GÜNEŞ DEĞİL DE AYKUT KOCAMAN O DARBEYİ ALSAYDI VAY ANAM VAY!

Siz bakmayın artistik laf büyüklenme, başkana yaranma, Beşiktaş'ı karalama gibi öğeler dışında pek bir anlamı bizce bulunmayan Aykut Kocaman'ın "Bize de taş atıldı ama biz taşı elimizde tuttuk göstermedik" diyerek o günleri unutanların karşısına kahraman edasıyla çıkma çalışmalarına… Biz Aykut Kocaman'ın kaliteli teknik adam, iyi bir insan ve saygı duyulacak bir spor adamı olarak kabul edenlerdiniz. Ancak bu davranışı ile babası yaşındaki Şenol Güneş'i ateşlere atmış, camiasına "Ne büyük bir teknik adamımız var" mesajını vermiştir.

Cuma 27 Nisan 2018 02:05
İMPARATORE GALATASARAY SENİN DENEME TAHTAN DEĞİL EFENDİM

Galatasaray'a ummadığı hayal bile edemeyeceği çok büyük başarılar kazandırarak adını İmparator Fatih Terim olarak kalplere nakşeden büyük (Gerçekten çok büyük bir teknik adamdır yakından tanığıyım) hoca  Akhisar karşısında kendisiyle ters düştü. Veya düşmedi.

Cumartesi 21 Nisan 2018 02:00
CENGİZ'E ÖVGÜLER DÜZERKEN HOCASI AVCI'YI ES GEÇMEYELİM UZMANLAR!

Önce olayı şöyle bir özetleyelim; Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında İtalya'nın Roma takımı ilk maçta 4-1 mağlup olduğu Barcelona'yı 3-0 ile eleyerek yarı finale yükselmenin sevincini yaşadı.

Cuma 13 Nisan 2018 02:10
GALATASARAY'DA DURSUN ÖZBEK'İN YAPACAĞI DAHA ÇOK ŞEYLER YOK MU?

Galatasaray'da sayın Dursun Özbek ile devam şansı sayın Mustafa Cengiz'in seçilmesi ile bitmişti ancak dün yeni bir gelişme oldu.

Cuma 06 Nisan 2018 02:15
FENERBAHÇE'YE NE OLDU DA TOPLUCA GALATASARAY'A HÜCUMA GEÇTİLER!

Daha önceki tarihlerde ne olduysa oldu Fenerbahçe şampiyon olamadı ya, vay anam suçlu sayın Aziz Yıldırım ile seçtiği teknik adamlar ve futbolcular değilmiş ne olmuşsa bu kaos ortamından Galatasaray faydalanmış…

Cuma 30 Mart 2018 02:00
LEJYONERLER DEĞİL MEHMETÇİKLER FUTBOLDA DA PARILDIYOR IŞILDIYORLAR

Başı Mesut Özil çekmişti…

Cuma 23 Mart 2018 02:00
RAKİBİN BAYERN İSE ELENMENİN KEYFİNİ YAŞAYIP TARAFTARINA DA GAZ VERECEKSİN

Bırakın Beşiktaş'ı Bayern Münih A Milli Takımımıza rakip olsaydı da sonuç farklı olmazdı.

Cuma 16 Mart 2018 02:05
SİNAN GÜMÜŞ'TEN 'ALTIN' GOL

Futbol ilginç bir oyun…

Pazartesi 12 Mart 2018 02:05