AB'NİN YANLIŞ TÜRKİYE POLİTİKASI İFLAS ETTİ

Defalarca dile getirdik. Avrupa Birliği, Türkiye'ye yönelik olarak çok büyük hatalar yaptı. Kendi üyelerinin tamamı tarafından da desteklenmeyen yanlış Türkiye Politikası hem Türkiye'nin güvenini kaybetmesine hem de Suriye'de hiçbir öneminin kalmamasına neden oldu.

Cuma 25 Ekim 2019 02:15
TÜRKİYE'YE YÖNELİK KARA PROPAGANDAYA KANMAYIN

Ne yalan söyleyeyim ben de bir AB üyesi ülkenin vatandaşı olsaydım ve yukarıda sıraladığım ve aslında daha da fazla olan yalanları her gün televizyonda seyretseydim, radyoda dinleseydim ve sabah kahvaltımı ederken günlük gazetemde okusaydım ben de "Türkiye'yi durdurun" diye feryat ederdim.

Çarşamba 23 Ekim 2019 02:25
FUTBOLCULARIMIZI RAHAT BIRAKIN

Avrupa Birliği'nde her geçen gün sorunlar artmakta. Üye ülkelerin çoğunun ekonomisi oldukça kötü durumda. İşsizlik ve gençlerin geleceğine yönelik sorunlar acil çözüm bekliyor. Bir de buna "Brexit" nedeniyle gündeme gelecek olan ek sorunları ekleyebiliriz.

Cumartesi 19 Ekim 2019 02:25
YPG TERÖR ÖRGÜTÜ NATO ÜYESİ Mİ?

Türkiye, Suriye topraklarına yuvalanmış ve dünya çapında insanlığı tehdit eden terör örgütlerine karşı top yekün mücadele eden tek ülke! DEAŞ terör örgütünü etkisiz hale getiren güçlerin başında Türk Silahlı Kuvvetleri bulunmakta.

Çarşamba 16 Ekim 2019 02:20
AVRUPA'NIN DESTEKLEMESİ GEREKEN "BARIŞ PINARI HAREKATI"

Türkiye haksız eleştirilere maruz kaldı. Oysa Türkiye'nin Suriye'nin "bir karış toprağında" gözü yok. Türkiye'nin tek isteği teröristlerden temizlenmiş ve Esad diktatörlüğünden kurtulmuş demokratik bir Suriye ile komşu olabilmek.

Cuma 11 Ekim 2019 02:30
AMERİKALI PROVOKATÖRLER EN BAŞTA ABD'YE ZARAR VERİYORLAR

Maalesef Suriye'de iç savaş tüm şiddetiyle devam etmekte. Yakın bir gelecekte sona ereceğe de benzemiyor.

Çarşamba 09 Ekim 2019 02:25
AVUSTURYA'DA SEÇMENLER MUHAFAZAKAR HÜKÜMET İSTİYOR

Pazar günü Avusturya vatandaşları oylarıyla, kısa bir dönem öncesine kadar Avusturya Başbakanı olan Sebastian Kurz'u ve partisi ÖVP'yi yeniden iktidarda görmek istediklerini gösterdiler.

Çarşamba 02 Ekim 2019 02:15
TÜRKİYE'NİN ONURU: ARA GÜLER

Son yıllarda Türkiye söz konusu olduğunda "gerçek dışı iddialara dayalı" suçlamalar ya da "sığınmacılar" gibi konuları konuşmaktayız. 

Cumartesi 28 Eylül 2019 02:25