AVRUPA KARTI HDP'NİN SONUNU GETİRECEK

İlnur ÇEVİK 08 Kas 2016

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Yani Türkiye'de bulamadıklarını dışarıda bulacaklar…

Avrupa Birliği yetkilileri ve üye ülkelerin siyasetçileri bir olup HDP’yi kurtarmaya çalışıyorlar. 

Yani Türkiye’de bulamadıklarını dışarıda bulacaklar…

Bu HDP’liler hiç akıllanmayacak mı?

Darbeyi Türk milleti durduruyor. Sandıktan partileri Türk milleti çıkarıyor. Hatta seçtiği Cumhurbaşkanını kurtarmak, onu korumak yine millete düşüyor. Ama Türk milletinin istemediği hiçbir şey olmuyor.

Çözüm Türkiye’de.

HDP’li milletvekillerinin yapacakları çok basit, ama aynı zamanda yürek isteyen bir hareketti. PKK ile bütün bağlarını koparıp Kandil’e arkalarını dönmeleri gerekiyordu. “Bizi halk seçti, siz neci oluyorsunuz?” deyip terörist PKK ile olan yakın bağlarını kopartmaları gerekiyordu. Ama yapmadılar. O cesareti gösteremediler. PKK’nın arkasına saklanmayı tercih ettiler. Ve bugünlere geldik.

Şimdi yine işin kolayına kaçıyorlar. Bizi Avrupa’ya şikâyet edip netice alacaklarını sanıyorlar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açık konuştu: “Vız gelip tırıs gider.” Yani bize yabancı baskısı gibi şeyler sökmez… Bizim için önemli olan milletin ne dediğidir… Millet ise HDP’ye nefret kusuyor.

Hatta Güneydoğu’da bölge halkı bile HDP’ye arkasını dönmüş durumda… Onun için Hasip Kaplan ve onun gibiler sosyal medyada kendi halklarına kin kusmuyorlar mı? Bakın şu HDP’nin ve yöneticilerinin düştüğü zavallı duruma.