HAYDİ GEL TERAS

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Son zamanların en gözde eğlencesi 'Yeni Nesil Eğlence' adı altında birçok mekan gezdim.

Şüphesiz ki İstanbul dendiğinde akla ilk gelen eşsiz boğaz manzarasıdır. O eşsiz manzarayı doya doya izleyebileceğimiz kim bilir ne güzel yerler vardır. Ben bu hafta çok güzel eşsiz bir mekan keşfettim. Haydi Gel Teras, Beyoğlu’nda yedi gün boyunca eğlencenin en yeni adresi. Sıraselviler’de Citycentre Hotel’in terasında 360 derece İstanbul manzarasına sahip olan Haydi Gel Teras Bahri Tekin şef ve ekibinin hazırladığı özel mezeler ve birbirinden lezzetli menüsü ile misafirlerine lezzet şöleni sunuyor.

Son zamanların en gözde eğlencesi ‘Yeni Nesil Eğlence’ adı altında birçok mekan gezdim. Haydi Gel Teras’ın gerek manzarası, gerek yemekleri, gerek sahne şovları misafirlere keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor. Ben özellikle tercihimi kalabalık olmasın diye hafta içinden yana kullandım ama hafta içi olmasına rağmen gayet kalabalıktı ve eğlence en doruklarda yaşanıyordu.

Uzun yıllardır İstanbul gece hayatının nabzını tutan başarılı işletmeci Okday Kaçan ve ekibi yapmış oldukları ince dokunuşlar ile farklı bir tarz kazanan mekanın fiks menüsü gayet doyurucu ve diğer mekanlara göre daha hesaplı. Pandemi sonrası yaşanan zorluklardan dolayı fiyatların çok yüksek olmaması da ayrıca dikkatimi çekti. Fasıl ekibi, darbuka gösterisi ve DJ performans ile misafirlerin bütün enerjilerini ve streslerini atmalarını sağlıyorlar. Pandemi sebebiyle eğlenmeye ara vermişken Haydi Gel Teras’ın 360 derece boğaz manzarasında, eğlenmeyi ne kadar özlediğimi bir kete daha fark ettim. İster hafta içi, ister hafta sonu sınırsız eğlence için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.