Türkiye - Gündem 26.02.2020 10:03 Güncelleme: 26.02.2020 10:13

52. YAŞINI AİLESİYLE KUTLADI

Polat HKC yönetim kurulu başkanı Alptekin Polat önceki gece amcası İbrahim Polat'ın sahibi olduğu İstanbul Polat Bosphorus Hotel'in Roof katındaki 212 Restaurant'ta yeni yaşını kutladıBodrum'da yaşayan işadamı Alptekin Polat kızını ve torunun özleyince İstanbul'a geldi.
52. YAŞINI AİLESİYLE KUTLADI

 Kızı Dilara Polat Eraslan babasına sürpriz bir yemek organize ederek babasının doğum gününü kutladı. Sade bir doğum günü yemeği ile aile arasında kutlanan doğum gününde Alptekin Polat pastasını dilek tutarak üfledi. Daha sonrasında kendisine gelen hediyeleri açan ünlü işadamı kızı Dilara Polat Eraslan'ın hediye ettiği kendisinin ailesiyle fotoğraflarından oluşan kolajı görünce duygu dolu anlar yaşayarak ve önce kızına sonra ailesine teşekkür etti.

 Alptekin Polat " Bugün benim için çok özeldi. Ailemle birlikte 52. yaşımı kutladık. Tarih olarak 20.02.2020'de doğum günümün gelmesi sürpriz oldu. Bana bir sürpriz de ailem yaptı pastamı da 20:20'de üfledim. Bu gün benim için unutulmaz oldu." sözlerini dile getirirken iş hayatı hakkında ise "Polat HKC olarak son iki yılda üç tane önemli proje gerçekleştirdik. Salt Bodrum Yahşi, Salt Bodrum Gümüşlük ve son olarak Salt Bodrum Bağla projesini tamamlıyoruz. Yeni yatırımlar için çalışmalara devam ediyoruz" dedi.