LİSTEYE GİREMEYENLERE İNANILMAZ HİZMET

Alican DEĞER 22 May 2018

Alican DEĞER
Tüm Yazıları
Partiler milletvekili aday listelerini açıklıyor.

Sevinen var, bolca da üzülen. Meclisteki koltuk sayısını değil 600, 6 bin yapsak yine durum aynı olacak. İlk kez başvurup listeye giremeyenler ile daha önce milletvekili olduğu halde önümüzdeki dönem bu fırsatı bulamayacak olanlara hizmet olsun diye atağa geçtim. Onlar için bir metin hazırladım.

Her parti için uygun. Noktalı yerlere parti adını yazarlarsa “Cuk” diye oturur.

Kamuoyuna (Bu kelime, benim adaylığım tüm kamuoyunu ilgilendirir anlamında.)

Son ….. (kaç dönem ise) dönemdir milletvekili olarak şerefle sürdürdüğüm vatanıma hizmet görevine artık başka bir biçim ve şevk ile devam edeceğim.

Türkiye’nin olağanüstü dönemlerden geçtiği zamanlarda Sayın Genel başkanımız ……. ……. (Lider adı) önderliğinde tüm gücümüzle çalıştık. (Ne olur ne olmaz. Bir dahaki seçime yatırım yapmalıyım.) Artık bayrağı bir başka kişiye devrediyorum.

Türkiye’nin refahı, huzuru ve geleceği için tartışılmaz önemdeki partimiz ……… (Parti adı)’e bir nefer olarak hizmet etmeyi sürdüreceğim. Benim için önemli olan makam veya koltuk değil, Parti ideallerimizin hayata geçirilmesidir. Bu amaçla tüm gücümle çalışacağımı halkımıza duyururum.

Bu duruma sinirlenip Sayın Genel Başkanımızı veya Partimizi yıpratacak açıklamalar yapacağımı umanlar varsa çok yanılırlar. Düşmanlarımızı sevindirmeyeceğim.

(Not: Bu arada, benim durumuma sevinen kimi “Dostlar” olduğu kulağıma geliyor. Unutmasınlar keser döner, sap döner.)

Dediğim gibi bu verdiğim hizmetten faydalanacak yaklaşık 10 bin civarında kişi bulunuyor. Artık partilerine veya ideolojilerine göre kelimeleri değiştirebilirler. Benim açımdan bu yaptığım da bir tür halka hizmettir.