ÇARESİZ ŞEHİR!

Mustafa YAŞAR 07 Şub 2021

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
Paraşütsüz düşüşte çareyi Okan Buruk, Aykut Kocaman değişikliğinde arayan İstanbul ekibi geçtiğimiz hafta Kocaman ile çıktığı ilk maçta Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından dün de Fatih Karagümrük'e mağlup olmaktan kurtulamadılar.

Bu sezon Süper Lig’de gördüğüm şu ki; 21 takımlı ligde ve pandemi koşullarında bir takımın seri galibiyetler alması zor.

Ancak bırakın seriyi ligde 6 maçtır kazanamayan, toplamda ise 6 galibiyet ve beraberlik alan geçtiğimiz yılın şampiyonu Medipol Başakşehir’i bunun dışında tutuyorum.

Onlar apayrı bir istikrarsızlık ve düşüş yaşıyorlar.

Paraşütsüz düşüşte çareyi Okan Buruk, Aykut Kocaman değişikliğinde arayan İstanbul ekibi geçtiğimiz hafta Kocaman ile çıktığı ilk maçta Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından dün de Fatih Karagümrük’e mağlup olmaktan kurtulamadılar.

Mehmet Topal, Danijel Aleksic, Chadli, Edin Visca, Rafael, Junior Caiçara, Bolingoli gibi önemli oyuncularından sakatlıkları nedeniyle yararlanamayan Aykut Kocaman, cezalı Deniz Türüç'ün yerine de genç oyuncu Muhammed Emin Sarıkaya'ya şans verirken oyunun genelinde rakip takım topa daha hakim ve kazanmaya dönük taraftı.

İlk yarıda Giuliano'nun ayağından bir penaltı atışını kullanamayan turuncu-lacivertliler  sonuçta çok önemli bir 3 puanı daha kaybederken düşme hattının hemen üstünde kaldılar.

Fatih Karagümrük ise üst düzey kadrosu ile ligin flaş ekibi olmaya devam ediyor.

Dün akıllıca oynadılar ve kazanarak üst sıralarda ki yerlerini sağlamlaştırdılar.