Vakıf Katılım web

YÜREK HAİNİ

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Şarkıcı, köşe yazarı, HAÇİKO Derneği kurucusu ve başkanı Ömür Gedik'in yeni teklisi Yürek Haini dijitaldeki yerini aldı.

Şarkıcı, köşe yazarı, HAÇİKO Derneği kurucusu ve başkanı  Ömür Gedik’in yeni teklisi Yürek Haini dijitaldeki yerini aldı. Ben size  Ömür Gedik’in yeni şarkısını mı anlatsam yoksa Ömür’ün nasıl güzel kalpli bir insan olduğunu mu bilemiyorum. 

Canım Ömür, yaptığın her iş gibi şarkında harika olmuş, emeğine sağlık arkadaşım. Bugün yeni yaşıma girerken dönüp geçmişe bakıyorum da seni tanıdıktan sonra farkındalıklarım hatta hayatım değişti. Hani hayatlarımızda bazı anlar vardır; çok zor, sıkıntılı bir süreç yaşıyoruzdur, ne yapmamız gerektiğini bilmediğimiz anda en yakınımızdaki insanı ararız. Ben en zor anımda Ömür’ü aradım 1,5 saatlik bir süre zarfında beni sakinleştirmek için çaba harcadı, hatta benimle göz yaşı döktü… Ahh ben o anı yaşadığım o günü asla unutmayacağım. Ömür Gedik yeteneklerinin haricinde kesinlikle tanımamız gereken pamuk gibi bir kalbe sahip.

Yeni teklisi için yine bir Serdar Ortaç şarkısı seslendiriyor, hatta bugüne kadar Serdar Ortaç imzalı çıkardığı dördüncü şarkı. 20 kişilik bir ekiple Hülya Öksüz tarafından çekilen sinema tadındaki klibin senaryosunu Arif Burak Yılmaz yazdı, klipte Gedik'e Onur Demirtaş eşlik ediyor. Yürek Haini için özel bir kitap basıldı, Dragos sokaklarına "aşk" ve "yalnızlık" yazan tabelalar asıldı ve klipte şarkının sözlerine uygun olarak bu yol ayrımına dikkat çekiliyor. Ömür Gedik "klipte, bu klip için özel bastırılan Yürek Haini adlı kitabın yazarıyla tanışma hikayem ve yalnızlık, aşk arasındaki ikilemlerim anlatılıyor. Bundan sonrasında hikayesi ve senaryosu olmayan kliplerde yer almama kararı aldım" diyor. Sevgili Ömür bu başarılı çıkıştan dolayı tebrik ediyorum ve diliyorum ki kalbindeki bütün güzelikler hayatına misli ile yansısın.