HEDİYELERİMİZ HAZIR MI?

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Tam geçen sene bugün Oğuzhan Usta ile yeni yıl kekleri yapmıştık.

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hayatlar... Her yeni yıl arefesinde bunları konuştuk. Büyük bir umutlarla karşıladığımız 2020 yılının da sonuna geldik. Madem ki bu sene evlerimizdeyiz ve sevdiklerimizden uzaktayız, o zaman sevdiklerinizi sevindirecek küçük ve tatlı sürpriz tavsiyelerinde bulunacağım.

Tam geçen sene bugün Oğuzhan Usta ile yeni yıl kekleri yapmıştık. Tanıdığım en yetenekli pasta sanatçılarından olduğunu her fırsatta söylüyorum. Oğuzhan bu sene, sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz birbirinden farklı konseptlerle, içeriğinde küçük atıştırmalık kek, kurabiye, çikolata ve minik hediyelerin olduğu muhteşem paketler hazırladı. Tam yüz güldüren paketlerden. Siz de bu paketlerden sevdiklerinize, iş ortaklarınıza ufak bir yeni yıl sürprizi yapabilirsiniz.

Yok ben atıştırmalık göndermek istemiyorum derseniz, hemen bir alternatifle karşınızdayım. Instagram’da Atölye Evim Kahvem isimli muhteşem yetenekli bir profil keşfettim. Kupalar, kahve fincanları ve tabaklara kabartma süsleme yapıyorlar. Siz fincanınızı seçiyorsunuz yeni yıl, ilkbahar, sonbahar, cadılar bayramı hayalinizde ne varsa o fincanı hem kendinize hem de sevdiklerinize tasarlanmış şekilde alabilirsiniz. Bir kahve tiryakisine alınabilecek en güzel ve en özel hediye özel dekore edilmiş bir kahve fincanı olmalı.

Yeni yıla sayılı günler kala Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamalarda kutlamaların kesinlikle yasak olduğu ve alınan tedbirlerin çok sıkı tutulacağı özellikle belirtildi. Acaba kurallara uymayan kaç etkinlik ekibi yakalanacak şimdiden merak içindeyim. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak yeni yılınızın sağlık, mutluluk ve bereket içerisinde geçmesini dilerim. 2021 hepimize uğur getirsin umarım...