GÜVENLİ BÖLGE VE AK PARTİ

Ankara ile Washington arasında uzun süren çetin müzakereler, didişmeler, çalışmalar sonucunda sağlanan güvenli bölge mutabakatının ayrıntıları belli olmaya başladı.

Cuma 16 Ağustos 2019 02:20
ÖCALAN'IN SON ÇIKIŞI, SALİH MÜSLİM'İN AÇIKLAMALARI VE GÜVENLİ BÖLGE

Ankara ile Washington arasında güvenli bölge konusunda varılan anlaşmanın ardından Asrın Hukuk bürosu avukatları 7 Ağustos'ta İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüştü.

Salı 13 Ağustos 2019 02:30
ABD İLE MUTABAKATIN ARTILARI, EKSİLERİ

Türkiye ile ABD arasında Suriye'nin kuzeyinde PYD'nin denetimindeki bölgelere yönelik bir operasyon konusunda anlaşma sağlandı.

Cuma 09 Ağustos 2019 02:30
"BARIŞ KORİDORU" HAREKATI; KÜRTLERE KARŞI DEĞİL, KÜRTLERLE BİRLİKTE

ABD'nin oyalama taktiklerinden bıkan Türkiye, ABD ile birlikte değil ABD'ye rağmen bölgeye kapsamlı bir operasyon gerçekleştirmeye karar vermiş bulunuyor.

Cuma 02 Ağustos 2019 00:05
ACİL "KÜRT POLİTİKASI"- ÇÖZÜM ÖNERİLERİ -2

Kürt sorunu bitti mi, bitmedi mi, neydi, ne kaldı hâlâ tartışılıyor.Kavram kargaşasında boğulmanın anlamı yok.

Salı 30 Temmuz 2019 01:10
ACİL "KÜRT POLİTİKASI"- ÇÖZÜM ÖNERİLERİ -1

Günlerdir neredeyse Türkiye'nin tek gündemi PKK ve bağlantılı konular. ABD'nin PKK/PYD desteğine karşı nasıl bir yol haritası izlenmesi gerektiğini tartışıyoruz.

Cuma 26 Temmuz 2019 02:20
ACİL "KÜRT POLİTİKASI"

Trabzon'da, Kuzey Iraklı bir grup Kürt turistin, ellerindeki Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin bayrağının PKK bayrağı zannedilerek saldırıya uğraması, ardından saldırıya uğrayan grubun gözaltına alınarak sınır dışı edilmeleri, "Kürt", "Kürdistan", "PKK" konularında toplumda büyük bir kafa karışıklığı olduğunu gösterdi.

Salı 23 Temmuz 2019 02:20
ANKARA-ERBİL İLİŞKİLERİNE SUİKAST GİRİŞİMİ TERS TEPECEK GİBİ

Kuzey Irak'ta Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de önceki gün bir restoranda yemek yedikleri sırada Türkiye Konsolosluk yetkililerine düzenlenen ve bir konsolosluk personeli ile iki Kuzey Irak vatandaşının hayatını kaybettiği saldırı çok yönlü olarak tartışılıyor.

Cuma 19 Temmuz 2019 02:30