​YILBAŞI GECESİ ŞIKLIĞI

Yonca ORTAN 17 Ara 2017

Yonca ORTAN
Tüm Yazıları
2018 yılına girmek üzere olduğumuz bu günlerde, acaba bu yılbaşı gecesi ne giysem diye düşünmeye başlamanın hafta sonundayız.

2018 yılına girmek üzere olduğumuz bu günlerde, acaba bu yılbaşı gecesi ne giysem diye düşünmeye başlamanın hafta sonundayız. Ben de sizin bu düşünceli hafta sonunuza yardımcı olmalıyım. Yılbaşı davetleri ve partilerinde en şık olmak için biraz fikrimiz olsun diye işte size bir kaç tüyo.

Sarı ve Gold Renkler

Bu tarz geceler için harika bir seçim olan sarı elbiseler, yılbaşında da sizi yıldız gibi patlatabilir. Limon sarısı ya da bal renginin tonlarındaki saten elbiseler, dantel, şifon, kadife modeller sezonun moda trendleri arasında. Sarının sıcak ve dikkat çeken güzelliği ile herkesi büyüleyin.

Kadifenin Cazibesi

Bu sezon çok moda olan ve vitrinlerde görmeye alıştığımız kadife elbise modelleri uygun fiyatlarda ve birbirinden farklı modellerde bir çok yerli marka zincirlerinde sizleri bekliyor. Vitrinlerde kadife uzun elbiseler, kırmızı renginin cazibesi ile buluşuyor.

Vücudunuzu Saran Abiyeler

Yılbaşında, bütün sene boyunca diğer etkinlikler için de tercih edebileceğiniz uzun ve vücuda yapışan elbiseler ile tüm dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Uzun topuklu bir ayakkabı, şık takılar, zarif bir çanta ve güzel bir saç modeli ile bütün gözlerin nazarından uzak durmaya bakmalısınız.

Dantelin Zarafeti

Son bir kaç yıldır kadınların vazgeçilmezi olan dantelli elbiseler yeni sezon modellerinde de çok moda. Modayı takip eden bayanlara önerim diz üstüne kadar uzanan siyah dantelli bir elbise, siyah topuklu ayakkabılar, siyah taşlarla süslenmiş bir çanta, ve uygun saç ve tabiki iyi bir makyaj ile star sizsiniz.

Yırtmaçlı Dekolteler

Vücuduna güvenen cesur bayanlara önerim, dekolte ve yırtmaçlı elbiseler tam size göre. Sırt ve göğüs dekolteli, değişik renklerde payetli bir elbise tam size göre olmalı. Bacaklarına güvenen bayanlar, kesinlikle yırtmaçlı elbiseleri tercih etmelisiniz. Bu elbiseyi uygun saç, makyaj tasarımı, zarif takı, aksesuar, çanta ve ayakkabı ile kombinleyerek içinizdeki güzelliği dışınıza yansıtabilirsiniz.

Noel ve Yılbaşı ayrımını yapalım artık!

Fırsat bu fırsat yazmadan olmaz, ülkemizdeki en yanlış algının da üzerinde durmak istiyorum. Noel ile yılbaşı gecesini karıştıran arkadaşlarımıza sesleniyorum. Noel, Hristiyan dünyasının dini bir bayramıdır ve peygamberleri Hazreti İsa’nın Doğum gününü kutladıkları 25 Aralık gününde gerçekleşir. Hemen ardından da yeni yıla girildiği için yılbaşı gecesi ile bunu birleştiren yanlış algı da maalesef yılbaşı gecesi kutlamasının kültürümüze ait olmadığı konusunda ısrarcıdır. Bu bir yanılgıdır. Bu yanılgının sizi bu güzel geceyi kutlamaktan alıkoymamasını dilerim...