MUTLU SON

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Kapattım gözlerimi 2013 yazına gittim.

Ozan Ünlü, gün saydığı yeni single parçasını “İskender Paydaş ve Orkestrası” ile birlikte çıkardı.

Kapattım gözlerimi 2013 yazına gittim. Arkadaşlarla Bodrum’da oradan oraya koşturarak geçirdiğimiz bir yaz sezonunda haftada en az üç akşam İskender Paydaş ve Orkestrasının sahnesinde eğlenmeye gittiğimiz günler film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Tabii bizi muhteşem enerjisi ile oradan oraya sürükleyen JJ İbrahim’in kulaklarını çınlatmadan olmaz. Türkiye’de müzik adına başımıza gelen en güzel şeylerden biri İskender Paydaş ve Orkestrası. Eminim ki her müzisyenin en büyük hayali İskender Paydaş ile çalışabilmek, onunla herhangi bir projede yer alabilmek. Üstünden zaman geçtikçe kişiler ve hikayeler unutulmaya başlansa da aslında o keyifli yaz dönemde tanıma imkanım oldu Ozan ve diğer orkestra arkadaşlarını. Tarifsiz çok yetenekli ve başarılı bir müzisyen. Diyeceğim o ki bu isme dikkat edin arkadaşlar uzaktan sessiz sakin gibi görünse de ince ince işlenip, gümbür gümbür gelen bir yetenek.

İskender Paydaş Prodüksiyon etiketiyle çıkan tekli, adeta bir film senaryosunu notalara ve sözlere dökerek, bizlere romantik bir aşk hikayesini anlatan Ozan Ünlü’nün yorumuyla müzik listelerinde yerini aldı. İçinde bulunduğumuz özel günlerin şartları gereği parçanın klibi, Ozan Ünlü’nün dostlarından ve hayranlarından gelen görüntüler ile hazırlandı. Sizce ben bu fırsatı kaçırmış olabilir miyim? Tabi ki kaçırmadım, bizde evde kendi senaryomuzu yazıp eğlendiğimiz bir video çekip yolladık, iyiki de yolladık. Ozan, “Mutlu Son” klibi için, “Bu sinerji sayesinde parçada anlatılan duygular en yoğun ve en samimi haliyle kalplere dokunan bir şarkı oldu, herkesin çok beğeneceğine inanıyorum” diyor. Gerçekten de dinlediğim ilk andan beri dilime dolanan Mutlu Son, insanı derin duygulara daldırıp o hayalini kurduğu heyecana götüren bir şarkı olmuş. Sormak isterim acaba gerçekten de mutlu son ile biten bir hikaye var mı? Ahhh neyse, bu güzel şarkıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Ozan’a bu yolda başarılarının daim olmasını diliyorum.

Abim, babam, dedem... Sağlığınız ve varlığınız için minnettarım. Çocuklarını her daim koruyan, kollayan, destek çıkan ve çok seven bütün babaların Babalar Günü’nü kutlarım. Bir de çocuklarına hem anne hem baba olan kadınlarımız sizlerin de o güzel kalbinden öperim.

En zor veda, böyle bir günde babacığını kaybeden arkadaşım Melih Değirmenci ve ailesine sabırlar, merhum Hilmi Değirmenci’ye Allah’tan rahmet dilerim.

Sevgi ve müzikle kalın.