YAZ TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Mutlu ve bol güneşli bir pazar gününden herkese merhaba. Bu tarihin benim için ayrı bir önemi var.

Geçtiğimiz sene dün yani 7.7.17 tarihinde bir insanın yaşayabileceği en güzel duyguları yaşayarak, sevdiğim insanla hayatlarımızı birleştirdik. Dönüp bakıyorum ki mutlu ve sevgi dolu geçen bir sene, ama her şeye rağmen ömrümüzden giden bir sene. Bana yaşattığı bütün güzellikler için eşim Baran’a sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

Yaz tüm hızı ile devam ediyor. Plajlar dolu, koylar dolu, Dünya Kupası maçları sona yaklaşıyor, açık hava konserleri başladı, yazlık beldelerin antik tiyatrolarında konserler başladı. Öncelikle tabi ki keyifli geçen tatil turumu paylaşmaya devam etmek istiyorum. Fethiye’de başladığım deniz, güneş, kum serüvenine Kaş’ta devam ediyorum. Doktor bir arkadaşım sayesinde Kaş’ın en güzel koylarından biri olan Hidayet Koyu’nda  turkuazın derinliklerine inme imkanım oldu. Açıkçası bu civarlarda gördüğüm en kalabalık plajlardan biri diyebilirim. Ama inanın buradaki deniz güzelliğinin tarifi yok. Ayrıca Fethiye, Kaş yolu arasında ve muhteşem güzelliğe sahip Kaputaş plajını da atlamamak lazım. Kaş dönüşü yolda karşılaştığım gitar çalan Amerikalı otostop seyahatçisi arkadaşlar ise yol günlüğüme ayrı bir keyif kattılar. Ne yazık ki bir çoğumuzun en büyük korkusudur tanımadığı kişileri arabasına almak, ama inanın bazen bu vesile ile keyifli dostlar edinebiliyorsunuz. Üniversite yıllarımda ben de arkadaşlarımla çadırlarımızı alıp İzmir’den yola düşüp otostop ile Ege turu yapmıştık. Bu tür seyahatler farklı yaşam tarzları ile insan hayatına farklı tecrübeler katabiliyor. Diyeceğim o ki hayatın her anını doyasıya yaşamak gerekli.

Yaz konserleri tüm hızı ile devam ederken 12-13-14-21 ve 26 Temmuz’da On’dan Kalan Şarkılar serisi ile Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde sevenleri ile birlikte olacak.

23-25 Temmuz’da Yıldız Tilbe Harbiye sahnesinde sevenlerine eminim ki unutulmaz bir konser serisi yaşatacak. Geçtiğimiz aylarda 2 cd’lik Yıldız Tilbe şarkılarından oluşan bir çok ünlü sanatçının seslendirdiği albüm dijital ve raflarda yerini aldı. Açıkçası Hakan Altun ve Sibel Can dışında hiç bir şarkıcıdan Yıldız Tilbe keyfini alamadım. Böylelikle Tilbe farkını bir kere daha görmüş olduk.

Temmuz ayı içerisinde ayın 16’sında Şevval Sam’ın yorumu ile Müzeyyen Müzikali,

19 Temmuz’da sevilen şarkıları ve büyüleyici sesi ile Levent Yüksel,

20 Temmuz’da pop müziğinin güçlü vokallerinden Funda Arar,

24 Temmuz’da Sibel Can,

28 Temmuz’da Mabel Matiz,

29 Temmuz’da Kardeş Türküler

30 Temmuz’da Türkiye’nin en iyi canlı performans grubu Duman

31 Temmuz’da ile Erol Evgin Açıkhava sahnesinde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatacak. Bir an önce sizde konserinizi seçip biletlerinizi alırsanız son dakika tükenen biletlerden dolayı üzüntü yaşamazsınız.

Sevgi ve müzikle kalın...