KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCISI HÜSEYİN YAYMAN: BÜYÜK DÖNÜŞÜMLER BÜYÜK LİDERLERLE OLUR

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi"ni konuşmak üzere Kahramankazan'a gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Kahramankazan Belediyesi tarafından düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu söyleşinin konuğu oldu. Program öncesi konuştuğumuz Bakan Yardımcısı Yayman 16 Nisan'da yapılacak referandumla halk oylamasına gidecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili önemli başlıkları YeniBirlik'e anlattı.

Perşembe 09 Mart 2017 12:45
FUZUL GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI EYÜP AKBAL: İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE TAM DESTEK

'Türkiye'nin yatırımla ve istihdamla büyümesi gerekiyor. Bunun için nasıl 2016 yılında demokrasimizi savunmak için halkımızla hep birlikte dik duruşumuzu gösterdiysek, bu yıl da ekonomik seferberlik ilan edip, yatırım yapıp, Türkiye'nin işsizlik sorununu çözmemiz gerekir' diyen Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Biz Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan ekonomik seferberliği çok değerli buluyoruz. Grubumuzda bu yıl 250 kişiye istihdam oluşturmayı planlıyoruz.' dedi.

Cumartesi 04 Mart 2017 16:30
​ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI ZEKAİ KAFAOĞLU: MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİ

'Seksen milyon hep birlikte biz Türkiye'yiz. Hep beraber olunca güçlüyüz.

Salı 28 Şubat 2017 03:00
KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI RAFET VERGİLİ: KARABÜK'TE YAŞAMI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Karabük girişinde demir çelik fabrikası bütün gösterişiyle bizi karşılıyor.

Cumartesi 25 Şubat 2017 00:00
​'HEDEF BÖLGEDE TURİZM ÜSSÜ'

Türkiye'de yaşayan gençlerin kendi yaşadıkları yeri terketmemeleri gerektiğini, tarım ve hayvancılığı yaparak daha çok para kazanabileceklerini vurgulayan 'Atlantis Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Aziz Karakuş, doğduğu Ardahan'ın adının patentleştirilmesi ve büyük markaların yaratılması için bölge halkının ve işadamlarımızın desteklenmesi, Ardahan'a komşu olan yabancı ülkelerle yapılacak görüşmeler neticesinde bölgemizin turizm üssü haline getirilmesi ve komşu ülkelerle ticaretimizin geliştirilmesi, bölgemizde bulunan üniversiteden en iyi şekilde faydalanılarak, bölgemiz işadamları ile ortak akıl geliştirerek ülke geneline faydası olacak gerek sosyal, gerek ticari projeler üretilmesi, ilimizde yaşayan hane halkının gelirinin ve refah payının yükseltilmesi'için gereken herşeyi yapmak istiyorum' dedi.

Perşembe 23 Şubat 2017 14:15
​BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİR NEVİ BAŞKANLIK SİSTEMİDİR

"Başkanlık sistemine biz belediye başkanları yabancı değiliz.

Çarşamba 15 Şubat 2017 14:00
​'DARBELER KABUL EDİLEMEZ'

Beylikdüzü'nün simgesi dikkatimi çekiyor rengarenk bir kırlangıç.

Pazartesi 13 Şubat 2017 15:05
​'FETÖ HANEDAN AİLESİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI'

Sultan Abdülhamid'in torunlarından Orhan Osmanoğlu, medyada yer alan 'EVET, HAYIR' polemiği ve 'Galatasaray adasını istiyorlar' sözleri ile ilgili şöyle konuştu: "Biz Türkiye Cumhuriyetinin geleceği için 'EVET' diyoruz. Biz ne Galatasaray adasını ne de hipodromu istemiyoruz. Veraset davaları ile ilgili yürüyen bir süreç var."

Perşembe 09 Şubat 2017 14:05