DALAMAN'DA YILDIZ YAĞMURU

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Mevsim normallerinin tamamıyla şaştığı ve İstanbul'da seller sular giderken ben yine Ege'nin en güzel koyları ve köylerinde ışıl ışıl günlük güneşlik havalarda her gün yeni bir yer geziyorum.

Fethiye’den başlayıp önce aşağılara Kalkan, Kaş civarına sonrada Yukarıya İnlice, Göcek, Dalaman, Ortaca, İztuzu ve Dalyan çevresini bol bol gezdim. Yollar boyu panolarda önümüzdeki hafta Dalaman’da gerçekleşecek Milyon Fest Dalman afişlerinin yerini aldığını gördüm. Bu yaz boyunca bir çok şehirde gerçekleşen Milyon Fest’in Dalaman ayağı ise ilk franchise festival olarak 2-5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Milyon yapım Umut Kuzey organizasyonları ile bildiğimiz festivaller serisine bu sefer kadın eli değdi diyebiliriz. Benimde geçmişten tanıdığım başarılı isim Elif Çokgezen Dalaman’da daha önce hiç yaşanmamış bir rüya yaşatacak. Bizzat gidip ofislerinde ziyaret ettim. Çalışkan ekibi ve gözlerinde ki heyecan beni müzik adına çok çok mutlu etti. Küçük beldelerde ne yazık ki tanınmış sanatçıların konseri olmazken önümüzdeki hafta tam 24 farklı isim sahne alacak. Gizli saklı bir cennet olduğunu düşündüğüm bu bölgenin Milyon Fest ile marka değerinin çok fazlaca artış göstereceği, hem maddi hem de manevi olarak Dalaman’a çok fazla katkısı olacağına inanıyorum.

Eee gelelim bu muhteşem festivalin muhteşem kadrosuna;

2 Ağustos Perşembe günü; ücretsiz açılış partisi ile başlayacak olan festivalin ilk günü Hey! Douglas, Yeni Türkü ve Umut Kuzey sahne alacak.

3 Ağustos Cuma günü; Athena, Manga, Ceza, Adamlar, Gündoğarken, Melek Mosso ve Gülçin Ergül

4 Ağustos Cumartesi günü; MFÖ, Hayko Cepkin, Cem Adrian, Pamela, Kurtalan Ekspres, Can Gok, What Da Funk

5 Ağustos Pazar günü; Mor ve Ötesi, Selda Bağcan & Boom Pam, Mabel Matiz, Ezhel, Fatma Turgut, Pera ve Sattas sahne alacak. 

Bu kadar muhteşem ismin bir arada olacağı rüya festivalin biletleri hem günlük giriş hem de kamp+kombine olarak satışa devam ediyor. Bu arada Milyon yapım gençleri düşünerek 3 al 2 öde kampanyasının yanı sıra 10 Kamp+Kombine bileti hediye ediyor. Bu festivale katılmayı ne kadar çok istediğini anlatan bir video çekip 0532 157 67 33 numaralı festival WhatsApp danışma hattına göndererek hediye bilet kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Biran önce biletlerinizi alıp çadırlarınızı sırtınıza asıp yola çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Benim için bu yazın en keyifli müzik şöleni olacağı Milyon Fest Dalaman’ın başlamasını dört gözle bekliyorum... 2-5 Ağustos Dalaman’da görüşmek dileği ile... 

Sevgi ve müzikle kalın....