Magazin 25.04.2019 11:42

23 Nisanda çocuklarla kucaklaştı

Ünlü sanatçı Yonca Lodi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Beylikdüzü Yaşam Vadisinde sevenleriyle buluştu.
23 Nisanda çocuklarla kucaklaştı

Rüzgarlı ve soğuk havaya rağmen kendisini bekleyen yediden yetmişe yaklaşık üç bin müziksever karşısına "Memleketim" şarkısı ile çıkan Lodi,"Bu akşam soğuk havaya aldırış etmeden, bayraklarımız elimizde eğleneceğiz. Bayram coşkusunu yaşayacağız." sözleriyle mahşeri kalabalığa seslendi. Repertuvarında yer verdiği yeni albümünde yer alan parçalarının yanı sıra duygusal aşk şarkılarıyla da dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşatan güzel sanatçı, muhteşem enerjisi ve mütevazi tavırlarıyla da soğuk havada hayranlarının içini ısıttı. 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık ünlü sanatçı Yonca Lodi'ye plaket ve çicek takdim etti. Ünlü sanatçı hediyeleri kabul ederek, kendisini bu özel günde Beylikdüzü'nde ki sevenleriyle buluşturdukları için Beylikdüzü Başkanı Mehmet Murat Çalık ve zarif eşine teşekkür etti.

 "TEŞEKKÜR EDERİZ ATAM" 

Konserinin başlarında bir hayranı tarafından kendisine verilen Türk bayrağını elinde dalgalandıran başarılı sanatçı "Nerede çocuklarım,çocuklarımı göreyim, Atatürk'ün çocukları…Bir devlet adamı düşünün çocuklara bayram hediye etmiş. Böyle bir dünya lideri dünyanın hiçbir yerinde yok. Teşekkür ederiz Atam... Sana karşı minnet doluyuz bu bayramlar için bağımsızlık için geleceğimiz için Laik Türkiye Cumhuriyeti için "diyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgisini dile getirdi. Başarılı sanatçı sözlerinin ardından çocuklarla birlikte 23 Nisan şarkısını seslendirdi.