar kalabalık görüntüleri hayretle izledik. Zaten hepi topu birkaç gün dinlenmek için vakit bulmuşken neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz inanın anlamış değilim.

Dürüst olmam gerekirse keşfedilmesinden korktuğum harika bir cenneti anlatmak istiyorum sizlere. Asos yolu üzerinde Ahmetçealtı sahilinde By Ergül Glamping, deniz ve doğanın buluştuğu noktada yüksek konfor ile tatilini geçirmek isteyenlere harika bir tatil imkan sunuyor. 2-3 ve 4 kişilik lüks çadır seçenekleri ile ister arkadaş grubunuzla ister tek başınıza konaklayabilirsiniz.

Mine konforuna düşkün, Hüseyin ise çadır hayatını seviyor derken zevklerini birleştirip dümdüz bir araziyi cennete çevirmişler. Ama hem de ne cennet… Özellikle bebekli ve çocuklu aileleri sahilde görmek beni çok mutlu etti. Harika bir deniz, her an karnınızın doyacağı bir restoran, tertemiz tuvaletler ve güler yüzlü personel eee daha ne olsun ki?  Uzun lafın kısası eğer tatilden beklentiniz huzur, dinlenmek ve Ege’nin başladığı en güzel kısımda doyasıya yüzmekse burayı mutlaka görmelisiniz derim. Hep bu hayalini kurduğunuz deniz kenarındaki kır bahçesi modeli vardır ya işte burası tam orası. İstanbul’dan 4 saatte ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Daha temmuz ayını yeni yarılamışken o yoğun kalabalıklardan sakin bir tatil planına geçiş yapmanız için hiç geç değil. Palmiyeler ve zeytin ağaçları arasında huzurlu bir tatil hepimizin hakkı, burayı mutlaka ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim.