Vakıf Katılım web
ARTIK EKONOMİDE DE EZBER BOZMA ZAMANI

Türkiye siyasi hayatında bir ezberi bozdu ve geçmişindeki onca tecrübe nedeniyle yaşadığı darbe korkusunu yendi. Milletin üstün iradesi sayesinde çok vahim sonuçları olabilecek bir darbe girişimi önlendi.

Salı 26 Temmuz 2016 00:00
KONUT VATANDAŞLIĞI KİME YARAYACAK?

Yabancılara gayrimenkul alımında verilmesi planlanan oturma izni ve vatandaşlık hakkı sektörde heyecan yarattı.

Salı 12 Temmuz 2016 00:00
GAYRİMENKULDE CEO'LAR DÖNEMİ KAPANIYOR MU?

Gayrimenkul sektöründe geçtiğimiz haftalarda peş peşe gelen istifa haberleri dikkat çekti. 3 önemli ve büyük inşaat ve proje geliştiricisi şirketin CEO'su görevlerinden ayrıldı.

Salı 05 Temmuz 2016 00:00
VARLIK BARIŞI , FAİZ İNDİRİMİ , OFİSLERİN YENİ KITASI

Ülke ve dünya gündemi karışık. Bu durum gayrimenkul yatırımcılarının da kafasını karıştırıyor. Gelişmeler bazen takip bile edilemeyecek kadar hızlı yaşanıyor. Bu nedenle bugünkü yazımızı biraz farklı hazırlayarak, yatırımcıyı ilgilendiren konulardan seçmeler yaptık...

Salı 28 Haziran 2016 00:00
YENİ BAKAN ÖZHASEKİ İNŞAAT SEKTÖRÜNE EL ATIYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, inşaat sektörünün sorunlarına el atıyor. Yeni bakanımızın önümüzdeki aylarda ajandasında sektör temsilcileri ile biraraya gelmek var. Henüz bu birlikteliğin ne zaman olacağıın bilemiyoruz ama TRT'deki programı dikkatle izleyenler tarihin çok uzun vadeli olmayacağını anlayacaktır. Sayın Özhaseki'nin program sırasında verdiği mesajlardan biri mahalli idarelerin bakanlığa bağlanması konusu idi.

Salı 21 Haziran 2016 00:00
TOKİ YENİDEN İVME KAZANDI

Türkiye'deki konut seferberliğinin şüphesiz en önemli oyuncusu olan Toplu Konut İdaresi TOKİ üretim ve satış faaliyetlerinde son aylarda yeniden hız kazandı.

Salı 14 Haziran 2016 00:00
GAYRİMENKUL YATIRIM ARACI KİMLİĞİNE KAVUŞUYOR

Türkiye'de gayrimenkul öncelikle konut alımı olarak değerlendirilir ve ahrette iman dünyada mekan anlayışı ile gayrimenkul alımına zorunlu ihtiyaçmış gibi bakılır.

Salı 07 Haziran 2016 00:00
YATIRIM KARARINI HIZLANDIRIN!

Herkesten çok sık duyduğunuz için belki bu kez sizi heyecanlandırmayacaktır ama bu defa gerçekten gayrimenkulde alım zamanı!

Salı 31 Mayıs 2016 00:00