Vakıf Katılım web

'NEDEN OLMASIN?' DER ARTIK BEŞİKTAŞ

Mustafa YAŞAR 29 Nis 2019

Mustafa YAŞAR
Tüm Yazıları
'Ankaragücü erken yediği gol sonrası oyundan düşmeyerek oldukça etkili olduğu dakikalarda Karius kalesinde devleşirken, futbolda atanla, tutanın varsa işin kolay sözü bir kez daha doğrulanmış oldu.'

Lider Medipol Başakşehir’in üst üste puan kayıpları sonrası kalan 4 haftada yeniden şampiyonluk hesapları içine giren formda Beşiktaş, ligde korkulu rüya görmek istemeyen Ankaragücü karşısında Burak Yılmaz ile erken bulduğu gol ve sonrasında fark atarak sonuca giderek ‘yarışta ben de varım’ dedi.

Siyah-beyazlılar, kağıt üzerinde favori olduğu maçta sürprize mahal vermeyerek şampiyonluk yolundaki rakipleri Medipol Başakşehir ve Galatasaray’a adeta göz dağı verirken, bir yandan da gözünü haftaya karşılaşacağı Galatasaray maçına çevirdi.

Maça dair kritiği bir yana bırakıp bana göre dün akşam itibari ile elde kağıt kalem hesap yapan Beşiktaşlılara fikir verebilecek yorumuma geçecek olursam eğer Ankaragücü galibiyetiyle iyiden iyiye şansını arttıran Beşiktaş’ın olur da Galatasaray’ı yenmesi halinde olacakları açıkçası düşünemiyorum diyebilirim.

Öyle ya.

Bir maç eksiği olan Galatasaray ile an itibari ile puanları eşitledi Beşiktaş.

Haftaya oynayacakları derbi onlar için 6 puan değerinde olacak.

Kazanmaları halinde bana göre büyük avantaj yakalayacak olan siyah-beyazlılar sonrasında içeride Alanyaspor maçına çıkacak.

Aynı hafta Galatasaray, Rize, aldığı bu yenilgi sonrası tehlikeyi atlatamayan Ankaragücü ise Medipol Başakşehir deplasmanında olacak.

Ne kaldı geriye?

Galatasaray’ın Başakşehir ile oynayacağı haftada, deplasmanda Trabzonspor ve son hafta içeride Kasımpaşa.

Siz kaç puan yazarsınız bu maçlara bilmem ama benim bildiğim Şenol Güneş ve oyuncuları eğer ki Galatasaray maçından galibiyetle çıkarsa bu işin peşini bırakmaz.

O yüzdendir ki ‘Neden olmasın’ der artık Beşiktaş’tır bu yazının başlığı.