ÇUKUR DİZİSİNE BİLE TAHAMMÜL EDEMEYEN BİR BAKAN!

Arzu ERDOĞRAL 26 May 2021

Arzu ERDOĞRAL
Tüm Yazıları
Tüm Türkiye mafyacı bir şahsın günlerdir ortaya attığı yalanlara kilitlenmiş durumda! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Bakan Soylu'yu sevenlerin dahi bu adamı ciddiye almasını hayretler içinde izliyorum.

Tüm Türkiye mafyacı bir şahsın günlerdir ortaya attığı yalanlara kilitlenmiş durumda! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Bakan Soylu’yu sevenlerin dahi bu adamı ciddiye almasını hayretler içinde izliyorum.

Kurulmuş saat gibi vakti gelince videoları BAE’ye onaylatıp yayınlayan bu şahıs, Türkiye’yi terörden temizleyen Süleyman Soylu gibi başarılı bir ismi neden hedef seçer, burada onu anlatmayacağım. Aklı olan her kişi ülkemizin başına musallat edilen bu şahsın tek başına olmadığını ve hedefinin Türkiye olduğunu zaten hemen çözer.

Mısırlı bir gazeteci olan Sabır Meşhur bile ne yapıldığını anlamış, o videolarını analiz ederek kim kimle beraber, kime operasyon yapılıyor, arka planda kimler var çok güzel anlatmış. (İzlemenizi tavsiye ederim.)

Gazeteci, BAE destekli bir operasyon olduğunu, videoların onayla yayınlandığını vs. anlatıyor. Ben size bildiklerimizden ziyade dikkat çektiği bir konudan bahsedeceğim.

Meşhur, Türkiye’deki dizilere ve medyaya dikkat çekerek örnek olarak “Vatanım Sensin” dizisini gösteriyor.

Mısırlı Gazeteci “Suud ve BAE istihbaratı (finans sağlayarak) Türk gençliğinin düşüncesini zayıflatma ve yeniden şekillendirme konusunda büyük rol oynuyorlar. Dizide Yunanistan övülüyor ve Türk kızı, Yunanlı birinin arkasından gidiyor. Konu Osmanlı olduğunda Türk erkeği dizilerde eşine ihanet eden ve katil, Türk bayrağını veya devletini temsil eden kimse hain olarak gösteriliyor. Dolayısı ile o şahıs devlet yöneticilerinin yozlaşmış, rüşvetçi ve hain olduğunu söylediğinde Türk halkı zihni ona inanmak için zaten hazırlanmış duruma geliyor.” açıklamasını yapıyor.

Diriliş Ertuğrul gibi dizilere destek verilmesi gerektiğine dikkat çeken Mısırlı gazeteci, bunun Türkiye için ulusal güvenlik meselesi olduğunu vurguluyor. Türk çocuklarına ülkelerinden nefret etmelerini aşılayan elektronik oyunlar yapmak için büyük yatırımlar yapıldığını da ifade ediyor.

Gazeteci Meşhur’un videosunun bir bölümünde ayırdığı bu konu bana Bakan Soylu’nun 2019’da yaptığı bir açıklamayı getirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çukur ve Adana Sıfır Bir'e ateş püskürmüş ve "Lanet bir dizi var 'Çukur' diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de 'Adana Sıfır Bir' diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi, çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor" demişti.

Sonrasında ise “Ben de hayretle bakıyorum ‘Üniversite hocaları ne işe yarıyor?’ diye. ‘Bu işle ilgili kültür adamları ne yapıyorlar?’ diye. Özellikle bu dizilerle alakalı ne ortaya koyuyorlar? Bizim çocuklara öğretmemiz gereken bambaşka bir şeyken çocuklarımızı birileri zehirliyor. Buna maalesef bakıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yönünü hayra, doğru işlere döndürmeliyiz. 5 vakit namazda okunan gibi sırat-ı müstakime döndürmeliyiz” ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi soruyorum herkese mafyanın dizisine bile tahammül edemeyen bir Bakan’a değil de kullanışlı elemana inanıp günlerdir ne ile uğraşıyoruz.

Adamlar bilinçaltımıza oynuyor. Yarın bu adam unutulsa da attığı iftiralar zihnimizde kalacak. Yazık değil mi bu ülkeye!

Bakan Soylu’yu istifaya davet edip, ellerini ovuştururken soruyorum Soylu ne gerekçe ile istifa etsin?

Tüm terör örgütleri rahat bir nefes alsın diye mi istifa etsin Bakan Soylu?

Yıllardır yapılan mücadele de geldiğimiz nokta burası mı?

Herkes bir an önce normale dönüp bu şahısın videolarını bile izlemesin.

Türkiye olarak bizin yapacak daha çok işimiz var.