HALA ERDOĞAN'A KARŞI PROJELERLE UĞRAŞIYORLAR

İlnur ÇEVİK 01 May 2018

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Türkiye'de "Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun" diyen bir muhalefet kesimi var… Bunlar cumhurbaşkanımızın olmadığı yerde Türkiye'nin ayakta kalabileceğini sanan ama "gitsin" dedikleri zaman "gidince Türkiye'yi ayakta tutacak formülümüz şudur" bile diyemeyen bir kesim…

Onun içinde ne 24 Haziran’da ne de başka bir zaman bu millet bu insanlara itibar etmeyecek…

İYİ Parti (İP) Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ Abdullah Gül’ün muhalefetin çatı adayı yapılma çabalarına “o bir projedir” diyor.

Bir televizyon programına katılan İP Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'ın açıklamaları, Gül ve Meral Akşener arasındaki adaylık çekişmesini gözler önüne serdi. Özdağ, “Gül bir proje olarak geldi. Bu proje kapsamında Gül'ün paraşütle Erdoğan'a rakip olması için çok boyutlu baskı yapıldı. Hiç tahmin etmediğimiz yerlerden odaklardan telkin aldık'' dedi. Özdağ, ''Gül'ün aday olması için size baskı ve telkinde bulunanlar kimdi?'' sorusuna ''Birçok değişik güç odağı'' diye cevap verdi. İsim vermeyen Özdağ, telkinde bulunanları 'iş dünyası temsilcisi' olarak tanımladı.

Meral Akşener de bir proje olduğuna göre Gül’ün de proje olması gayet doğal. Bu projelere karşı Cumhurbaşkanımızın tavır alması ve bazı önlemler alması da hiç yadırganmamalı.

Bu projeleri yapanlar Türkiye gerçeklerini iyi bilmedikleri için sürekli bu işler ayaklarına dolanıyor. Onun için çatı adayı, sen ben kavgası yaparken muhalefet hala dişe dokunur bir aday çıkaramadı…